Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy027
tag
válasz DUB Inc. #36894 üzenetére
3. Nem, mivel az első Gree nagyon túl lett méretezve, akkor aztán tudtam, mi az a fűtés. 500W fogyasztásig ment le, nem lehetett 25 fok alatt tartani a hőfokot, annyira nyomta.
A második Daikin 230W-ig ment le, még ez is rengeteg volt, sokszor írtam róla. Ezért lett áthelyezve a beltéri, hogy kevesebbet kapcsolgasson, a felesleges hőmennyiség ki tudjon menni a nyitott szobaajtón. Jobb lett, de még így is sok volt a teljesítmény, egészen áthelyezés után két hétig. Még áthelyezés előtt hibátlanul hűtőtt, 24 órában ment a nyáron végig. Sosem panaszkodtam a kevés teljesítményre, hanem arra, hogy túl sok volt, ha becsuktam az ajtót, 22 fokra állítva pillanatok alatt 20 fokra hűtött a legnagyobb nyári melegben is, fűtésben szintén, 22 fokra állítva 25-ig felment, ott kapcsolt ki, 230W-ból. 5 fokban még éppen nem kapcsolt ki csukott ajtónál. Ritkán le tudott menni 150W-ig, akkor volt jó.
A Mitsubishi már jól le tud szabályozni, nem pörög fel 1200W-ig, csak 800W-ig, de az előző két klímából tudom, adott fogyasztásból mire számíthatok. Ettől maradt el fényévekre a Daikin (ezért lett cserélve) és a jelenlegi klíma is.A jelenlegi munkahelyemen a 2006-os Genex on-off klima jobban hűt, mint nálam az új. Fűtésben nem lehet használni, nem bírja a 2 kW feletti áramfelvételt a gyenge, ezeréves elektromos hálózat, villognak a lámpák és azonos fázison minden más kikapcsol.
Van összehasonlítási alapom, több klímát használtam már. Valami, valahol nagyon rossz.
Van más fűtés is, tegnap a gáz ment. Több órás klímás próbálkozás után kinyitottam a radiátort, ami még fél óráig hideg volt, mert a szomszéd szobában kikapcsolt a termosztát, mire újra bekapcsol, (0.1 fok különbségnél), a nagy hőtehetetlenség miatt teljesen lehűl a radiátor. Többek között ezért fűtenék klímával, a nap 24 órájában egyenletes a hőmérséklet. Aztán végre bekapcsolt a kazán, amint elért ide a meleg víz, 5 perc alatt 24 fokra felnyomta a hőfokot a szobában, baromi meleg lett. Van egy 2 kW-os fali hősugárzóm, az is nagyobb meleget csinál, mint a klíma, pedig korábban a klíma röhögve nagyobbat fűtött.
28 fok alatti beállításnál észre sem lehet venni, ha megy a klíma, 25-re volt állítva éjszaka, szabályosan fáztam.
Tudom, hogy nem én vagyok a hülye és addig küzdök, még ki nem derül a hiba.Bár most vírus van, de továbbra is lehet jönni klimát tesztelni, ahol kiderülne mindenki számára egyértelműen, hogy valami nem oké és nem én vagyok a hülye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest