- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
hobizoli #40333 üzenetére
Ki mihez szokott? Nekem az első pár alkalommal BP volt rémítő. Egyrészt rémítő volt a dinamika a megyeszékhelyi papa tempohoz képest, de sebességben is én max megengedettel szoktam menni nem páylázok azaz ha elbambulok max 100. Ehez képest BP több részén 100al "kellett" mennem mert ott ez van és rakparton 100 mellett este simán rámvillogtak. Néztem bután.
Na és ez én, aki felveszi a ritmust meg megy 100al. A "papa" aki felkeveredik BPre mert akármi nem fogja felvenni a ritmust, megy max 50el aztán persze körbe fogják anyázni, mert feltart... Jogosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Microsoft Excel topic
- Milyen autót vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged