Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
waveson
tag
válasz
Hauptmann #54806 üzenetére
Az az érdekes, hogy a Sensira az megy ugyanekkora teljesítményen fűtésnél is. 105W-on. Igaz, hidegnek érződik a levegő, ami jön belőle, de a helyiség mégis meleg szóval ez csak érzet.
Fűtésnél az Arctic viszont nekem inkább ilyen 600W körül ment ha jól emlékszem. Nyomta is a meleget mint a bolond...Gyerekszobába lehet jobb egy ilyen, ami tényleg a meleget tolja amikor épp megy, és nem a "hideget" megállás nélkül....Biztos nem olyan hatékony, de nekem semmi bajom nem volt vele. Viszont amikor Quiet-ből átraktam automatába, feltolta a ventit nagyon, és felment asszem 1700W-ra kb. Kicsit megolvadt a szoba. Elmebeteg egy klíma ez az Arctic de nekem tetszik.
Hűtésnél viszont ez is nagyon csendes és jól lemodulál, nem is értem fűtésnél erre miért nem "képes".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest