Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attyspocak
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én tudom, hogy láma vagyok, de ez nem MAC-ra van készítve?
Operating System Requirements:
This product is designed to run on the following operating systems:Mac OS X 10.5 Intel
Mac OS X 10.5 PPC
Mac OS X 10.4 Intel
Mac OS X 10.4 PPC
Mac OS X 10.3.9
Additional Requirements:
Mac OS X 10.3.8 or higherZalaymate nem írta hogy Mac alatt keresi, de az Everest használata utal rá, hogy nem!

-
Zalaymate
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az az érdekes, hogy ha letöltöm, a letöltött fájl kiterjesztése .dmg
Ilyent én még nem láttam. No mindegy. Majd keresek valamit. Csak azért kérdeztem itt, hátha valaki tud valami nagyon tuti programot rá.Egyébként UP a topic-nak! Nagyon nagy! Szerintem még sokat láttok itt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ilyent én még nem láttam. No mindegy. Majd keresek valamit. Csak azért kérdeztem itt, hátha valaki tud valami nagyon tuti programot rá.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)