Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KAMI911

senior tag

válasz koxx #104630 üzenetére

1 - Mennyi a keret?
    Kb 25 vagy alatta
    2 - Használtpiac játszik?
    Nem
    3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
    Nem
    4 - Mire használnád az egeret?
    Szerkesztési munkák főleg, office, terminál, játék (fps illetve stratégia)
    5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
    Palm lenne, de általában kicsik az egerek, és fingertip lesz belőle, jobb lenne szerintem a palm.
    6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
    21x9
    7 - Milyen egered volt korábban?
    Semmi jellegzetes, vagy olyan amivel elégedett lettem volna
    8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
    Plusz gombok lehetnek, RGB nem kell, de csak olyan van az sem gond.

Szeretnék egy kényelmes egeret az asztali géphez , vezetékes jó lesz. Esetleg hasonló násodik ajánlást wirelesshez laptopos munkahoz, ott játék nélkül.

Nagyon köszönöm!

• djalmasi

tag

Sziasztok. Kicsit furfangosan, de szeretnék egérválasztásban segítséget kérni. A formavilág ami évekig kényelmes volt számomra az a Rival 100-volt, habár kicsi volt a tenyeremnek de az, hogy hátul kidudorodott (ami a tenyeredbe ül), de elöl összement egy nagyon aranyközépút volt, olyan formavilágot ami wireless azóta sem találtam így elengedtem.

Megpróbálkoztam az ergonomikus jobbkezes egerekkel így először vásároltam egy Prime Wirelesst, kényelmetlennek éreztem a túlságosan robosztus formákat, utána jött egy aerox 3, de ez meg már túl kicsi volt, ezekkel a próbálkozásokkal elengedtem az SS-t.

Akkor jött a Razer Eram és bepróbálkoztam egy Sima DeathAdder V2-vel majd V2 Pro-val mert idegesített a kábel, a túlnyúló gombok nagyon zavartak így idővel azok is leváltásra kerültek.

Ezután jött a Glorious, a Model D Wirelesst sokáig használtam, habár formavilága szinte ugyanaz mint a Razeré, de kényelmesebb volt, jó volt a fogása, kényelmes volt, de FPS gamekban sajnos nem találtam rajta kényelmes fogást, volt egy Model O próbálkozásom is, de az túl kicsi és lapos volt, Model D 2 Proval is próbálkoztam, de napjainkig bugos a firmware és tele van hibákkal.

Bepróbálkoztam a Logi eraban is, egy sima Superlightot használtam majdnem 1 évig, kényelmes volt és szerettem, de FPS játékoknál szintén nem találtam normális fogást.

A DeathAdder V3 Pro-volt az az egér ami habár jobbkezes, de kicsit kisebb, nem lógnak túl a gombok szóval mondhatni megtaláltam nagyjából a középutat, de 2 hónap alatt 2 ilyen egeret is elhasználtam mert a görgőjük vagy feladta vagy kezdte feladni a harcot.

Hozzátenném, hogy ezek a cserék hónapok/évek alatt történtek szóval kérlek ne nézzetek nagyon hülyének :DDD a lényegi kérdés igazából, hogy milyen egér lenne aminek stabil a firmware támogatása, van hozzá normális szoftver és a legközelebb állna a DeathAdder V3 prohoz? Vagy ha a Rival 100-hoz van ötelt azt is szívesen meghallgatnám.

UI: 20.000-nél nem szereténk többet kiadni érte ha nem muszáj, kezdem megúnni, hogy 30-40 ezreket adok ki egy egérért és szétmennek hónapok alatt. Használtpiac játszhat ha nem nagyon öreg az egér, külföldi rendelés is opcionális, nagyon vegyes játékhasználat és váltogatva használom a finger / claw fogást.

• Pyttawrx

MODERÁTOR

Sziasztok!

1 - Mennyi a keret? 30k
    2 - Használtpiac játszik? Nem
    3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)? Csak nagyker
    4 - Mire használnád az egeret? Adobe idpndesign, photoshop
    5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)? Passz
    6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben. Passz, feleségemnek venném meglepi.
    7 - Milyen egered volt korábban? Microsoft 1000dpi
    8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.) nincs.
    Ezt néztem ki. [link] mellélőttem ezzel?

Köszi

• liqquidg

tag

Szuper. Én még amúgy azt a kérdést hozzáfűzném, hogy eddigi kedvenc egér típusok. (vagy akár ez mehet akár a kézméret és fogás helyett is ha már van ilyen 1-2) Mivel abból rögtön kiderül, hogy milyen méretű és formájú egér jött be az illetőnek és abból már könnyebb valami hasonló-t javasolni.
    Ja és az hogy milyen érzékenységgel játszik v használja szerintem már idejét múlt fölös kérdés, semmi jelentőségé javaslás szempontjából manapság (de javítsatok ki ha tévedek... :B )

Új hozzászólás Aktív témák