Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
Nem akarom elkiabálni, de nálam mintha beválna a C5 V2. Igazából azért bizonytalan a kijelentésem, mert a wifi nálam teljesen háttérbe szorul, és nem pppoe-zik a router (DHCP megy az ISP miatt). A wifi-jéről nem tudok pontosat mondani. Az 5Ghz-es sáv itt teljesen üres. Ez nekem elég.
-
Brogyi
őstag
- PPPoE-s kapcsolatot naponta többször eldobja, majd újracsatlakozik új IP-vel.
Ezért írtam, hogy ua. mint az Asus RT-AC1200G+. Nem is lehet más hiszen ua a hardware.
Bár más gyártó firmware fut rajta, de bugos az a chip.
Igaz az Asus-ra újraindulást mondanak, de ez a felhasználónak teljesen azonos kiesés. Nem értem miért próbálkoznak vele. Itt most a vásárlókra értem ezt. -
zex
aktív tag
Ja még csak annyit engedjetek meg a C1200-ashoz hozzászólni, hogy a napi 2-3 IP csere vélhetően a router újraindulásaiból adódik, mert az este volt szerencsém elcsípni amikor megszakadt a net, és láttam amint a router újrabootol.
Szóval ennek nem nagyon örülök...Illetve amit még elfelejtettem a hátrányokhoz felsorolni, hogy az antennái nem cserélhetőek. Lehet ez valakinek fontos.
-
az egyik notimban (e5430) nekem is 6205 modul van, illetve tl-wdr3600 routerem, és még netes (wan <-> wlan) átvitelben is megy a 10 megabyte/sec 2.4 GHz sávon, 5 GHz esetén pedig több is - de sajnos csak 94/54 a 100/50 digi netem, mert a szolgáltató még nem cserélte gigabit képesre az elosztóban az eszközét, így 5 GHz sávon kiakad 94 megabit/sec sebességnél a mérés, pedig tudna többet is.
adott wifi modulhoz valóban nem fontos a tl-wdr4300, mert nem lenne kihasználva a három antenna többlete.Soma01; notebook esetén nem/sem kell antennát cserélni, sok olyanba tettem már be dual band modult, amiben előtte csak 2.4 GHz képes volt, és probléma nélkül működött adott antenákkal az 5 GHz is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval ennek nem nagyon örülök...
Gubek-Einste
Dr.NX