Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz
tibibi #35365 üzenetére
tibibi személyedben végre egy érdeklődő!!! Hálás vagyok Neked, mert ha indexen sokáig feszegetsz egy kérdést, amire a publikum nem tud választ, jönnek az elküldők. Pedig egy fórumnak nem kell leragadnia azon a szinten, hogy vegyél xy-t csak azért, mert ....
Vannak információk, de tudni kell eligazodni rajtuk. Nekem ez egy ködös terület a táblákkal.Régebben végeztem tesztet több klímával. Megtaláltam (#27546) LanyUs
[link]48 fokos levegő + 10 lenne a maximum. Most abszurd példa, de mi van ha 30 fokra teszed? Az sem fordul elő, hogy a vegyes radiátor hő meleg réteget képez a beltéri felé, mert ha 20 fok felé jár és a radiátor hideg, akkor tolnia kellene. Milyen hőmérséklet van beállítva? Elfelejtettem a pontos típusod ...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest