Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TeeJay
üzenetére
Nézz be a saját topikjába.
-
válasz
TeeJay
üzenetére
Még akár jóval többet is. RT-AC56U topikjában mérte anno valaki, 370-380Mbps ment át WiFi-n.
szerk.: Egy példa.
De volt ~380Mbps mérés is, csak most nem találom. ~200Mbps sebesség átmehet n szabványon is 5GHz-en, RT-N18U-val 2.4GHz-en is volt stabil 160Mbps mérés, de a topikjában ott is írta valaki, hogy 200 közelében megy neki stabilan. Mondjuk ehhez már minimum a világűrbe kell költözni, de 450Mbps linken elképzelhető.
-
-
-
zex
aktív tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Hát ez soha nem csatlakozott vissza. Több hónapig szenvedtem, mielőtt lecseréltem a FW-t. Beszéltem több alkalommal a TP-Link ügyfélszolgálatával is, illetve valami szervizes arccal, meg a DIGI-vel is, de sajnos a hiba nem szűnt meg. Próbáltunk minden féle beállítást... Viszont amikor lecseréltem a FW-t DD-WRT-re, utána semmi gond nem volt. Szépen visszacsatlakozott IP váltás után. Tehát tuti a FW-el volt valami gond (megjegyzem a legfrissebb volt fent). És hát a 1043ND-nek meg tuti más FW-je van, tehát nem is feltétlen kell hogy ott is jelentkezzen a hiba.
-
válasz
TeeJay
üzenetére
C5v1-t már újonnan nem lehet kapni, C7v2-t igen
Nincsen olyan részletes, pontos típusra szabott emulator Asus-ra mint TP-Link-re de eléggé egyformák az AsusWRT-s eszközök így AC5300 Demo.
-
TeeJay
félisten
válasz
TeeJay
üzenetére
na megnézetm Openwrt tech leírást
Archer C5-ből V1.x a jó abban van Qualcomm proci és 16MB Flash meg 3belső és 3külső antenna
Archer C7-ből V2.x a jó szintén 16MB Flash és szintén ugyanaz mint a C5 V1.xna kérdés manapság ezeket kínálják-e még a boltok illetve milyen stabil a FW rajta
Amúgy az Asus router webes felülete mivel tud többet mint a TP-Link?
hol lehet megnézni valami virtuális router felületet?TP-Link demo-t ismerem ott egész jól át lehet nézni

-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Nekem családi házban az Asus RT-AC53 750-es gigabites digi nettel 790mbps-et hoz max. közeli szobákban tűrhető 5ghz-en, csak kint szabadtérben gyenge már. Ez olyan 15 körül volt. Csak a 4 antenna miatt (ezen 3 van) variálok a D-Linkel (nem szeretnék + repeatert). Egyébként ez is megfelelne...
-
vand
csendes tag
válasz
TeeJay
üzenetére
+(#42164) Shingen
Köszi.Valószínűleg igaz, hogy a TP-LINK Archer C5 v1.2 -ben ugyanaz a hardver van, mint a C7-ben, az openwrt fórumában is ezt írják.
A C5 v2 gyengébb kiadás, mint a v1.2?
Ha igen, akkor hogyan lehet megkülönböztetni a kettőt? -
válasz
TeeJay
üzenetére
Szia, köszi a tippet. Akkor milyet érdemes venni? MAximum 15e ftot szánnék rá, mert nem extrém használatra kellene..
Szerintem majdnem minden eszköz tudja az 5GHZ-t, az apple cuccaink tuti, a notik közül az egyik egy dell üzleti 2014es modell-fejből nem tudom-, a másik meg egy lenovo gép ami nem oly régi
-
válasz
TeeJay
üzenetére
ez az rt-ac56u routerem (ami mind a két frekvencián csak 2*2:2 mimo képes) és a mobiltelefonom (note 4) kapcsolata; link
szerinted átmegy így 200 Mbps? igen, simán!
arról nem is beszélve, hogy ratam23 eredetileg csak 150 Mbps elvárást írt a sebesség tekintetében, ami még egy 1*1:1 ac kapcsolaton is átvihető. -
válasz
TeeJay
üzenetére
ac esetén nem kell/muszáj 3*3:3 mimo, a 2*2:2 is bőven többet tud, mint 200 Mbps, a 300 Mbps feletti érték sem ritka, de a 867 Mbps kapcsolatba férjen is bele.
tudom, hogy te nem szereted wifi kapcsolatot, pláne nem az 5 GHz frekvenciát, de attól még ugye nem gond, ha nem mindenki marad csak a kábelnél, vagy maximum a 2.4 GHz és 20 MHz wifi kapcsolatnál?
nem írom le mindig külön az osztott antennák kialakítását és dBi...stb. kiosztását, egyrészt leírtuk már elégszer, másrészt benne van ezen téma összefoglalójában, végül pedig nem csak a tp-link, hanem minden más gyártónál is ilyen az osztott antenna.
arról nem is beszélve, hogy a nagyobb dBi érték sem feltétlenül előny, vannak helyzetek, amikor jobb a 2 dBi, mint az 5 dBi antenna; link
nekem is volt tl-wdr3600 is, egy átlagos panelt simán beszór 5 GHz sávon is, akár egy adott szempontból kényesebb mobiltelefon számára is, akinek meg komolyabb elvárásai vannak, az jelzi és annak megfelelően kap ajánlást.
leírtam az 5 GHz előnyeit és hátrányait is elégszer, de aki eleve úgy írja, hogy elvárás a gyorsabb wifi átvitel, vagy vannak 5 GHz ellenoldali eszközei is, annak igenis javasolni fogom a dual band routereket, mert több előnye van az 5 GHz kapcsolatnak és a dual band eszköznek, mint hátránya. -
-
.:Secur:.
tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy rt-n12 d1 vagy tl-wr841nd jöhet kizárólag szóba.
Melyik legyen? Eddig TP-linkes voltam, nem volt vele gondom. Megéri váltani Asus-ra?
Ennyi lenne még a kérdésem.Illetve még annyi, hogy ha nagyobb antennát rakok rá, akkor nagyobb területet szór be de kicsi lesz a jel? (tehát lehet nem érek semmi el vele magyarul, mert nem fogja venni a jelet pl. egy telefon?)
-
-
-
Gézengúz
addikt
válasz
TeeJay
üzenetére
Elsőnek kipróbálhatod a tápegységcserét is de ha ennyi idős akkor valószínűleg a kondikat is cserélheted, készülj fel arra, hogy amiket veszel, jó eséllyel nagyobbak lesznek..Kondi illetve tápcsere, lehet kell mind a 2, lehet csak egyik...Utána olyan lesz mint az új...
Hsz-ket is nézz
Én teljesen használhatatlan modemet hoztam vissza és működik azóta is szuperül egy fórumtársnál..
-
-
-
válasz
TeeJay
üzenetére
a gyártói leírások szerint;
v1.x; (a 3 antennás) 3 darab külső az 5 GHz szórásra (nem csak az ac, hanem az an sávra is) és 3 darab belső a 2.4 sávra; link
v2.x; (a 2 antennás) 2 darab dual band külső osztott antenna a 2.4 és 5 GHz sávra is; link
melyik 5 antennás típusra gondolsz?Madycsa; szia, én az rt-ac56u típust vettem meg, az én szempontjaimnak és elvárásaimnak az felelt meg leginkább, de ismerni kellene ezeket a te oldaladról is, mert esetlegesen befolyásolhatja a dolgot.
-
törölt tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Elvileg ez lesz az: http://tp-link.hu/termek/tp-link-tl-ac1200-archer-c5-900m300m-router-3x3mimo-dual-band-4-portos-gigabites-2x-usb2-0-port-multi-funkcios, de a boltba még nem érkezett meg, beszerzés alatt van.
Az USB portok milyen sebességűek? Mert egy 32 GB-os USB3.0-s Corsair Flash Voyager-t akarok rádugni. Ez pihen a Speedporton is, de abban az USB az 1.1-es

-
Multibit
nagyúr
válasz
TeeJay
üzenetére
Már miért nézném meg bármi más routerrel az enyémen kívül? A korábbi Mikrotik routerem sem használt soha 45 MB-nál kevesebb memóriát (legfeljebb csak üresjáratban). Az alternatív firmware-ek felejtősek, amíg nem barátkoznak a HW NAT-tal. Egyébként a screenshot-on csak egy mindennapi seed terhelése látható. Ha dolgozom, akkor több RAM-ra van szükség.
Felesleges az általánosítás. Van akinek elég a kevesebb RAM, van akinek nem. -
válasz
TeeJay
üzenetére
nem azzal van a gond, hogy a tiéd nem viszi át, hanem azzal, hogy mellette még több szomszédé is, aztán mehet az idegeskedés az akadások következményei miatt, pláne ha még cifrán is állítják be a használt csatornákat, és nem tehetsz ellene...
egy átlagos panelt az 5 GHz is teljesen lefed - ahogy nálam is -, ha minden feltétel adott, és még gyorsabb is lesz, mint a 2.4 GHz sáv, 5 GHz sávon legalább teljesen átfér a 100-as net.
jellemzően minden második panelba azért hívnak ki, mert problémás a 2.4 GHz használata.
nem mondom, hogy nincsenek kivételek, de csak elvétve. -
válasz
TeeJay
üzenetére
nem sokra megy az erősebb wifivel, ha telített a 2.4 GHz sáv, pedig panel esetén bőven van rá esély.
más kérdés, ha tényleg nincs 5 GHz képes eszköze - bár egy ideje már az olcsóbb mobilok is dual band wifivel rendelkeznek -, de ha lassul, akad és fagy majd a 2.4 GHz kapcsolat a sok elérhető idegen wifi háló miatt, akkor lehet majd szitkozódni, rosszabb esetben a routert meg az ellenoldalakat szidni... -
válasz
TeeJay
üzenetére
a teljesítményen nem nagyon volt mit javítani, hisz eddig is tudta amit kell, hibákat javítottak, meg kapott néhány új funkciót.
- Added the support of TP-LINK Tether v2.0 IOS;
- Added a new login domain “tplinkwifi.net” for web-based management;
- Added the support for multiplayer online gaming with XBOX;
- Main bugs fixed include: (1)PS3 may not detect the router as a UPnP device; (2)DynDNS does not update properly occasionally;(3) Some minor issues with IPv6;(4)The USB Storage is not accessible when encryption is enabledén az új ios funkció miatt tettem fel, de a firmware javítási listában leírtak mellett ami még feltűnt; kapott még az adminisztrációs felületről történő direkt kilépéshez hivatkozást.
-
Frosttide
tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Igen, viszont adjuk hozzá a szállítási költséget is.
PP pont esetén 4400+990= 5400 Ft, házhoz szállítás esetén meg 4400+2000= 6400 Ft.
Mindkét megoldás 500 Ft-al olcsóbb, mint mondjuk az edigital és megegyezik annak a megbízható boltnak az árával, ahonnan én fogom venni. Tehát amit az ember "nyer a réven elveszti a vámon". -
válasz
TeeJay
üzenetére
Ez egyéni döntés kérdése, ha Te úgy látod, hogy neked nem ér meg ennyi pluszt, akkor nem kell megvenni! Ahogy mondani szokás, nem erőszak a disznótor... Én a világért sem akarlak felesleges kiadásba hajszolni, ha úgy látod, hogy az igényeidet kiszolgálja a TP-LINK is, akkor azt kell megvenni!
ASUS-WRT fw-ben a lokalizáció meghatározás automatikusan történik, ennek megfelelően jelennek meg a használható csatornák is, de telnet-en felülbírálható!
-
válasz
TeeJay
üzenetére
Az USA WiFi szabvány 1-11 csatornákat engedélyezi, gondolom a DEMO-ban ez az alapértelmezett beállítás! Ha a saját eszközödet USA-ra állítod, akkor abban is csak 1-11 csatornák lesznek elérhetőek! Sok mobil itt sem kezeli a 12-13 csatornákat, ebből már nem egyszer volt is probléma, mert telefonról úgy látszik, hogy az AUTO-ra állított WiFi néha el-el tűnik, közben csak átvált 12-13 csatornákra!
-
pecz
csendes tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Nem lehetne abba hagyni ezt a gyerekes veszekedést? Mint láthatod a kérdező kifejezetten kérte, hogy ne TP-LINK legyen mert nyilván (mint ahogy említette) rossz tapasztalata van a termékeivel kapcsolatban. Nekem volt 2 darab Nike futó cipőm, az első úgy ahogy volt szétszakadt a második pedig úgy feltörte a lábamat, hogy nem tudtam járni konkrétan 1 hétig pedig a cipő az én méretem volt. Ezek a tapasztalatok után gondolhatod, hogy ha ajánlotta volna nekem ezt a fantasztikus céget mert itt az új csili-vili modellje és ez ezerszer jobb mint az előző akkor se vettem volna meg.
-
válasz
TeeJay
üzenetére
Inkább olvass, mielőtt röhögsz! (És próbáld meg értelmezni is!)
"elosszor 80 -at aztan szepen lassan egy het mulva mar csak 20 at hozott at"Roppant ügyes lehetsz, ha te a G-s WiFi-n áttolsz 80Mbps-t! Bár el tudom képzelni, hogy neked egy tp-link-kel sikerült ez is!
-
Drago1
tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Nem sajnalom ra a penzt egyszer kell megvenni az ASUS-t amugy is szeretem az elso laptopomatat kiveve ami egy sony viao volt/na az draga/mindig azt vettem, most is ASUS van tokeletes szamomra mint masban a samsung pl tv stb vagy konyhai cuccokban az EAG ez van nem vagyunk egyformak!
Ezert is nem egy Dacia-val jarok hanem na mindegy ez mar off lenne!Ami olcso alltalaban azert olcso mert nem olyan minoseg nem veletlen olcso!
200/50 Mbps-es netem van szeretnek ruteren keresztul kabel nelkul ,hogy ne legyek helyhez kotve legalabb100 vagy 120 Mbps-et hasznalni akar felragasztva magamat a plafonra is ha kell!
Ha ehez egy 40 ezer ft routert kell valasztanom raadasul a kedvenc markambol akkor nem hezitalok egyszer megveszem es remelhetoleg ki is szolgal!
A TP-LINK -el az volt a baj hogy tulajdon keppen egy hetig mukodott a zsir ujonnan vett cucc az mar hab a tortan hogy az igert 300/Mbps-es igeret ami a dobozon volt jo ha 20 -at vagy 30 at at tudott adni kabel nelkul!
Ezt gyorsba vettem mondom olcso ne kelljen itt kabelezni tudjon a csalad mozogni a lakasba jo lesz ,hat nem lett az !
Igy most kidobtam a penzt es most vettem egy ajanlottat es nekem megfelelot pont vehettem volna 56 ezerert is csak huztam egy hatart mert azert meg is egy routerrol beszelunk nem egy kis led -es tv-rol! -
válasz
TeeJay
üzenetére
Jó lenne ha visszavennél magadból, és a hatalmas arcodból, és nem sértegetnél, és tudatlanoznál le itt másokat ismeretlenül, Te zseni! Mondtam, lesz még alkalmad ajnározni a TP-LINK-ed, de ha nem vetted volna észre, most kifejezett kérés volt, hogy azt ne!!! De úgy látszik egyesek tudatáig ez nem jutott el!
-
válasz
TeeJay
üzenetére
Nem tudom mit csinálod itt a fesztivált, amikor világosan leírta a fórumtárs az eredeti kérésében, hogy bármit, csak TP-LINK-re ne, Te meg hajtogatod itt a 1043ND-t! Az Ő pénze, ha Ő nem sajnálja, Te se tedd azt! És akkor még mi lihegjük túl a TP-LINK témát, amikor látszólag alig bírsz belenyugodni, hogy most valaki épp nem azt választotta, miután jól megszívta a 842ND-vel! Ez a téma már véget ért, a fórumtárs választott, majd nem sokára jön valaki más, aki maximum 15000-ig akar routert venni 1000-es DIGI nethez, ott majd kiélheted magad!
-
-
válasz
TeeJay
üzenetére
Nem túllihegtem, csupán más véleményen vagyok, vagyunk, mint Te, vagy Ti! Nincs ezzel semmi gond, nem kértem, hogy győzz meg az ellenkezőjéről, de nem is tudnál, és én sem foglak téged győzködni! Ha akarod veszed, ha akarod ajánlod, a Te dolgod! A téma már egyébként is régen lejárt lemez, rólam (szinte) mindenki tudja itt, hogy nem kedvelem a TP-LINK-et, épp ezért ajánlani sem szoktam, és ez valószínűleg már örökre így is marad!
-
válasz
TeeJay
üzenetére
Lehet átsiklottál e-felett?
"Elore is koszonom ja es TP-LINK -et soha azon kivul barmire nyitott vagyok!"Meg aztán tudhatod, ha egy mód van rá, én sosem ajánlok TP-LINK-et, mert hasonló véleménnyel vagyok, mint a fórumtárs, ha nincs más, vagy kimondottan azt kérik, akkor inkább hallgatok, majd ajánlja más!
-
Multibit
nagyúr
válasz
TeeJay
üzenetére
az a baj hogy sokan azt hiszitek mindenki wifin használ mindent
Nem tudom, hogy a mundandóm melyik részéből következtettél erre (az én posztomra válaszoltál).
Nálam "csak" az asztali gép, a céges laposom, a NAS és a mediaplayer lóg kábelen
Ha néha előkerül a privát noti, azt is drótra kötöm, amennyiben nagyobb adatmennyiséget kell mozgatnom. Tehát csak a telefonok rádióznak nálunk állandóan.
Viszont, ha megnézed az itt segítséget kérő fórumtársakat, bizony sokaknak fontos a wifi. Szerintem csak szükségmegoldás, de ha már használni kell, legyen a lehető leggyorsabb! -
válasz
TeeJay
üzenetére
nem a megtanulásról van szó, hanem arról, hogy naponta többször/sokszor mozgok a notival a lakásban, dolgozok például a nappaliban, megy az adatforgalom, közben hazajön az asszony és tévézni kezd, vagy mondjuk addig is otthon volt, csak épp főzött a konyhában, de már pihenni és közben tévézni szeretne, engem meg zavar a tv, ezért átvonulok a másik szobába valamennyi időre - de sok ilyen élethelyzetet írhatnék még, hogy miért nem lóghat kábelen egyik noti sem.
régebben nekem is kábelen lógott a pc, de megtapasztaltam a kompromisszumok nélküli szabadságot, amit a wifi ad, és azóta nem szeretem a kábelt, és ezért is csak mobil munkaállomások vannak itthon, 5 éve volt utoljára pc-m.
elfogadom, hogy valakinek jó a bekábelezett lakás, és a fix helyen lévő, kábelen lógó munkaállomások, arra viszont senki sem tudna már rábeszélni, hogy én is úgy tegyek.
van itthon néhány méternyi kábel, ha szélsőséges helyzet adódna, de nehezen tudok olyat elképzelni, ha jó a router és a wifi ellenoldal. -
válasz
TeeJay
üzenetére
ejj, bár úgy lenne, ahogy írod...
150 lakás, és ha csak a töredékében van is wifi, látok általában úgy 20 elérhetőt, abból a bő fele már zavaróan erős, pont elég a problémához, tegnap kellett is csatornát módosítanom 2.4 GHz sávon, mert van most egy nem dual band noti is, amit használni kényszerülök.
hiába kábelezném be a lakást, nem húzogathatom ki adatforgalom közben a csatit, amikor mozgok a lakásban egyik szobából a másikba.
50 - 60 nm panelt lefed 5 GHz sávon is egy átlagos router is, és 2 - 3 paneles fal - jellemzően egy fő- és két válaszfal - nem akadály egy jó ellenoldallal.
a 100-as net nem is menne már át teljesen 2.4 GHz kapcsolaton, pláne terhelésesen. -
-
válasz
TeeJay
üzenetére
igen, bár ez (is) leírva az összefoglalóban, meg hozzászólásban is szerepel párszor.
bő 50 nm panelban nem mutatkozott jelentős különbség a tl-wr1043nd v2 és a tl-wdr3600 2.4 GHz szórásban, még két fal mögött sem, de szélsőséges környezeben van/lehet jelentősége, bár a másik oldalát is nézem, egyre több már dual band ellenoldal, és a gyors netekhez kell is, jóval nagyobb sebesség átmegy az 5 GHz sávon. -
-
válasz
TeeJay
üzenetére
azonos hardver ≠ azonos sebesség, firmware és még sok minden más is számít, lásd 3600 és 4300 wan <-> átvitel, pedig ott is azonos a proci, ram...stb, mégis van némi eltérés átviteli sebességben.
arról nem is beszélve, hogy néha még olyan apróságok is számítanak valamennyit, hogy azonos cpu, azonos megabyte értékű ram, de a ram típusa eltér. -
válasz
TeeJay
üzenetére
Igen igen, valóban azokban is ugyanaz a switch vezérlő van ezekben is, de ugyebár valamilyen oknál fogva a TP-Link saját mérései nem azt az eredményt hozzák, amit a logika diktálna. És amíg nincs ezt megcáfoló mérési eredmény, addig - bármennyire is szeretném - én nem javaslom egyelőre a gigabites csomaghoz.

-
kasee
aktív tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Értem, akkor ezt az antenna rakosgatást kihagyom.
A csatorna váltást a szomszédos wifik esetleges zavarása miatt írod? Vagy van esetleg a csatornák között különbség hatótáv tekintetében?A bajom valószínű onnan eredhet, hogy a router mögött közvetlenül ytong fal, és betonlépcső van, pont abban az irányba kellene szórni a jelet. Az irányítást hogy gondoltad, az antennák elforgatása vagy áthelyezés??
köszi
-
Claude Leon
senior tag
válasz
TeeJay
üzenetére
kifogytam a szerk.időből...
Ja, hogy ekkorák a különbségek, én nagyobbra emlékeztem, persze azok sima forgalomban lettek mérve, a terheléses (PPPoE, xxTP-k) eredmények meglepnek.
Meg arra emléxem, hogy openwrt-n a gyárihoz képest 2-3 szoros átvitel értek el a kísérlezőszelleműek, nyilván ezek a játékok 100Mbites portokkal nem folytak, pedig érdekes lett volna a forgalmazási eredmények mellé cpu és sytemload adatokkal. -
Jedster
tag
válasz
TeeJay
üzenetére
32MB RAM van a 841NDv9-en és 4MB Flash.
A QCA chip egy QCA9533 (Honey Bee) SoC, ami MIPS 24kc alapú, és Wikidevi szerint nem a gyári órajellel fut, hanem csak 366.18 MHz-en.
Ezzel szemben a v8 valóban nagy előrelépés volt, mert a régi Atheros AR9341 egy MIPS 74kc alapú architektúrára épít, és 500MHz-es. Ez alapján a v9 nem ajánlott. Hatalmas visszalépés. A v8 viszont 100Mbit NAT-ig valóban best buy. -
Jedster
tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Van ahol a kábel nem opció. Ha jól be van állítva, akkor a wifi is gyors és megbízható. Ha nincs térerő, vagy foglalt a freki, akkor fordulnak elő problémák és lassulás. A sávszélességre annyit, hogy MIMO-s wifi is átvisz 100Mbps-t. Nálam van cordless phone (kettő, külön vonalon), mikro, vezeték nélküli bill + egér, bluethooth, de gond nélkül megy át a net rajta (két falon keresztül). Én az ilyen átjátszós megoldásokat kerülném. Azzal több gond szokott lenni. Jó antennák kellenek, esetleg egy jó hardver, komolyabb teljesítményű adóval.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Direct One (műholdas és online TV)
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Docker konténerizálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha néha előkerül a privát noti, azt is drótra kötöm, amennyiben nagyobb adatmennyiséget kell mozgatnom. Tehát csak a telefonok rádióznak nálunk állandóan.

Gubek-Einste
Dr.NX