Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-29 16:15:37

LOGOUT.hu

Szerkesztés alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1301) zsoltzsolt válasza arcitec (#1300) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Én nemrég vettem Varta-t. Még csak párszor használtam. A telefonom akksija 2420-as, azt körülbelül 1 perc/1% "sebességgel" tölti. Ha több tapasztalatom lesz majd vele, írok még. De ez egy megbízható, régi cég, nem egy noname márka.

[ Szerkesztve ]

(#1302) arcitec válasza zsoltzsolt (#1301) üzenetére


arcitec
addikt

Az lehet, hogy megbízható, de magát az akkut azt mintha nem ők gyártanák ... No meg azért a Xiaomi sem egy kutya márka .. De sajna tibcsiworld nem olvasta a kérdésem ... Egyébként nekem nem is igazán tölteni kell(úgymond feltölteni), hanem szinten tartani, kamerát, gps-t használat közben, hogy órákon keresztül bírja, pl a akció kamera kb 1-2 óráig ha bírja és aksit kell cserélni, na ezt szeretném elkerülni(mert egyébként meg hiába van 3-4, a nap végére nem elég ......

[ Szerkesztve ]

(#1303) tibcsiworld válasza arcitec (#1300) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

Nekem csaomi 10.000-es van, lassan több, mint 1 éve! Bár ha visszaolvasnék megtudnám magamtól pontosan! :)

Ma pl telefonálás közben kiesett a kezemből! Semmi baja! Voltak hónapok, hogy nem használtam, de nem vesztett a töltésen. (érzésre tudom csak mondani)
Lehet a varta jobban megérné, csak nekem az a furcsa, hogy miért ilyen késéssel jött ki a varta a bankokkal! Bár lehet, csak itt nem volt róla szó. Mindenesetre furcsa!

Tehát a csaomi ajánlott, a vartát itt fentebb írta a kolléga, hogy vett, de még lehet nem tesztelte. Majd írja a véleményét, és többet fogunk tudni majd! Addig is sajna csak ennyit tudok segíteni! :(

(#1304) Martin97 válasza arcitec (#1300) üzenetére


Martin97
aktív tag

Szia!

Én még annyit hozzátennék, hogy van ennél olcsóbban yoobao 20ah-ás bank is.
Nekem régebbi 10400-as magic cube van kb. 2,5 éve. Semmi baja, az új A5-ös telefonomat 2x gond nélkül feltölti (2900mah az akkuja). Szóval érdemes megfontolni. eustock-ról 6700ft. :)

Elvileg mindkettőben van megfelelő védelem, és az akkuk sem lehetnek rosszak. :)

Személy szerint a vartáért nem adnák annyit, mint amennyiért mérik.

ÜDV
Martin

(#1305) arcitec válasza Martin97 (#1304) üzenetére


arcitec
addikt

Fél áron van mint itthon a Xiaomi, az Extrémben 11eft + ingyen szállítás + 1 év gar. 7590ft EU Stock -ról szállítással és állítólag hu magyar garanciával. Ha az is 1 év akkor lehet ezt veszem ... A Xiaomi 6 hónap garanciát ad csak!!!! Nagyon köszi.

Esetleg olyan tartót nem tud valaki, amivel bringára pl a középső vázra(ami jóval vastagabb mint a kormány és ráadásul más szög) fel lehetne szerelni, de ha nem akkor, marad a hátsó táska egy hosszabb kábellel.

[ Szerkesztve ]

(#1306) arcitec


arcitec
addikt

Megrendeltem a gyártótótól ezt : Anker PowerCore 20100mAh Portable Charger ha jól néztem körbe ez az egyik etalon... nincs 14eft szállítással ... A Xiaomi is ennyit itthon és ehhez képest jóval nagyobb és Yoobao is nagy és nehéz ... ;) Apropó állítólag ez felismeri a kapcsolt cuccot és nem nyírja ki ... A többi is jó lehet ja és erre 2 év a gari ...

[ Szerkesztve ]

(#1307) tibcsiworld válasza arcitec (#1306) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

"Apropó állítólag ez felismeri a kapcsolt cuccot és nem nyírja ki ... "

Ez mit jelent pontosan?

(#1308) Martin97 válasza tibcsiworld (#1307) üzenetére


Martin97
aktív tag

Marketing bullshitet... ;]

(#1309) tibcsiworld válasza Martin97 (#1308) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

Nem gondolom, hogy ilyen létezik ezen a piacon egyáltalán!!! A töltés (le)szabályozását minden esetben a fogadó eszköz elektronikája határozza meg!
Ez hazugságnak is rossz! Egy feljelentés jár(hat)na nekik!

[ Szerkesztve ]

(#1310) arcitec válasza tibcsiworld (#1307) üzenetére


arcitec
addikt

Többet nem egyértelmű mondatot nem írok ... :B Mintha magyar oldalon olvastam volna , de :1.) Nem találom 2.)Lehet félreértettem. A lényeg a Power IQ technológia ami nem teljesen az amit szó szerint írtam ....Majd ha lesz tapasztalat írok pár szót az akksiról, hogy vált be.. De a tesztek nagyon jók róla és szerintem még épp megfizethető kintről rendelve ... Nem innen van , hanem a gyártótól rendeltem, itt némi teszt : [link]

[ Szerkesztve ]

(#1311) tibcsiworld válasza arcitec (#1310) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

Szerintem alapból szeretnek félreérthetően fogalmazni! :(

Ez a Power IQ mi lehet? Mert erre sem találok magyarul semmit! :( De most a baba is a kezemben, ...! :)

(#1312) arcitec válasza tibcsiworld (#1311) üzenetére


arcitec
addikt

Én ezt úgy értelmezem, hogy felismeri a csatlakoztatott készüléket és neki megfelelően tölti - eszerint mindben eszközben kicsit más elektronika van ami a töltésért felelős - és optimalizálja a töltést, főleg időre. [link] Hogy aztán ez élettartam szempontból ellenben jó vagy rossz, az nem derül ki. Bár amit rendeltem az még ezt a funkciót nem tudja, de nem is a POWER-IQ volt a fő szempont ...

[ Szerkesztve ]

(#1313) Martin97 válasza tibcsiworld (#1309) üzenetére


Martin97
aktív tag

Jól gondolod. Mindnél a rákötött eszköz szabályoz. Vagy a bank max. kimeneti árama. De valamivel el kell adni a cuccot kétszeres áron. 😵

(#1314) arcitec válasza Martin97 (#1313) üzenetére


arcitec
addikt

Milyen kétszeres áron, nézd meg a Xaiomi mennyit itthon ... Nem vagy TE képben, csak kárrogsz .. önigazolás gyanánt esetleg ... Az a Yoobao 20-as meg bömhec nagy és nehéz (nekem) .. de persze jó lehet az is , kinek mi én már csalódtam a nem megfelelő minőségekben ... Szállítással az is kb 9eft így ez 5 eft + .... + 2 év garancia a minőséget garantálja ..

[ Szerkesztve ]

(#1315) tibcsiworld válasza arcitec (#1312) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

Nem kérdés, az Anker jó cucc, de ez a powerIQ nálam most kicsit kiverte a biztosítékot! :(

Tényleg csak amatőr vagyok, de :

van az az árammennyiség, amit a telefon képes fogadni, és van egy másik, amit a bank képes küldeni! A telefon mindig a maxot fogja kérni, amit képes fogadni, és/ha ezt tudja a bank! Hogy ott mit is kell optimalizálni, az egész komoly marketing lehet!

Ez a fogalom eddig érdekes módon nem jelent meg a sima hálózati töltőknél! Akkor ott nem kell optimalizálni?

Ne érts félre, nem Tőled kérdezem, csak ez amolyan furcsaság!

Meg "lehetővé teszi, hogy teljes sebességgel töltse"! :):):)

Már a csaomi is teljes sebességgel tölt kifulladásig. Itt már lemérték páran!

De azért szövegnek igen szuper!

Mindez mellett meg kell jegyezni, minőségi a cucc! Mindemellett vásárláskor nem találtam olyan pluszt benne, hogy a felárat kifizessem érte. De ha ez lett volna olcsóbb, akkor én is ezt vettem volna! :):):)

(#1316) arcitec válasza tibcsiworld (#1315) üzenetére


arcitec
addikt

Igen, igazad lehet, bár amit linkeltem ott van magyarázó ábra , hogy fele idő alatt tölt mint az egyéb töltők. Ismétlem amit most rendeltem az nem tudja ez a funkciót. Nem is ez volt a cél - csak beleakadtam a "funkcióba"-, hanem a minőség,esetleges tartósság, nem utolsó sorban a súlya , azért a 20-as Yooabo közel fél kiló akár hogy is van . Ez meg csak 356g. Az új PowerIQ funkciót némely akku és töltő tudja.Azt tudni illik - nem merültem bele a témába, bár némi rálátásom van , hogy úgynevezett gyors töltést lehet eszközölni. Lehet azért valami trükk benne, annál komolyabb cégnek tűnik. Szkeptikusnak lehet lenni, de teljeskörű negatív véleménnyel ismeretek nélkül nem szerencsés. No meg még annyit az ár értékre, hogy pár ezer forintos különbség azért - 1 db vétele esetén -nem úgy arányos mint pl 100eft-os nagyságrendnél a közel duplája.
Vannak jó alternatívák itt fentebb az általatok említettek is megfelelő jó vételek, jómagam ez mellett döntöttem, majd kiderül hogy válik be ...

[ Szerkesztve ]

(#1317) arcitec válasza tibcsiworld (#1315) üzenetére


arcitec
addikt

A töltőre : [link]
PowerIQ:
For non-Quick Charge-compatible devices, Anker's exclusive smart-charging PowerIQ technology provides their fastest possible charge (up to 2.4A per port).

(#1318) Martin97 válasza arcitec (#1316) üzenetére


Martin97
aktív tag

Ne személyeskedjünk, én sem teszem.

Egy szóval sem mondtam, hogy rossz lenne az eszköz amit vettél.
A gyorstöltést egyedül a qc-t támogató töltők teszik lehetővé, mert azok nem 5v-os kimeneti feszt adnak, hanem magasabbat, de csak a kompatibilis eszközöknél lehetséges ez.

Amit te írtál csak annyit jelent, hogy 2,4A tud leadni a bank a kimeneten. Tehát ha az eszköz csak 1A töltőáramot vesz fel egy hajszálnyit sem lesz gyorsabb egy 1A-es banknál.

Erre lehet mondani, hogy de jó, van ilyen is. Vagy azt is, hogy a fogyasztó megtévesztése.

(#1319) arcitec válasza Martin97 (#1318) üzenetére


arcitec
addikt

Még akár igazad is lehetne, de a véleményeddel ( mármint a megtévesztésre utalás ) csak az a bajom, hogy nem hiteles, nem bizonyítottad, hogy így van. Anélkül meg ügye ... minek lehet vélni ... Azért ezt a funkciót mások is látják ám ... mármint esetleg jobban hozzáértők....

(#1320) Martin97 válasza arcitec (#1319) üzenetére


Martin97
aktív tag

Oké. Akkor nézzük tényszerűen:

A fogyasztóvédelmi törvény vonatkozásában a fogyasztó megtévesztése:
A fogyasztók megtévesztése, amely abban áll, hogy az elkövető, aki egyébként bárki lehet, az áru kelendőségének felkeltése érdekében nagy nyilvánosság előtt valótlan tényt vagy valós tényt megtévesztésre alkalmas módon állít. A bűncselekmény akkor is megvalósul, ha az árura vonatkozó tájékoztatás megtévesztő, mindkét esetben feltétel azonban, hogy az áru lényeges tulajdonságát érintse az elkövetési magatartás.

Szóval ez egy olyan bank amit úgy hirdetnek, hogy gyorsabban tölti az adott eszközöket mint más társai. Ez nem igaz. Ez pusztán "csak" egy magas kimeneti áramú bank, ami semennyivel nem tölt gyorsabban egy olyan eszközt, ami nem képes felvenni a maximális töltőáramát a banknak. Arról nem is beszélve, hogy sok másik 2,4A-es kimenetű bank is van a piacon. Ezt valahol leírják tájékoztatásként? Nem. Akkor miről beszélünk?

A másik meg azt mondod, hogy hülye vagyok az elektronikához/villamossághoz. Oké, legyen:

De persze ettől független nyilván igazad van. :U

Viszont arra megkérlek, hogy ne a topikot offoljuk, inkább privátban folytassuk, ha ennyire szívügyed lett. :)

(#1321) arcitec válasza Martin97 (#1320) üzenetére


arcitec
addikt

Érdekes egy emberke vagy, olvass vissza ki hoz ki belőle többet.(Hol van még annak a papírnak a vége!!) Egyébként meg, javaslom cserélj véleményt a gyártóval én csak azt linkeltem be , nem az én találmányom ..
Ha meggyőzöd őket , talán engem is ... Részemről vége .. U.I:Azt meg hogy ki mit vesz magára lásd utolsó hozzászólásod ... ;)

[ Szerkesztve ]

(#1322) arcitec


arcitec
addikt

Megérkezett az Anker 20100 mAh akksi a gyártótól. Az S4-et 1-2 óra alatt töltötte fel. Meg sem kottyant neki. A Samsung gyári töltő sem tölti gyorsabban sőt...Maga az akku is gyorsan töltődik, pedig szg.usb portról töltődött. - 50%-osan érkezik. Minőségi minden része.A linken minden olvasható és látható, annyit fűznék hozzá, - a cikkben említett szinte semmi - melegedést nem lehet említeni, mert se töltése közben, se használata közben semmit nem melegedett. Mint előtte.Tehát aki abszolút minőséget akar elérhető áron ezt is választhatja.:[link]

[ Szerkesztve ]

(#1323) tibcsiworld válasza arcitec (#1322) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

Köszönjük szépen!

(#1324) andatti


andatti
senior tag

Holnap estig vennem kellene egy power bank-ot hazai boltban, de tanácstalan vagyok...
A telefonom 4000 mAh, így a kis kapacitású kiesik. Szívem szerint ebay-ről rendelnék, de az nem érne ide hétfőn hajnalra, mire vinnem kellene...
Árukeresőn rengeteg találat van, de egyiket sem ismerem és nem érne ide hétfőre, amikor már kellene használnom... Mivel vidéki vagyok.
A helyi boltban van Adata 10'000-es 6500-ért, vagy Kecskeméten euronics Beez 15'000-es 7'000-ért...
vagy szét kéne néznem még tesco-ban. (mást már nem fogok holnap este elérni, az auschan-Media Markt messze van, Edigital meg csak 14h-ig van nyitva... én meg dolgozom (Kecskemét)... Nagyon noname-t meg nem is akarok venni... nem tudom melyik a megbízható...

(#1325) zsoltzsolt válasza andatti (#1324) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Euronics-ban Varta 16.000mAh-s 10 ezerért?

(#1326) flash-


flash-
veterán

üdv

egy 3000mah-ás akksival rendelkező huawei p10 lite telefont egy ilyen Anker Astro E1 5000 0ról teljesen fel tud tölteni?

vagy inkább az Anker PowerCore 5000-t vegyem?
megbízható, könnyű kis méretű power bankot keresek:)

[ Szerkesztve ]

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#1327) tibcsiworld válasza flash- (#1326) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

99%, hogy feltölti, de elég 1 töltés?

Mert egy picit nagyobb nagyobb komfortod ad! :)
pl ez

A feltöltést nem intenzív használat mellett értem! :)

(#1328) flash- válasza tibcsiworld (#1327) üzenetére


flash-
veterán

hát lehet hogy nagyobb kéne:)

Az anker technológiája vagy valamelyik másik power bank támogatja vajon a Huawei telefonok gyorstöltési módját? (ez nem quickcharge 3.0 hanem huawei:)

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#1329) Sententious


Sententious
tag

Külső akkumulátort keresnék Sony Z3 Compact telefonomhoz. Elutazok egy hétre majd Hollandiába és a buszos utat kellene kibírnia, illetve hogy napközben tudjam tölteni a telefonomat. 10000mAh körül nézelődnék. Barátnőm (akinek ugyanerre kell) egy GP Batteries FP10M 10000mAh vett a Samsung Galaxy Alpha-jahoz.

Súly, méret annyira nem lényeg, ha van rá lehetőség strapabíró fémházas legyen. :)

Tippek, ötletek, ajánlások? Hasonló árkategória, megbízható, minőségi(bb) terméket keresnék!

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#1330) Rive


Rive
veterán

Üdv,

Létezik olyan PowerBank, aminek van 12V kimenete is?

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#1331) flash-


flash-
veterán

Huawei Power Bankokról mi az általános vélemény-tapasztalat?

Ez nagyon érdekelne.

Huawei P10 lite (Kirin CPU) telefont ezzel tudnám csak gyorstölteni, ami nagyon nagy előny lenne, de nem tudom mennyire megbízható...
szerintetek bevállaljam?

"Embrace our fellow man, no longer vilified"

(#1332) tibcsiworld válasza flash- (#1331) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

Ha fontos a gyortstöltés, ...

Rive
sajna én nem tudom a választ! :(
(Sokkal) régebben belinkeltek egy laptoptöltőt, de hogy az hány V-os, passz! Viszont van ára is! Alaphangon 100-150 dodó! :(

[ Szerkesztve ]

(#1333) tibcsiworld válasza Rive (#1330) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

(#1334) Rive válasza tibcsiworld (#1333) üzenetére


Rive
veterán

Kösz!

Kicsit nagyok... Megpróbálok inkább valami USB -> 12V átalakítót keresni :DDD

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#1335) Ozsi009


Ozsi009
tag

Sziasztok!

Van egy Oneplus One telefonom, ahhoz szeretnék power bankot.
Ezt néztem ki: link

Innen ennyiért jó vétel lenne?

Köszi!

(#1336) tibcsiworld válasza Ozsi009 (#1335) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

Ez nagyon megéri. Bg-ról drágábban jönne ki, igaz ott ingyen van a posta! De ez meg ad itthoni garit! hajrá!

(#1337) Ozsi009 válasza tibcsiworld (#1336) üzenetére


Ozsi009
tag

Oké köszi, megy is a rendelés! :)

(#1338) hundai


hundai
aktív tag

Sziasztok!
A mai napon úgy néz ki megnyekkent a TP-LINK power bankom. Feltettem a telefonomat tölteni, mutatta hogy a készülék töltés alatt van. Majd egy 20 perc múlva észrevettem hogy 2%-al kevesebb a töltöttség mint amikor rádugtam az akkut. Próbáltam másik készülékkel , másik kábellel, ugyanezek a gondok voltak. Meghalhatott az elektronikája?
Mennyire megbízhatóak az ebay-es power bank házak? a 4db 18650-es akku szerintem még jó állapotban van.
YooBao Master M20 20000mAh-ról van itt valakinek tapasztalata?

-Wake up Neo!

(#1339) sharp4 válasza hundai (#1338) üzenetére


sharp4
őstag

Xiaomi, Blitzwolf, Anker. Ezek a legmegbízhatóbbak. Persze megbízható helyről kell beszerezni őket!

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#1340) Ozsi009 válasza tibcsiworld (#1336) üzenetére


Ozsi009
tag

Szia! :)

Megérkezett a a power bank. Használati utasítás csak kínaiul van hozzá, angolt találtam a neten, de nem minden világos. A kérdés az, hogy honnan tudom, hogy a power bank hogy ki- vagy bekapcsolva van? Van rajta egy fehér gomb, amit ha megnyomok villognak a ledek, majd egy idő után abba hagyja. Esetleg magától kapcsol ki ha nem érzékel semmit? Nem igazán értem hogy működik.

(#1341) tibcsiworld válasza Ozsi009 (#1340) üzenetére


tibcsiworld
aktív tag

Nagyon egyszerű, minden automata!

Ha töltöd, vagy töltesz vele, bekapcsol! Nyugalmi állapotban midig kikapcsol. Azzal a gombbal gyakorlatilag ellenőrzöd a töltöttségi szintjét!

Dugd be mindkét kábelt (ha eredeti, nem kapcsol be), vagy esetleg a többi teszten is végigmehetsz, hogy eredeti e! Elméletileg ez a legmegbízhatóbb bolt!

Bármi kérdésed van még, tedd csak fel! :)

(#1342) Ozsi009 válasza tibcsiworld (#1341) üzenetére


Ozsi009
tag

Köszi a segítséget! :)

(#1343) Panthera


Panthera
őstag

Üdv!

Xiaomi és Asus Zen között gondolkodom. Mindkettőt lehet Samsung (Note 4) mobil töltővel tölteni?

Az eustock-on valaki gariztatott már, mennyire rugalmasak?

Köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#1344) joci86


joci86
senior tag

Üdv!
A 2-3000 forintos eBay-es "Xiaomi" (mondjuk 5000mAh körüliek) akksik veszélyesek is, vagy csak nem biztos, hogy tudják a ráírt értéket?
Nem örülnék, ha mondjuk felrobbanna. :)

(#1345) Osynho válasza joci86 (#1344) üzenetére


Osynho
addikt

Ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy a 13-14 dolláros, eredetinek hirdetett 5000-es Xiaomik tényleg eredetik Ali-n? A hozzászólások szerint igen.

(#1346) Panthera válasza Osynho (#1345) üzenetére


Panthera
őstag

Itthon 5.000-ért (+szállítás) 10.000-est lehet kapni, ezért gondolom az is eredeti.

Összefoglalóba kellene beírni, hogy kik a megbízható eladók, ha másoknak van infója.

[ Szerkesztve ]

(#1347) joci86 válasza Panthera (#1346) üzenetére


joci86
senior tag

Én is örülnék, ha lenne itt infó megbízható eladókról. Főleg eBay érdekelne, de az Alitól sem zárkózom el. :)

(#1348) Osynho válasza Panthera (#1346) üzenetére


Osynho
addikt

Igen, néztem, de az szállítással már 2x annyi, mint az 5000-es, ráadásul nekem arra nagy a 10-es, hogy azzal maszkaljak. :/

(#1349) feel2006 válasza joci86 (#1344) üzenetére


feel2006
tag

Arra azért figyelj, hogy nem mindegy melyik értéket adják meg 5000-nek, mert jó esetben az 5000-es töltő kb. a harmadát tudja leadni.

Pl: itt fel van tüntetve

A powerbank kapacitása 3,6V -on azaz feltöltve 20 000mAh, de ha ezt töltéssel ki akarod belőle venni, azaz 5.1V-on már csak 12 700mAh-at fog tudni leadni.

Vagyis ha 3,6V-on 20,0 Ah-t pumpálsz bele ~= 72Wh lesz, akkor kivenni a 5,1V*12,7Ah~= 64,7Wh -t fogsz tudni, így kb reális is, a többi veszteség.

Így egy 4 000mAh-s telefon aksi kb. 3x fog tudni feltölteni, nem 5x, mint ahogy a 20 000mAh-ból gondolnánk..

[ Szerkesztve ]

Mikrotik-Hu | -unofficial- | https://www.facebook.com/groups/mikrotikhu/

(#1350) kisspepe


kisspepe
tag

Sziasztok!

Samsung Galaxy Note II-höz szeretnék venni PowerBank-ot, ami később majd jó lesz esetleg egy OnePlus5 vagy egy újjab Samsung Note telefonhoz.

A Note II akuja: 3100 mAh

Amit az utolsó oldalon olvastam hozzászólásokat, az alapján az EU Stock-ról Yoobao Master M20 Plus 20 000 mAh-ás powerbankot néztem ki, melynek az ára is megfelel nekem, szállítással 7690 Ft.

Megéri ezt megvenni?

Jelenleg egy ebay-es powerbankom van, de az nem jó. Van egy 1A-es és egy 2A-es kimenete, de mind a kettő 0,4A-el tölti a telefont. A saját töltője meg egy ilyen USB-s mérő kütyüvel mérve, mely szintén ebay-es, 1,4A-el tölti. Az Ebay-es powerbank csak lassítani tudja a telefon merülését.

Igazság szerint amire nekem kell a Powerbank, hogy Pokemon Go közbe ne keljen állandóan a powerbankra csatlakoznom, hanem ha lemerültem 20-30%-ra, akkor játék közben vissza tudja tölteni a telefont.

Előre is köszönöm a segítséget.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.