- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
valakky
aktív tag
igen, erre gondoltam én is, nálam egy szünetmentes volt a környékén, meg egy nyomtató, plusz egy csomó vezeték. 30 cm-re onnan teljesen jól ment, míg beállogattam, a szokott helyére visszarakva meg majdhogynem harmadolódott a sebesség. kénytelen voltam egy szvicset tenni oda, és a rútert meg átrakni a túloldalra. ott mondjuk a tévé van, egy htpc meg hangcucc a környékén. talán lehetne mókolni még talán 50-100 megabit pluszért, de kifejezetten nincs már ehhez idegrendszerem. annyit csináltam, hogy leáramtalanítottam ezeket a cuccokat, de semmi nem változott.
gondolom 160 hz-es AC-vel is hasonló eredményeket kapnék, de kifejezetten utálom az openwrt-t, így a 65p szerintem kiesik (bár lehet, hogy a 85p fw-e tudja a 160 hz-et a 65p-n, abban gondolkodtam még használtban, de igazából semmi szükségem az asus féle többletszolgáltatásokra, nekem csak egy AP kell amin kb. legyen gigabit sebesség, (bár ahogy most meg kinéz, pont nem lesz már rá különösebb szükségem).
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobilinternet
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest