- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissb0913
csendes tag
válasz
TeeJay #15619 üzenetére
Köszönet a két előttem szólónak.
Kérdésedre válaszolva: nyilván használni veszem a klímát, de igen nekem sokat számít hogyan néz ki a beltérije. Ha már ennyi pénzt adok érte, akkor meg főként. Nem egy tollról beszélünk, amit szinte nem is lát az ember, hanem egy olyan dologról ami rögtön szemet szúr egy szobában és igen is valószínű zavarna, ha csúnya. Álláspontom szerint egy Daikin kategóriától nem lenne nagy elvárás hogy ne csak a 600 ezres kategóriához adjon egy szebb, modernebb kinézetű beltérit.
A kültéris dolog az pedig nagyon kisarkított.Igen, én általában úgy veszek bármilyen dolgot meg, hogy ár-érték arányban jó legyen, technikailag a lehető legjobb és nem utolsó sorban az ízlésemnek megfelelő kinézetű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest