Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz lacy027 #36997 üzenetére
Figyelj józan paraszti ésszel ezelőtt x hozzászólással leírták már neked windy is hogy a gép jó volt amit elvitt tőled és ez is jó ami nálad van.. valószínűleg csövezéssel, áthelyezéssel történt hiba amit 3 kókler szerelő közül akit kihívtál elszúrt valamit vagy éppen te amikor feszegetted a csöveket vagy gázt engedtél ki vagy nem tudom éppen mit csináltál... józan paraszti ésszel egy abszolút laikus fejjel én megértettem.. te miért nem érted meg?Innentől senki nem fogja neked itt megoldani a problémádat, hanem hívj ki egy szakembert és nézesd meg vele, tetesd át vagy hagyd itt új csövezéssel vagy a fene tudja...Azzal hogy itt azt bizonygatod hogy nálad nem jó a dolog azzal senki nem tud egy fórumon, topikban mit kezdeni, mert a szakemberek Windy, ashla, Klímás már leírták a véleményüket feljebb többször is... tehát marad az hogy a telepatikus megoldás helyett hívj ki egy valódi szerelőt, ne a szomszédot,nézesd meg újra, vagy nem tudom.Megérti mindenki hogy gond van.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?