Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
erdey_a #75149 üzenetére
Ma Zuglóban ez az izé fogadott
vigyázat csak erős idegzetűek nézzék meg [link]2óra tömény szopás, bele küldtem 15liter vizet nagynyomáson meg deep clean koktélt de kellett az 50ml 1liter vízhez és még 1 liter külön csak a burkolatoknak olyan egy förtelem volt minden
Tulaj vette szorgosan a klíma spray-t és fújta bele nyaranta többször és mégis büdös volt aztán most szólt neki egy hölgy akinek már telepítettem klímát hogy nem kellene szórakozni és hívjon ki engemLegjobb poén hogy turbo módon járatta szegény gépet és úgy sem volt elég hűvős, most ahogy kimostam 23fokon alap ventilátoron szólt hogy emeljünk a hőfokon mert fázik a lába
Ja kültéri is vastagon tele porral és repülőgép hangja volt mikor üzemelt, mosás után alig pörgette a ventilátort mert szépen át szellőzött már
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- DOOM - The Dark Ages
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Vadiúj SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest