- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
whited #152558 üzenetére
Az biztos, gatya felköt, szemed is felakad olyan árakat dobnak be ha gondod van.
Megfog vagy nem fog meg, az a baj, hogy bárki bármit mondhat és állíthat, nem 1-2 hétig, éveket húztam le Hackintosh mellett és de, valami apróság mindig lesz. Vagy ha nem apróság, az a rosszabbik eset. Nem vicces sztorikat tud sajnos előállítani az almás rendszer.
-
Tikakukac
titán
válasz
whited #152556 üzenetére
Mac és arra Win bármilyen módszerrel, akár cold start akár beolvasztva egy virtuálissal.
Teljesen tökéletesen működő OSX-et faragni, főleg notira, ami mindig tutira jó és rendben lesz... bárki bármit mondhat és éltem így, épített asztalival grátisz és azzal is mindig volt valami.
Más kérdés, hogy így ugye ha nem a puttó Airt akarod venni, akkor 400k alatt nem kapsz kb. semmit.
-
Tikakukac
titán
válasz
whited #148677 üzenetére
Adok címet, jöjjön el, adok neki egy zsák kasztnit ilyen gépből. Üzletiből meg 2-t. Egyiken kocsi ment át, másik emeltről esett ki erkélyről. Elsőben kijelző csere volt és 2 koppintás a palmresten, másikon baseplate csere. Mind a 2 gép él.
Ha ez nem elég, akkor venni kell valami X-es csodát
-
AMD Power
titán
válasz
whited #144770 üzenetére
Uj gep kellene. Belso tarhely ha mar 250GB lenne boven eleg lenne. Kepernyo meret 11.6 vagy max 14". Celeron procisat nem szeretnek. Aksi ido annyira nem szamit, de ha egy 2 oras film elmegy rajta az mar jo lenne nekem. Szigoruan csak netezes es filmezesre lenne. Az sem lenne baj ha lenne rajta Windows. Ha nincs akkor gondolom pendrive keresztul mehet fel ra a rendszer?
-
PandaMonium
őstag
válasz
whited #136528 üzenetére
Filmnézésre és netezésre utazás közben sokkal jobb egy tablet, amikből a jobbak 8-10 órás akkuidővel mennek FullHD vagy jobb felbontással és IPS vagy AMOLED kijelzővel, nem pedig 2-3 órával mint egy használt üzleti 35W TDPs processzorral és egy 1366x768 TN kijelzővel.
Persze van olyan felhasználás utazás közben amire jobb egy laptop, de az inkább programozás, doksi írás, blogolás, stb. Szóval jellemzően amihez billentyűzet és/vagy asztali szoftver kell.
-
Khelben
nagyúr
válasz
whited #136528 üzenetére
Jó vétel, gyakorlatilag ugyanaz a gép, mint a 8460p. Egyedül a kijelzőt keveslem benne, lehetne 1600x900-as.
(#136531) vecseisz : HP Pavilon 15, drágábban Dell 7560. A korrekt hangszóró nem ez az árkategória sajnos. Itt van teszt a 7560-ról, remélhetőleg nem fogsz ki belőle ventihibás darabot.
-
dugo_
veterán
válasz
whited #128161 üzenetére
A Win7 EULA-jában benne van, hogy a legális szoftverhez kell a COA matrica és a hivatalos számla, online letöltés esetén elektronikus számla. Ezeket nem kapod meg az ilyen aprós hirdetésekhez.
A 10 dolláros Win10 kódok pedig általában MSDNAA/Dreamspark, Academic vagy kamionról leesett Volume License kódok, amiket bármikor egy kattintással eltörölhetne az MS, ha akarná. Annyival vagy csak előrébb, hogy nem kell rizikóznod a kismillió verzióban feltöltött biztosan malwarementes aktivátor kikeresésével.
Egyszerűbben kifejezve ezekkel csak egy termékkulcsot veszel, nem pedig a szoftver használati jogát.
-
Khelben
nagyúr
válasz
whited #104167 üzenetére
Itt van egy az asztalomon. Az új, skylake-es. Nem lesz az ajánlott gépek között, azt már most látom. Munkára meg a Latitude sorozat való, nem az Inspiron. Full műanyag az egész, a "minősége" szinte már MSI szint.
(#104163) pcrolandhu : a dedikált gombos egérpad kiment a divatból, ne is nagyon keresd, max. drágább üzleti gépeken.
(#104162) ShERiFF91 : ha a játékot abszolút elhagyod, akkor talán lesz a többi igényedre gép, amúgy nem.
-
Khelben
nagyúr
válasz
whited #102787 üzenetére
Így elsőre egy HP Elitebook 850 ugrik be (még mindig nem tudsz meggyőzni, hogy 15-ös gépet lehet hordozni és használni is mindenhol).
-
Fittike92
csendes tag
-
Chaser
legenda
válasz
whited #70109 üzenetére
Dehogy van 3 napod. Valamikor 10 évvel ezelőtt volt. Akkor állhatsz el ha neten veszed, akkor 14 napig indoklás nélkül.
szerk: Igen naptári. Ha nincs mellé téve milyen, akkor naptári napot jelent minden esetben.
Kieg.: nem kötelesek egyből visszaadni a pénzt. A visszajuttatás ktsg-e a vevőé. A teljes vételárat és vevőhöz eljuttatás költségét is visszafizetik. Kivéve ha nem találnak ürügyet amiért azt mondják ennyit annyit levonnakA jogszabály engedi. Jelenleg 14 nap van visszafizetni a pénzt.
-
Chaser
legenda
válasz
whited #70104 üzenetére
Ok, ha majd úgy döntenek hogy legközelebb nem viszik el akkor IJB. Az import/szürkeimport közt meg van egy kis különbség.
Tarquinius83 A dell a legtartósabb ez ehhhhh. Van belőle tartós, féltartós, meg gyorsan romló, mint minden gyártónál. Ilyen cpu-val én nagyon hanyagolnám. Ez speciel nem a tartós kategóriához tartozik egyébként sem.
-
Chaser
legenda
válasz
whited #70094 üzenetére
-3
Ha véletlen szürke importos gépet forgalmaz egy gép arra itthon nem lesz garancia.
Ha véletlen a szervizelés elhúzódik hetekig és volt is garancia, nem az asus kinti szervizét fogja megcirógatni a fogyvédelem, hanem a boltot ahol vetted. Te mint vásárló a kereskedővel állsz szerződésben, szervizhez meg semmi közöd jogilag.
Notebookot csak őstermelőtől, persze mindenki ott hagyja a pénzét ahol akarja. -
mike1334
veterán
-
Sidorovich
senior tag
válasz
whited #69873 üzenetére
Ez eddig jónak tűnik, köszönöm.
Ezt a videót találtam is róla.Tetszik, hogy van benne belső meghajtó, régimódi vagyok, én azt még szoktam használni.
Ha a GTX 860M-es változat 300k körül kapható lesz még idén, és tényleg lesz benne M.2-es SSD-nek hely, akkor I'm in love.Legfeljebb a 3 USB portot keveslem (a mostanimon 4 van és gyakran mind a 4 használatban), de ennyi kompromisszum bőven belefér.
-
Tikakukac
titán
válasz
whited #69062 üzenetére
Picit másabb, vannak olyan jellegű dolgok amiket nézésre és tesztre sem tudsz megmondani csak idővel. Ott is több ilyen van, de alapjában véve az a 2-3 sorozat borzalom volt.
premete: Vinyóhoz: van nálam 2 kegyetlen fullos konfig 7200rpm-es HDD-vel és megpusztulsz olyan lassú, anyám T60-ja a maga kegyetlen lassúcska meghajtójával 15 másodperces rádiuszban van. Manapság önszopatásnak jó ez a kerregő vacak, nem másnak.
-
Tikakukac
titán
válasz
whited #68944 üzenetére
Anno 1 GHz-el nagyobb procit vettem magonként, gondoltam azzal már haladni fogok.
Utána mikor a melegedésen kívül sok mást nem kaptam, összeraktam az asztalit és felhúztam addig, ameddig kb. a kupak bírja. Na azóta a proci limitem 2-szer van megcsapva: amikor direkt szórakozok meg amikor indul a gép. Notiban i5U és i7U közötti difi ha valós igény akkor még 1 szinttel kell fentebb lépni, mert kevés lesz az az 1-200MHz meg némi plusz turbo és apróságok.
-
Pocok256
veterán
válasz
whited #68937 üzenetére
90% ban külső monitorról használom.
Igen a FULL hd kijelző miatt van felára neki. I7 es nem oszt nem szoroz i7 el is ugyanúgy CPU limitet kapsz azokba a játékokban ahol az i5 is azt kap. Bf 3 konkrétan multiba játszhatatlan akkora FPS droppok vannak még low on isMíg a z510 es 740m el szerelt és normális i5 el teljesen vaj simán ment minden.
Akksi bravúros. Rendes használat mellett 8 órát röhögve elmegy és akkor még nem vigyáztál semmire. Ha tabletként funkcionál akkor 1 napot kibír. Tablet alatt azt értem, hogy le van dobva ágyra ha kell felnyitod használod ha nem lecsukod ledobod (de ugye végig bekapcsolva marad és nem altatod).
-
-
_adaml21_
őstag
válasz
whited #68861 üzenetére
Ezt nem tudom pontosan megmondani, de Notebookcheck-es tesztek alapján (eléggé mérvadó oldalról van szó), a Dell jobban bírja, ha "nem csinálsz vele semmit" (Idle használat, tehát csak megy a gép kábé minden minimumon, wifi, bluetooth, midnen kikapcsolva, és hozzá sem nyúlnak), viszont normál használat, és különösen nagy terhelés esetén a HP jobban bírja. De bizonyosodj meg magad a tesztek elolvasásával.
#68864 NielsX: Brutálisan erős géped van, ilyen teljesítményeű gépet nem, hogy 300-ért, de még a duplájáért sem kapsz. 300-ig a Lenovo Y50-es mondható erős gamer gépnek, annál többért meg az Alienware gépeket érdemes nézegetni, de ilyen erős laptopot még megközelítőleg sem fogsz kapni, mint amilyen neked van.
Csak egy kicsit gondold el, add össze sacc/kb mennyit fogyasztanak a gépedben az egyes komponensek, proci, VGA, és képzeld el, hogy ezt a teljesítményt hogyan lehetne beépíteni egy laptopnyi kaszniba, úgy hogy ne süssön szét semmit, és még az akksit se szívja le 20 perc alatt.(#68860) lord.lakli: Nem rossz elképzelés, de te már láttál itthon ilyen gépet valahol? (Akár bolt, akár apró?)
-
_adaml21_
őstag
válasz
whited #68856 üzenetére
Nem felejtős, de nem egy kategória az Elitebookkal.
Kb olyan, mint a VW Passat vs. C-osztályos Mercedes. Előbbi is tudja a dolgát, megbízható is, de nincs egy ligában a Mercedessel.
HP-ra 5 év gari van, a support is jobb lesz a gépre (értsd: kijön a windows9, biztos lesz rá drivered, ha 4 év múlva szeretnél akksit cserélni, lesz rá lehetőséged biztosan, stb.)Nem rossz gép a 7537, de kicsit utánaolvasva rájöhetsz, hogy miért szajkózzuk itt agyba főbe az Elitebookokat, Thinkpadeket, Latitude-öket...
-
SkyS1gn
félisten
válasz
whited #68354 üzenetére
Sokat agyaltam N550JK-n ugyan az, azt kicsit olcsóbban tudtam volna szerezni, de marad a G a Digiprime-tól, holnap jön. De amíg meg nem jön ssd beépítőkeret nem telepítek rá semmit. SpeedR kollégától lehet venni hozzá dvd olvasó helyére szerelhető átalakítót
Úgyis azon mérgelődtem hogy facnak kell az bele
-
BRIKLY
veterán
válasz
whited #68243 üzenetére
Ezzel kapcsolatban én átmentem itt egy vitán kb másfél éve. Kb annyi a lényeg,hogy egy "olcsó" Asus gyenge műanyagból van,egy lenovo meg erősebből,esetenként fémből. Tehát ha egy Asus gépnek rátenyerelsz a tetjére vagy a billentyűzetre,akkor látványosan hajlik a műanyag. Ha mindkettőt földhöz vágod,az Asus talán szétesik vagy sérül/törik,a lenovo talán nem... Én akkor nem hallgattam az itteni ajánlatokra,és vettem egy Asus X55V-t. Előtte persze megnézegettem egy lenovo gépet is a boltban,és a két gép közti külömbségből arra jutottam,hogy a Lenovonál nem feltétlen a minőségért kell többet fizetni gyengébb hardverért is,hanem a név miatt..Az Asus gépem köszöni szépen,azóta is jól van,én pedig teljesen meg vagyok vele elégedve. Persze lehet ez csak azért van így,mert vigyázok rá..
Bocs mindenkitől,nem akarok vitát robbantani,csupán leírtam a véleményem. Azt hiszem azt szabad.
-
Tikakukac
titán
válasz
whited #67728 üzenetére
SSD still better, SSHD-nek sokkal nagyobb cache kéne, mint egy fusion drive mondjuk, 120 gigám van 1 terához rakva, ez tökéletes.
crgriseus7: X-re gondoltam leginkább, esetleg K-ra. G az azért combosabb, szvsz már a doboz dupla annyit ér.
DithenS: Olyan remeket strandikáztam megint, hogy el nem hiszed, tökéletesen pihent vagyok, 28 fokos a Tisza, süt a napocska, remek.
Van aki képtelen normális gépet gyártani. Acer és Asus is erősen verseng ebben, de Asus legalább azon a szinten amiről nem is lehet még szó árbeli korlát miatt, le tud tenni valamit, Acer ott sem akar. Ezért kuka. És legalább ezeket itthonra viszik, nem a világ végére, ha szeretnél durva szervizes sztorikat, akkor Acer topik
Leírjuk napjában sokszor a vállalható gépeket 150k és alatta, csak mazsolázni kell. -
Tikakukac
titán
válasz
whited #67680 üzenetére
x220 vagy E6220 kifittyenhet ennyiből, bár azt nagyon fogni kellene, nem is nagyon van itthon. De ez kiadná.
14" passz, azokból a nagy akksisak megint nyalogatnak egy szép nagy téglát súlyban, T420 meg 8460p akkor ha 14" kell. Meg E5430 talán, E6420-30, de ezek árait nem nézem, plusz gyanúsan inkább 120k körül lesznek.
-
Tikakukac
titán
válasz
whited #67677 üzenetére
Tökéletes megoldás: otthonra gémer gép, magadnak mindenhova egy subnoti vagy ultrabook. Most a hétvégi játék miatt szopni minimum fényerő.wifi ki és 3 kilónyi döggel és 1 kilós táppal oltári nagy botorság. Ebben a racionalitás nagyon 1 számjegy. Utána 2 év, a hardver elavul, aztán kukucska, míg asztaliba vidkari és kész.
Fontold meg, nálunk VIK létére az emberek fele biztosan i7-es nagy gépet hurcibált és azt a szerencsétlenséget amit végig kellett nézni...szánalmas. Elég jól le is cserélődött a konfigja a népnek, ma már nem nagyon látsz nagy tepsivel korzózni senkit.
-
Tikakukac
titán
válasz
whited #67673 üzenetére
7537-->i5-el egy rendes noti ami valóban noti, néha egy közepes játékocska.
G Asus-->asztali pótlék, hordozásba belehalsz, én 2 hét alatt 3-szor vittem el és atyaég. Üzemideje a 7537-hez képes fele-harmada.
Azt tisztázd le magaddal mit akarsz. Mert itt kompromisszum lesz, nagyon durván, ezek nem 1 lapon említhető gépek.
-
Tikakukac
titán
válasz
whited #67668 üzenetére
7537 és G Asus között van egy kisebb szakadék. Döntsd el mit akarsz. Ha havi 1-2 alkalmi erősebb játék miatt a maradék 30 napban szeretnéd buktázni az üzemidőt a súlyt és a passzív gépet, akkor mehet, de együtt minden nem megy, 7537-be az i7U nullával lesz erősebb, mert GPU limited van így is.
-
Tikakukac
titán
válasz
whited #43862 üzenetére
Nagy karis gépet felesleges venni, csak plusz 1 hőforrás, meg felesleges valami, amit nem használsz ki. Nincs komolyabb tapasztalat sem róla, akkor már inkább 118k-ért G580, azt tudjuk, hogy jó, tényleg. És abban is van nagyobb kari. De mondom, nincs értelme, püfölni a Fuji kell, lakótárs is arra vette, remekül teszi a dolgát.
-
premete
veterán
válasz
whited #42102 üzenetére
Felejtős, ha a Delleket (maradva az autós hasonlatnál) a német kocsikhoz hasonlítjuk, akkor egy Wartburgot linkeltél.
Szerinted melyik jobb, egy vadiúj Wartburg, vagy egy használt Audi A6-os, amire még van 20 hónap olyan garancia, hogy kijönnek, és a helyszínen javítják? Ha 7.5%-kal tudod emelni a tétet, akkor itt van például ez.
Ennek nem árt a napi 1000 km. cipelés, és meg is lehet jelenni vele bárhol, mellette az új ár feléért-harmadáért van. -
premete
veterán
-
Tikakukac
titán
válasz
whited #21048 üzenetére
Újonnan nincs.
Használtban 1 év garival csak az alapból is fos gépek vannak.
A jó gépekre fél év garik még azért szerezhetőek ennyiért. A javasolt T500 mondjuk jó kiindulási alap.
Más: Megfulladok, olyan hirdetések vannak aprón
Lehet nekem is hirdetni kéne a DV5-öt valami 150k-ért, valami agyhalott elvinné ezt is...
-
B-L-A-C-K
titán
Mit gondoltál csak ahhoz értek? Ne legyél ostoba...
Told meg kicsit az összeget és használtan egy Lenovo Y570-es...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged