Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Chaser
üzenetére
Milyen mediaplayer? Windows Media Player? Media Player Classic?
"Amit linkeltél elindítottam, lefutott az install, felugrott egy dos ablak aztán ennyi"
Amit linkeltem, az egy tömörítőprogram, és úgy tűnik te kodeknak hitted, azért írtam ezt. Ha nem megy a CoreAVCs CUDA, akkor azt itt vitasd meg, mert ide tartozik. Egyébként ez a CoreAVC elég szarul van megírva, csinál érdekes dolgokat, sajnos.
-
PazsitZ
addikt
Igen, tök hülyék vagyunk, hogy a valóságot nélkülöző, fiktív elképzeléseidet nem "értjük"/tudjuk alátámasztani.
Persze rengeteg ráfordítással, sok mintával, teszteléssel, elméletben lehet lehetséges, de nem hiszem, hogy találsz ilyen szoftvert.De ennyi poszt megírására szánt energiából szerintem már kétszer megtaláltad volna loslessben a zenét, amit keresel
-
cigam
titán
Elméletben. De itt a gyakorlati megvalósításról van szó
x+y=5
Namost mond meg nekem melyik két számot adtam össze? Ugyanígy nemtudod megmondani hogy az adott spektrum összetevői milyen részekből keletkeztek. Persze az fft-vel előállítható minden spektrum különböző frekvenciájú, és és amplitúdójú szinusz hullámokból, de már eleve egy hanszer vagy beszéd hangja összettetteb spektrum mint ahogy azt te egy eq-val kiszűrhetnéd.Nemtudod mivel, és hogyan lehet megvalósítani, de váltig állítod, hogy meglehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Witcher 1 Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest