Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Szerinted mi hátráltatja a klímát abban, hogy egy villásdugós csatlakozóról működjön?
Semmi, gondoltam nincs ott dugalj, ahol a klima jelenleg van és a honnan érkezik a vezetéke is kérdéses (így az is, hogy biztosítva van-e, bár ezt a kismegszakítók egyenkénti leverésével ellenőrizni lehet), és a dugalj ideiglenesen, a szerelés idejére, és majd ennek végére jön a villanyász külön vezetéke, ami külön van biztosítva.
A klímák 95% a MT vel van bekötve,
Van itt nálunk egy klímás üzlet, multor kérdeztem MT kábelt árúlnak a klímához.
Helytelenül, senkit nem érdekel, hogy amúgy elvan az ott évtizedeket is. Azért kéne elfelejteni az MT kábelt a p***ba mindenkinek, mert az idei évtől ingatlanértékesítés során kötelező a Villamos Biztonsági Felülvizsgálat.
Kö-te-le-ző.
Amin nyilván megbukik az ingatlan, ahol az MT megy ki a kültéri egységhez, így elő lesz írva, hogy ezt cserélni kell majd, és nyilván ez az eladó költsége lesz, mert vagy megcsináltatja, vagy majd ennyit alkudozik a vevő (és szív majd vele tökfölöslegesen). Halkan jegyzem meg, hogy a szerelés szavatossági idejében ez azt jelenti, hogy lehet szépen kifáradni és ingyen, szavatosság keretében megcsinálni jóra azt, amit amúgy elsőre is meg lehetett volna úgy (hello, eladás előtt felújított lakások). Tehát minden MT kábeles szereléssel egy időzített bombát hagy most már ott, aki így csinálja. Múltkor volt róla szó, megnéztem, nevetséges az árkülönbség a kettő között.
Így a fentiek miatt szerintem erősen célszerű lenne végre leszoknia mindenkinek az MT-ről kivitelezői oldalon.
Megrendelőin pedig az öntökönszúrást elkerülendő, nemes egyszerűségel nem elfogadni azt, és már előre, vastag betűvel, aláhúzva kikötni, hogy csak és kizárólag az előírásoknak megfelelően, kültéri vezetékkel fogadja el a telepítést. 🤷♂️
Új hozzászólás Aktív témák
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Update 05.23 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest