Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Üdv !
Csakis játékra szeretnék egeret !
Logitech G9x vagy Logitech G700 legyen, ezek közül melyiket ajánlanátok ?Köszi a válaszokat !
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz FireKeeper #12754 üzenetére
Akkor javasolnál csak játékra ?
Amúgy a G9x-el mi a baj ?
(#12756) jaffa 2843
Amúgy a G9x-el mi a baj ?[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz FireKeeper #12759 üzenetére
Én nem tudom de nekem a G9x jön be ezek közül, mind külsőre mind tudásra, még akkor is ha nem sokkal tud többet az 518-nál !
-
cyberkind
félisten
Heló !
Erről mi a vélemény, vagy abszolút nem ajánlott ?
-
cyberkind
félisten
válasz kristof123 #24610 üzenetére
Erről a Razerről jó véleményeket mondanak, ez jobb lenne ?
Egyébként böngésztem de sok mai egér nincs benne, mint ez a Razer se, és elvileg a Razerek a legjobb játékra való egerek ha jól tudom .[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz kristof123 #24612 üzenetére
És ez minden játékra tökéletes, igaz ?
Néztem ezt is csak mivel v3.x van az első hszben nem tudtam hogy jó lesz-e, de akkor ezt veszem .
Ja igen, mekkora előrelépés lenne ez a G9X-ről ?[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz kristof123 #24614 üzenetére
Nálam ez játékfüggő, valahol 3500-on valahol meg 900-on se, egyébként a régi játékoknál kell visszavennem amikkel sokat játszok .
-
cyberkind
félisten
válasz kristof123 #24614 üzenetére
Az nem probléma hogy régi az egér, mármint az alapkonstrukció ?
-
cyberkind
félisten
válasz kristof123 #24617 üzenetére
Értem, és a 2013-as modell egy jó marketingfogás vagy ténylegesen javítottak a 2006-os változaton ?
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Milyen egeret ajánlanátok 15k értékben csak játékra?
Most egy Gigabyte Ghost M8000X egerem van csupán 2-3 hónapja, de magasan alulmúlja az elképzeléseimet a minőség terén.
Egyébként a Razer Deathadder-t néztem ki, de csak balosban találok.(az összefoglalót nem kéne egy picit frissíteni?)
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Az új összefoglaló alapján, kinéztem a Steelseries Rival-t, aminél vannak írva hibák(Előfordulhatnak problémák, pl. összeakadó gombok, oldalsó gumi lemálása), mennyire gyakori ez?
A súlya miatt ez lenne az ideális a kezemnek. -
cyberkind
félisten
válasz jaffa 2843 #41480 üzenetére
Hagyom is, most még keresgetek, de lehet hogy marad az első, a Kana V2, bár találni jókat.
Sensei Raw?
Roccat Kone Pure Military?Ezek mind ajánlottak, és nincs írva hiba, ebből a 3-ból a fehér Kana V2 a legolcsóbb.
A Zowie egerekről mi a vélemény, nézegessem azokat is, vagy inkább maradjak a Steelseries/Roccat vonalon?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz jaffa 2843 #41482 üzenetére
Ilyen egerem van most(gigabyte gm-m8000x ghost), a mérete oké nekem, ennél kisebbek az általam írtak?
Sebesség állítás, meg a visszalapozás a fontos még.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz jaffa 2843 #41484 üzenetére
Tetszetős, és jó nagy a súlya, az eddigi egereim közül a Logitech G9X tetszett a legjobban, kár volt eladnom.
Van erről valami tapasztalat?De ha már veszek egeret, mindenképp olyat szeretnék ami ajánlott, nem szeretnék már megint cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz jaffa 2843 #41486 üzenetére
Jó kis írás volt, nagyon úgy tűnik hogy egész jó az egér, de nekem valamiért nagyon bejön a Kana V2 fehérben, és árban is baráti, szerintem méretre is jó lenne, de akkor leszűkült erre a 2 versenyzőre a dolog, köszi, most már csak rajta áll hogy mi lesz.
De te melyiket ajánlanád, tud annyival többet a Logitech?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz jaffa 2843 #41488 üzenetére
Igen, láttam hogy fényes, de a fehér 4-5k-val kevesebb mint a fekete, az pedig nem mindegy.
