Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
-
LOGOUT.hu
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
m0ski
aktív tag
válasz inf3rno #7909 üzenetére
Pendrive-ról telepítés a cél, nem arról akarok rendszert futtatni. Az USB3 most nem szempont, már csak azért sem, mert a programok jellege miatt (Hirens, Clonezilla, stb.) inkább régebbi gépeknél használom.
Ez alapján olyan kellene, ami USB2-n az elméleti maximumhoz képest jó olvasási sebességet tud.
Korábbról rémlik egy Sandisk amit valaki ajánlott ilyen célra, de nem találtam a bejegyzést. -
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Telepítős pendrive-nak mi az ajánlott sebesség szempontból? Egy ősrégi Kingston DT100 G2-t váltanék le, 8 giga bőven elég.
Az eddigi rendeléseket sincerity-től intéztem, nyugodtan jöhetnek tőle az ajánlások!Köszi!
-
m0ski
aktív tag
válasz #59070464 #7130 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha SARDU-val csinálsz multiboot USB-t, és mellé rakod egy mappába a telepítős programokat.
Ha valamelyik boot-os program frissül, akkor azt a SARDU-val faék egyszerűséggel tudod lecserélni a frissebbre.(Igaz ez abban az esetben, ha a használni kívánt programokat támogatja a SARDU...)
-
m0ski
aktív tag
válasz Bjørgersson #6251 üzenetére
Milyen programmal csináltad az USB telepítőt?
-
m0ski
aktív tag
válasz Bjørgersson #6249 üzenetére
USB 2.0-n mennie kell mindenféle módosítás nélkül. USB3 porton még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
m0ski
aktív tag
válasz Bjørgersson #6246 üzenetére
Akkor ott szerintem más baj lesz, mert nekem JetFlash 760-ról simán megy.
[ Szerkesztve ]
-
m0ski
aktív tag
Ez most így ebben a formában nem tűnik rossz ajánlatnak. 390-es árfolyammal számolva is 1200 körül jön ki darabja
-
m0ski
aktív tag
Múltkori 1 hónapos sincerity szenvedés után végre valami pozitív:
06.05-én shipped státuszt kapott rendelés ma landolt a postaládában -
m0ski
aktív tag
Kerek 4 hét alatt sikerült ideérnie a május 6-i sincerity rendelésnek... De legalább itt van Indul a h2testw, remélem nem lesz gond
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan, akinek időközben megérkezett május 5-6 körül feladott sincerity rendelése?
Tisztában vagyok vele, hogy ünnep volt hó elején, meg hogy előfordulhatnak csúszások, de a mások korábbi tapasztalataiból kiindulva kezd elkeserítő lenni, hogy 3 hete semmi -
m0ski
aktív tag
válasz pietrrr #5751 üzenetére
Az még egész jó. Egyelőre azzal nyugtatom magam, hogy ahogy olvastam, másnak se jött meg 5-6-a körüli sincerity rendelése a mai napig.
Tőle nekem ez az első rendelésem, és az ár mellett a többiek által többször leírt - a távolsághoz képest gyors - szállítási határidő miatt vállaltam be. Ehhez képest sikerült szépen belenyúlnom.
Rendelgetek egy ideje, tudom, hogy ez benne van a pakliban, de ha ez meg is jön és rendben is lesz, valószínűleg a továbbiakban maradok a mymemory megoldásnál, ami lehet hogy valamivel drágább mint a sincerity, de még mindig olcsóbb mint itthon, és egy hét alatt a kezemben van az áru. -
m0ski
aktív tag
Karácsonyi akcióban rendeltem mymemory oldalról egy ilyet, £10.44 áron (~3700HUF)
Lexar 32GB Jumpdrive S23 USB 3.0 Flash DriveUSB2 eredmények:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest