- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
szabonagyur #197725 üzenetére
"Mi a praktikussag? Ezt sem tudod egyenileg definialni."
őőő. Kicsit magasított praktikus könnyű ki beszálni, gyereket, csomagokat kivenni, berakni. Ez tipikus egyterű és suv előny.
Külső méreteihez képest belűl nagy. Az elöbb említett Venga 4.09méter és 440literes a csomagtartója. Egy kona ami kis suv 7cmel hosszabb viszont 365literes a csomagtartója belül sokkal szükösebb mint Venga.
Melyik a praktikusabb?És akkor ott vannak a tipikus egyterű előnyök. Össze vissza variálhatóság. Nagyon jó plda a Jazz de egy ebből a szempontból annyira nem jó Venganal is tologatható a hátsó sor ami nálunk elég nagy segítség. feleségem alacsony, gyerekek picik máris nem 440literes a csomagterem hanem 500. MIndez egy 4.09méter hosszú ideális városban autótól.
"Ha az embereknek ezek kellenek most akkor ezek."
Ahogy írtam. Nem a praktikusság miatt veszik a SUVokat (peres felniket...) hanem a divat. Én is imádom a peres felniket. Néztem is vengára. De a gumi sokkal drágább lenne miközben fele annyit bírna, tuti felütném mert magyar utak és rázna is. Pedig nagyon szépet találtam. Ejh meg kéne venni még ha tudom szar/divat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- LG V30 - vezércsel
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged