Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-29 16:15:37

LOGOUT.hu

Szerkesztés alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1418) Canonfan


Canonfan
senior tag

Sziasztok!

Nézegettem most eustocknál a powerbankokat és most én is szeretnék beszerezni egyet, bár a telefonom annyira nem indokolja, mert 4000-res aksi van benne (Xiaomi Note 3 SE ) szóval nem a naponta töltögetős kategória. De most úgy vagyok vele hogy nem nagy összeg és ki tudja mikor jön majd jól :)

Két típust is néztem eustockból de nem tudom nekem melyik felelne meg jobban ezért szeretném kérni a tanácsotokat.
Egyrészt a Yoobao MASTER M20 PRO-val szemezgetek, mert a note3 SE-ben úgyis bika aksi van (4000 mah) de mit gondoltok, szerintetek lehet hinni abban hogy valóban menne van ennyi kraft, vagy csak marketing, illetve a kompatibilitás miatt mennyire ajánlható a Joobao márka?
A másik jelöltem a Xiaomi 10000-es powerbankja, ami mellett már csak az is szól hogy Xiaomi :) de nem tudom nekem a 10000-res powerbank mennyire lenne jó választás, mert ahogy számolom kb 2* töltene fel róla a teló. Viszont ezt a xiaomi poverbankról jót olvastam eddig, meg egy szintén note3 tulajtól olvastam azt hogy sokkal gyorsabban feltölt róla a telefon mint hálózatról, ami nem hangzik rosszul.
Bár nyilván ha 3 napos üzemidővel számolunk az 6 nap szóval ha előtte fel van töltve a telefon is így is 9 nappal lehet számolni teljesen árraforrásmentes helyen, annyira meg nem nomádolok.

Csak azon morfondírozom, hogy egy ezressel drágább, de dupla akkora kapacítású a Joobao, ezért nem tudom melyik mellett döntsek inkább...

Válaszotokat és bármilyen infót előre is nagyon köszönöm! :R :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.