- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Nem tartozik szorosan a POS Tmához.
MyPOS bankkártyával (de bármely mással is) lehet fizetni NAV EFER felületén, (egyéni vállalkozóként biztosan) a havi TB, SzJa, Egészségbizt., stb, dolgokat, sőt még az ÁFA-t is. -
KTU
addikt
Ránéztem a SimpleBusiness-re, mivel végül pénzkidobásnak gondoltam azt a 10 e Ft nettót.
Így nem kötöttem meg a szerződést szeptember 30.-ig.Még most is akcióznak.
Lehet többen így gondolták. -
KTU
addikt
Több mint 2,5 éve van OFSZ terminálom, még most is fel van tüntetve a számlán 5000 Ft kedvezmény, amire kitaláltak egy díjat.
A számla felépítése az első évben nagyon nem így nézett ki.
Ez csak úgy van, lett ez a tétel.
Nem mobilnet díja, nem a számlavezetés díja, nem a kártya díja.Leírtam pár hozzászólásba hogy milyen költségek vannak, ill. hogy változtatgatnak a feltételeken.
Nem fogyasztók vagyunk. Megtehetik.
Olyan költségek is vannak pluszba amik nincsenek a számlán.
Számolni kell, nyomon követni x tranzakció útját, és meglesz hogy mennyi a valós összes költség.
Pont erre alapoznak, hogy ezt nagyon kevesen teszik meg.
Plusz hozzájönnek a fix költségek havonta.Nekem is van olyan boltos ismerősöm aki most szerződik az OFSZ-el.
nyolc éve ismerem, üzleti kapcsolat is, havonta többször beszélgetünk, nem csak pár szót, tudja hogy utánanézek a dolgoknak alaposan.
Olyannal "eteti" az OFSZ-es üzletkötő, hogya SumUp nem hivatalos, nem NAV engedélyes, sokan harcolnak a pénzükért hogy egyáltalán megkapják, hozzájussanak a pénzükhöz, magánszemélyeknek jó csak, stb.
Ezt a barátom mondta hirtelen egy szuszra, mikor beszéltünk a terminálokról, párszor már jártak nála.Ennyi hazugságot, valótlan hamis információt terjeszteni.
Át is húztam nehogy valaki valósnak higgye.Barátod és az enyém is, 5 éves szerződést köt.
Majd 2022 év vége fele térünk vissza a kérdésre, addig tart a támogatás.
De lehet hamarabb. -
$atirka
őstag
Persze, frissítéssel kezdtem.
Szalag ugyanúgy, félig kifogyott pénztárgép szalag fér csak bele, majd ha eljutok venni kisebbet akkor lesz.
Én inkább töltögetem, sok az a 10mp. 1napra elég úgy.
1 év és megtérül? Van egy barátom, ő most nagyon ostobának néz, hogy nem az OFSZ mellett döntöttem. Azt mondja így pont azt a 80at buktam el, amennyi a támogatás arra, a terminálra meg kiadtam 80at.
Ő azt állítja, hogy MINDEN költség benne van a hirdetett 1,75%-ban, nekünk meg ugye 1,5%, azon a 0,2%-on fog megtérülni a gép. -
KTU
addikt
Szoftver frissítés megvolt?
Hőpapírszalag 57x40x12 mm-es kell bele.
A pénztárgépembe kicsit vastagabb hőpapírszalag, 57x50x12 mm,
Míg nem vettem belevalót, kicsit ha fogyott a pénztárgépből, átraktam a terminálba.kb. úgy használom mint egy mobiltelefont, nincs folyamatosan töltőn, "alvást" beállítottam:
"Funkc" --> "▼" kétszer --> "Alvásbeállítás" --> "1" --> "1" itt 5 percet adtam meg.Ahogy érkezett, csak a kijelző kapcsolt ki pár perc után.
Kell neki vagy 10 másodperc míg "feláll a hálózatra", ami nálam Telenor, addig ütöm a pénztárgépbe az összeget.
Cserébe ritkábban kell kell tölteni, kb. majd 1 hetet bír az akku, záráskor kikapcsolom.
Ja nem azért csinálom így mert sokat fogyasztana,
hanem hogy az akku sokáig bírja, jó kondiba legyen.Ahogy számolgattam, kb. 1 év alatt térül meg a terminál ára az OFSZ mostani tarifájához képest.
Bár mégis kicsivel több hónap, mivel még nálam márciusig működik az OFSZ terminálja is, aminek vannak fix havi díjai.
Október lesz az első hónap hogy 0 forgalom lesz rajta.
Szeptember közepétől nem volt a számlán pénz.
Utaltam rá, hogy le tudják vonni a költségeket, egyből le is kapták róla, a teljes utalás összege meg se jelent a számlán.
Még egy utalás díj is megjelent, de ez hogy mire?
Majd 1 hónap múlva leszek nagyon kíváncsi a költségekre. -
$atirka
őstag
Megjött a terminál és a hozzá kapott kártya is!
Sajnos Curve-hoz nem lehet kötni, meg azt a kártyát sem, amit már előre rendeltem.
Szomorúság...
A terminál amúgy tetszetős, kék színű, pénz azonnal a számlán, és szerencsére jó bele a pénztárgépem szalagja is. -
KTU
addikt
SumUp 3G and Printer pos terminál
67 499 Ft nettó1.95% tranzakciós díj,
Nincs bérleti szerződés.
Beépített 3G SIM-kártyával, ingyenes, korlátlan adatforgalommal.
Bankszámlára történő bevétel kiutalás 3-5 nap. -
KTU
addikt
MyPOS és a többi SunUp, OFSZ terminálok én úgy tudom, nem kapcsolhatóak össze pénztárgéppel.
Ha ilyen rendszert szeretnél, az jóval drágább fenntartású, és jóval drágább a bekerülési költségű.
Nem hiszem hogy mikro- vagy kisvállalkozásnak megérné, bár ha jó árrésed van.
Szép kártyát MyPOS és a SunUp nem fogad el. -
mpriby
csendes tag
Nálunk azt gondolom, hogy nagyon alacsony összeg fog így gyűlni (mármint magasabb összegnél többnyire utalnak a számla ellenében, sokan kp+áfás számla), az is megoldás lehet, hogy egyszerűen levásárolom róla az ott gyűlő zsetont a terminál mellé adott kártyával, pl eltankolom, vagy céges vásárolok belőle, nem? Persze ez csak pár tízezres kártyás forgalomnál játszik...
-
Rinoliza
friss újonc
Sziasztok! Én teljesen h.lye vagyok a pos terminálokhoz, de egyrészt kötelező lesz, másrészt újonnan nyílt üzletünkben hiányolják.Kérdésem az lenne, hogy pl. a mypos nincs összekötve a pénztárgéppel, mint pl. a benzinkutakon, tehát az eladónak kell a nyugta összegét beírni? Valamint, hogy Szép kártyát el lehet-e fogadni a terminálokkal? Köszönöm!
-
KTU
addikt
Először személyes fiók, és majd innen tudsz céges fiókot létrehozni. Van magyar nyelvű ügyfélszolgálat, telefonon és e-mailben is válaszolnak a magyarul.
Egy alkalmazás ugyan az a felhasználói név és jelszó, mikor belépsz választani kell hogy személyes fiók vagy céges fiók, de ha már bent vagy, bármikor átléphetsz a másikba.
Persze minden teljesen elkülönül személyes vagy céges fiók.
Külön vannak nyilvántartva az egyenlegek, ugye több pénznemű szolgáltatóról beszélünk (HUF, €, $ stb.).
Külön vannak gyedi bankszámlák mind céges és magán, már HUF esetén is, ezt pár hete vezették be.
Külön bankkártya mindkét fiókhoz.
Több mint 2 éve használom, a céges fiókot az elsők közt regisztráltam.
Akkor még ingyen küldték a kártyákat, mára fizetős lett.
Többit a TransferWise topikba. -
mpriby
csendes tag
A MyPOS-nál láttam, hogy van pl. pénztárgép applikáció is. Vajon ezzel kiváltható itthon egy pénztárgép, vagy nálunk ez nem felel meg az elvárásoknak? Tök jó lenne, ha két eszköz helyett egyet lehetne használni, ráadásul egy ilyen kicsi helyet foglalót.. Ezt már körbejárta valaki? Bocs, ha nagyon amatőr kérdéseim vannak...
-
$atirka
őstag
-
KTU
addikt
Csak a HUF kártyával próbáltam, mivel az € számlához nem kapcsolódik terminál, így arra nem megy pénz.
Bár majd megnézem a €-s kártyát Curve-be, hátha.MyPOS-ba hozz létre HUF számlát, ha nem lenne, mivel ehhez kapcsolod a terminált.
FinTech megoldások "agyalósak" mivel szerencsére sokféle lehetőség elérhető rajtuk keresztül, és ezeket lehet / kell kombinálni, hogy találjunk költségoptimalizált, gyors, "egyszerű" megoldást
Egyszerű, ha már egyszer "kitapostuk az utat". -
KTU
addikt
Regisztrálj TransferWise-ra, költségeket leírtam, nem hiszem hogy olcsóbb lesz a közvetlen MyPOS kiutalás HUF esetén, mint amennyi most a TW-al (0,46%). Az itthoni banki szabályozás miatt.
Így ingyen ATM felvéthez is jutsz a TW-nál 200 GBP-nek megfelelő HUF,
de ugyanez a lehetőség áll a Revolut-nál is,
ill. a Curve-nél is 3500 GBP / 30 nap, naponta max. 200 GBP.
A TW kártyát belehet rakni Revolut-ba és Curve-be is innen már ingyen veheted ki a pénzed.Az egész láncba csak a TransferWise-nak van költsége, a többi ingyenes.
FinTech topikba goop írta, hogy neki a Curve megette a virtuális iCard bankkártyáját.
Ez lehet jó és rossz hír is.
Rossz, ha a MyPOS kártyák más besorolás alatt vannak mint más iCard kártyák.
Jó, lehet halad az ügy, és mi kártyánk is fog működni.Terminált péntek reggel rendeltem, és hétfőn hozta a TNT.
Hónap elején még nagyon gyorsak voltak.
Bár én először terminált rendeltem / kifizettem, és csak utána regisztráltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest