Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
csaba54
tag
válasz Motion_Blur #34399 üzenetére
1.1-et mondtam volna rá és ott hagyom a telefonszámom
mai időkben művészet kocsit eladni
most főleg a pénz beszél
nem kapkodnám el...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
nem beszólásnak szántam,ha úgy jött le sajnálom
csak a legtőbb eladó ebből a hozzáállásból ért
én adtam egy tanácsot,ötletet
most nagyon sok az autó jó vagy rossz,mindegy és nagyon kevés a fizetőképes vevő,amit érdemes kihasználni
itt ma vagyok először,mert ahol napi szinten diskurálunk,épp költözik a szerver és hétfőig szünet
gondoltam addig benézek ide-oda és segítek ha tudok...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
te jó ég!
most hogy visszább nézegettem én vagyok csak kopasz
mentségemre legyen mondva 73-óta vezetek intenzíven európában,saját kocsijaimon
úgy hogy ki tudja hányadikat nyüstölöm már,így volt egy-két adok-veszek "élményem" akkor is ha nem számítom azt a pár évet,amikor svájcból hordtunk be kocsikat eladásra
ezért voltam bátor hozzá szólni újonc létemre
inkább segítek,mint lenézek másokat...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
-
csaba54
tag
válasz Winner_hun #34421 üzenetére
840.000 elég húzós
kamionokban normális,de itt?...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
-
csaba54
tag
válasz izomhod #34447 üzenetére
egy autót leginkább önmagához lehet hasonlítani,de azért vannak olyan tipushibák,amik előjönnek bizonyos tipusokná, évjáratoknál
merciknél,smartoknál kimondottan voltak szériák amiktől óva intettek
most így meg nem mondom melyik,mert amikor szó volt róla nem állt szándékomban egyiket sem venni
de pl amerikaiban 5000-es dizelt nem szabad venni,csak 6200-tól felfelé
2800cm3 benzineseknek az autómata váltó hal be,ha nem erősítteti meg egy váltóssal
stb stb...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
-
csaba54
tag
válasz _Voyage_ #34464 üzenetére
vetem 2006ban egy 2003-as mastert 119ezer km óra állással
egyben volt,motortér tip- top,erő volt benne,mühely átnézte,hibakiolvasó egy izzitó cserét jelzett,megvettem
aztán hirtelen menni kellett hosszabb román útra,márka szervizben rákérdeztem mennyivel léphetem át a 120ezret vezérműszíj szakadás nélkűl
elkérték a forgalmit és itt pesten megmondta,hogy az utolsó feljegyzett szerviz franciaországban 2004-ben 368ezer km óraállásnál volt
ami aztán meg is állta a helyét ,mert ami forgó,mozgó,kopó alkatrész volt benne,váltótól a féktárcsán át a porlasztó csúcsoktól a nagynyomású szivattyúig csekély fél év alatt mindent lekellett cserélni 1millás nagyságrendben
de azóta jó...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
válasz Motion_Blur #34471 üzenetére
igen mert amikor pár pukli miatt újrafújattam az oldalát és a fényező megcsiszolta röhögve hívott fel,hogy autópályás jelek vannak rajta
magyarul egy lefutott autópályás kocsit vettem ami nálam lehelte ki a lelkét és mivel nem lehetett bizonyítani,hogy akereskedő tekerte vissza,nem tehettem semmit egy nagy verésen kívül...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
válasz hobizoli #34486 üzenetére
ezen gondolatok hátteréből írtam egy max.1.1millás felajánlhatóságot,aztán jól lelettem cseszve,hogy milyen nagyképű vagyok újoncként
mintha tehetnék róla,hogy nem öt éve regisztráltam ide
majd jól megütöm az arcom,ezért a felelőtlen...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
válasz Dare2Live #34497 üzenetére
1.5 év alatt tette meg autópályásként,napi 24 órában,nincs ezzel semmi gond
persze,hogy pokoli sok
pont ezért nem vette meg kint senki
"okos" magyar kereskedő hazahozta,visszatekerte az órát és mivel az állapota nem cáfolta a fiatalsága miatt a turpiságot,hát belecsúsztam
és leírtam okulás végett,hogy ilyen is van...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
válasz neduddki #34504 üzenetére
igen erről tudok
sőt annak idején jó reklám volt,hogy bele írtam minden adásvételibe,hogy 6hónap szavatosságot vállalok és egymásnak adták a vevők az elérhetőségemet
jelen esetben azt kellett volna tudni bizonyítani,hogy közreműködésével,vagy tudtával van más kilóméter óra állás
aztán beperelni
a per tárgyát képező összeg egy részét befizetni és évekig járni tárgyalásokra,minden egyes alkalommal kiesni a melóból és bosszankodni
minden egyes tételt bizonyítani,hogy az igenis összefügg a per tárgyával
és esetleg még közben az ügyvéd miatt is bosszankodni,mert azok sem piskóták
szóval jobb az ilyenből kimaradni...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
mire jó ez a sok beszólás?
ha valakinek Julika tetszik az Julikával legyen boldogt és kész
azon meg nincs miért megsértődni,ha Julika nem arat általános sikert
főleg ha érdeklődöm,vagy csak bejelentem,mit szóltok Julikához?...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
válasz hobizoli #34631 üzenetére
én elfogadtam az érvelést,már fentebb is
én a régi vasak tapasztalta fogyasztás alapján beszéltem
a 2.8-as firebirdöm többet evett mint az5ezres, mert jobban kellet neki nyomogatnom,hogy ugyan úgy menjen
de a w116-os 2.8-as meg a 4.5-ös mercinél is ugyanez volt a helyzet...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
-
csaba54
tag
válasz Dare2Live #34667 üzenetére
vettem egyet az elsőt,mint minden rendes ember (4.9 TransAm Turbo targa)
ez kigyulladt az Erzsébet híd feljárójánál
mindenkinek ki lett adva,ha lát egy ilyet valahol azonnal szóljon
jött a telefon Illés utcai kereskedőnél van egy
ott áll egy 3rd generációs cabrió,(2.8V6)köze nem volt az enyémhez,de olyan szomorú volt ott a zsigulik között,hát elhoztam
aztán úgy megtetszett,hogy egy bonyolultabb előzmény után hajnali kettőkor a Randevú bár előtt enyém lett egy 5.0 szintén 3rd generációs targa
és akkor jött egy újabb füles,zuglóban áll a hőn szeretett kedvenc csak épp ez fehér
ezt végképp nem hagyhattam ott,így visszatért a 4.9 turbó is és lettek hárman
megszokottabb ha gyerekből van 3,nekem így alakult,de ezeket is lehet szeretni...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
válasz Khelben #34677 üzenetére
gondolod?
egy van
az anyja nyaranként egy hónapra átengedi,na nem pontiacba,de egy félmillás autóba simán benne van és még nem is mindig van megelégedve
tudnék mesélni,de az itt nagyon off...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
válasz Tothgera30 #34681 üzenetére
egyetértek
...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
-
csaba54
tag
válasz Sas madár #35584 üzenetére
alapvetően a szervizigényükből adódóan magas a javítási költségre gondoltam
nem viheted be Józsibácsihoz a szervizek meg 10ezres rezsióradíjjal számolnak
épp ezért a 2.5 szívó Józsibácsi és a szervizbe beálló DCI között 3szoros a javítási költség...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest