Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dkess

őstag

válasz Csápájev #85505 üzenetére

2 db LAN csati összesen, 128 MB RAM, AC1200 + Xiaomi "support"? Még, ha olcsó lenne akkor azt mondanám (nem, 10K -ért ez nem olcsó) ...

Ráadásul úgy, hogy egy olyan Xiaomi -t váltana, amivel "felsültél" (lehet nem ez a legjobb szó) és a helyett keresnél másikat. 30K HUF -os megadott kerettel. Szerintem ennél van jobb ajánlat - pl. amit javasoltam eredetileg ... Persze, ha a keret vagy az elvárások módosulnának, akkor szólj ...

@Zebu,

Akkor marad az, hogy az érintett mobiltelóból kiveszed a 2.4 GHz -hez tartozó SSID/jelszót (hogy ne is csatlakozzon rá) és kipróbálod, hogy így élhető-e. Szerintem az lesz - házon belül (és a környékén is) mindenhol van 5 GHz ráadásul Mesh -ben ...

A 2.4 GHz meg meg tudna maradni az okoscuccoknak (klíma, mérleg, nintendo).

Úgy egyébként nem lenne butaság UTP -vel tervezni. Koax sem megy az emeletre (erre is lehet tenni média konvertert)? Avagy nincs egy kábelcsatorna (pl. régen antennáknak volt felmenő csatornája külön) amibe be lehetne rángatni egy UTP -t?

@FZolee,

Az a "közepes méretű családi ház" mekkora? 50 nm vagy 500 nm? Hova lenne téve? Milyen és mennyi kliensekkel, mi hol lenne? Bármilyen kábelezés van? Stb. stb. Szerintem, ha adsz némi info -t, akkor annál pontosabb ajánlást kapsz akár pro - akár kontra.

Pl. az AC57U v3 van akinek jó - van akinek nem. Pl. Neked jó lehet, de egy sportcsarnok WiFi -jét (öltözőkkel) már lehet nem bíznám rá egy darabra ... :) Illetve lehet van akinek meg 2 db Mesh -be kötve az ideális stb. stb.

Új hozzászólás Aktív témák