Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50950) LanyUs válasza PROTRON (#50949) üzenetére


LanyUs
senior tag

"Azért azt se felejtsük el hogy a "3,5kW" amit felül a táblázat ír az a névleges hűtési teljesítmény, márpedig az egyáltalán nem jelenti hogy tutira minden típus 4 kW névleges fűtésivel bír. Sőt." -teljesen igazad van. Ez így korrekt. Viszont az adatok összehasonlítási alapként Daikin esetében ( számomra ) érthetetlen alálövést mutatnak.

Mielőtt megvettem a gépeket szénné böngésztem a kapacitás táblákat és felfedeztem már régen az anomáliát, amire SOHA nem kaptam választ se itt, se egy telepítőtől sem.
Láttam én, hogy a Daikin és a Fuji másképpen adja meg a kapacitás táblázatban az adatokat, mert bizony a Comfora gépem a táblázatban szereplő érték kétszeresét leadta a gyakorlatban -5 fokban. Tehát nem összehasonlíthatóak az adatok.
A másik, hogy egy valóban fűtésre optimalizált Comfora vagy Perfera gépet a 3 soros, szabadon függő hőcserélőjével és intelligens leolvasztás vezérlésével nem lehet egy ligában említeni a "fűtése alkalmas" logóval ellátott gépekkel. Az más kérdés, hogy árban valóban mélyen zsebbenyúlós.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.