Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
szabonagyur #197725 üzenetére
"Mi a praktikussag? Ezt sem tudod egyenileg definialni."
őőő. Kicsit magasított praktikus könnyű ki beszálni, gyereket, csomagokat kivenni, berakni. Ez tipikus egyterű és suv előny.
Külső méreteihez képest belűl nagy. Az elöbb említett Venga 4.09méter és 440literes a csomagtartója. Egy kona ami kis suv 7cmel hosszabb viszont 365literes a csomagtartója belül sokkal szükösebb mint Venga.
Melyik a praktikusabb?És akkor ott vannak a tipikus egyterű előnyök. Össze vissza variálhatóság. Nagyon jó plda a Jazz de egy ebből a szempontból annyira nem jó Venganal is tologatható a hátsó sor ami nálunk elég nagy segítség. feleségem alacsony, gyerekek picik máris nem 440literes a csomagterem hanem 500. MIndez egy 4.09méter hosszú ideális városban autótól.
"Ha az embereknek ezek kellenek most akkor ezek."
Ahogy írtam. Nem a praktikusság miatt veszik a SUVokat (peres felniket...) hanem a divat. Én is imádom a peres felniket. Néztem is vengára. De a gumi sokkal drágább lenne miközben fele annyit bírna, tuti felütném mert magyar utak és rázna is. Pedig nagyon szépet találtam. Ejh meg kéne venni még ha tudom szar/divat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Yettel topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Abus Viantor sisak
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest