Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
válasz
Hauptmann #54806 üzenetére
Az az érdekes, hogy a Sensira az megy ugyanekkora teljesítményen fűtésnél is. 105W-on. Igaz, hidegnek érződik a levegő, ami jön belőle, de a helyiség mégis meleg szóval ez csak érzet.
Fűtésnél az Arctic viszont nekem inkább ilyen 600W körül ment ha jól emlékszem. Nyomta is a meleget mint a bolond...Gyerekszobába lehet jobb egy ilyen, ami tényleg a meleget tolja amikor épp megy, és nem a "hideget" megállás nélkül....Biztos nem olyan hatékony, de nekem semmi bajom nem volt vele. Viszont amikor Quiet-ből átraktam automatába, feltolta a ventit nagyon, és felment asszem 1700W-ra kb. Kicsit megolvadt a szoba. Elmebeteg egy klíma ez az Arctic de nekem tetszik.
Hűtésnél viszont ez is nagyon csendes és jól lemodulál, nem is értem fűtésnél erre miért nem "képes".
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest