Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hadeska22
    aktív tag

Üdv,

Köszönöm a válaszod! Először is szeretnék kicsit rantelni, mert amit az összes gyártó művel a nevezésekkel az túlmutat mindennemű logikai határon. Értem én, hogy nem lehet túlságosan leegyszerüsíteni, de hát bakker amikor meglátok egy ilyent, hogy [company name] [series] XHRK-877 XXHPPRT-10 E-330 akkor tényleg el tudom képzelni, ahogy valaki besétál a boltba

"Hello, miben segíthetek?"
    - Egy XHRK-877 XXHPPRT-10 E-330-t szeretnék, van nálatok?
    "persze, gyertek erre van"

Telefonoknál volt sokáig (meg még mindig van Xiaomi-nál (akik hetente kiadnak valamit átcímkézve, minimális változtatásokkal más néven) hogy ennyire kriptikus neveket aggattak.

A fentebb emnlített OM-10 Mark II-vel (használt) ugyanaz a problémánk volt mint általában, hogy az eladó nem volt őszinte (csodák csodája, használt piacon 99% ilyen) így biztos, hogy új gépet fogunk venni. Én nem állítom, hogy nincs olyan eladó aki ténylegesen őszinte (én is mindig őszinte vagyok), de a nagy többség sajnos nem ilyen. Amit új állapotban veszünk azt legalább tudom, hogy volt használva.

Végül is OM-10 Mark IV (objektívvel) volt leginkább a nyerő, de aztán találtam egy OM-5 Mark III-t 70.000-ft-tal többért (objektívvel) ezt egyelőre le is foglaltam illetve ott fogom a boltban összehasonlítani egy Fuji XT-30-cal ugyanannyiért. Mindkettő "kit" objektívvel jön és a képvilága mindkettőnek nagyon tetszik, szóval gondolom mellé nagyon nem foghatok.

Üdv,

Új hozzászólás Aktív témák