Viszont kipróbálni nem tudom, úgyhogy látatlanban rendelem. -
cyberkind
félisten
válasz jaffa 2843 #41490 üzenetére
Nem könnyíted meg a dolgomat.
Egyébként a Sensei Raw-ról mi a véleményed?
Az is jónak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Steelseries Rival vagy Logitech G402?
Nekem a Steel tetszik fehérben de nagyon, szép nagy egér, igaz a Logi olcsóbb, ki mit mond? -
cyberkind
félisten
Ez lenne az ajánlott Roccat egér?
És ezzel szemben a G402 jobb lehet? -
cyberkind
félisten
A Logitech G502-ről van valami amit tudni kéne?
Itt olyanokra gondolok mint a kopó Steel egerek, meg hasonlók. -
cyberkind
félisten
A sima és a Dragon Age G502 között mi a különbség az áron kívül?
-
cyberkind
félisten
Most hogy egyre többet nézegetem a G502-t kezdek félni tőle, úgyhogy megkérdezem RAZER DeathAdder Chroma-t is hogy mi a vélemény, vagy nem is, az ajánlott egerek közül melyiknek van a legjobb szenzora?
-
cyberkind
félisten
Hallgattam rátok, és megrendeltem a G402-t, jövő hétre remélem megkapom, aztán jöhet a véleményezés.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Tudnátok ajánlani egy normális egeret laptophoz?
Főleg netezéshez használná az illető. -
cyberkind
félisten
Megjött a cucc, végül is csak a G502 lett a vége, a 402-t visszamondtam, és mint kiderült nagyon jól tettem, a G502-t telepakoltam súlyokkal és pont jó vagy még talán könnyű is, pár nap használat után jövök, de eddig pont olyan eszméletlenül jó mint a G9X.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Az összefoglalóból melyik egeret tudnátok ajánlani Fingertip gripfogásra?
Valszeg most jött el hogy a G502-n nem vagyok annyira el, gyakran helyezkedek az ujjaimmal, és akármit csinálok sehogy se jön ki jól a fogás, az oldalsó gombot, ami elvileg az 1-es dpi-ra váltana vissza amikor precízen akarna célozni az ember alig érem el, vagy ha elérem utána helyezkedés jön, a másik pedig az iszonyat hangos görgő, hát ettől már most meghalok, ha meg kikapcsolom hogy szabadon forogjon, a görgőnek hála nem lehet precízen és pontosan görgetni, mert olyan nehéz hogy valamelyik mélyedésnek kell megfognia, ez már az elején se tetszett, minőségileg nagyon jó, csak ez így nem biztos hogy elég, legalábbis számomra nem.Köszi előre is!
-
cyberkind
félisten
válasz TeebyKay #48929 üzenetére
Ezekből melyik az abszolút legjobb?
Kana V2 és a G100s eléggé nehezen kapható, ha kapható, esetleg a G303?(#48928) csabooooo
Hogy szokás ezt mérni?
Az szinte biztos hogy nagy kezem van, a 6"-os telómat simán kezelem bárhol egy kézzel, nem tudom hogy ez elég-e valamire.Ez mindkettőtöknek megy, a gyártók terén is csak az ismertebbeket tudom, tehát amiket írtatok, abból jórészt nem is hallottam.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz JasonD #48935 üzenetére
Köszönöm a segítséget, szerintem meggyőztél te is, meg az olvasottak is, nagyon sok jót írnak erről a Zowie egérről, szerintem be is próbálom, meg is rendelem ma.
(#48936) TeebyKay
Neked is köszönöm!-------------
Még egy tippet adhatnátok, honnan ajánlott minél több garival rendelni ezt a Zowie egeret?
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Megrendeltem a Pixeltől a Zowie FK1-et, 2 év garival, házhozszállítással 20k lesz, ehhez képest a G502 25 volt.
Kicsit off, de nincs valakinek tippje hogy mennyiért mehet el egy kb 3 hónapos, még bőven garis G502?
(#48949) Ispy
Szerencséd volt mert rohadékok ha gariztatásról van szó. -
cyberkind
félisten
Sziasztok!
A Steelseries Rival 300-ról mi a vélemény, jó vétel lehet, illetve ebben milyen szenzor van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest