Aktív témák

• Rick4

félisten

Na, én kanosszát járok a kocsikkal, úgy néz ki a G Astra nem lesz nyerő, eléggé leharcolt példányok vannak a piacon annyiért ami elfogadható lenne számomra, de a lényeg, hogy a sztori mindent visz.
    Nézem reggel Székesfehérváron a hahut, 800-ért gázos, friss műszakis horgos- klímás G kombi 1.6-os 8 szelepes motorral. Felhívom, salgótarjáni de ő most megy Pestre, tudunk ott is találkozni. Ok, én is oda megyek, megbeszéljük a helyet, 40 perc. 1 óra múlva hívom, hát, ööö dugóban vannak, egy órát késik. Erre egy másik számról hív a felesége, hogy hát lefoglalták a kocsit... Mondom kik, a vámosok, rendőrök? Hát nem, hogy egy másik ember megnézte, adott 100 ezret..... Na szóval "foglalózták", értem én a tájszólást, okés, csak akkor nem tudom, minek állok ott, zsebemben a pénzzel, na jól van, akkor szevasztok...
    Nézem tovább, másik kombi Astra, hol máshol, Salgótarjánban. Hívom, beszámított kocsi, jó, frankó, menjek. Hát, valóban egész jó volt, csak sima benzines, de szintén 8 szelepes. 650-ért tuti vétel, de elkezdtem számolgatni:
    2 éve számították be, azóta ott áll, lejárt műszaki amit én fizethetek 30K, 4 db gumi, mert ezek téliek, és repedezettek, szóval kuka, használtan is 30K, mivel 2 éve áll, vezérlés+ olaj, min 50K, fékbetét- tárcsa ki tudja, szóval ha én csinálom meg, annyi lett volna mint a másik, csak ez gáz nélkül.. Köszi, majd telefonálok.
    Aztán mivel a másik ember is salgótarjáni, meg fent is van még a kocsija, csak felhívom, ha már itt vagyok, megnézném a kocsit, legfeljebb kiderül, egy másik miért annyi amennyi. Magyarázkodik, hogy foglalózták reggelig, mert még előző nap beszélt a csókával, és amikor jött, oda ment, de nem akart a két szék közül a földre esni. Mondom semmi baj, csak ugye ezt simán el lehet elsőre is mondani, hogy hívjam 2 óra múlva, na mindegy, szóval nem tudni, elviszi-e, ha már itt vagyok, megnézném. Megnéztem, 800-ért kínálja a gázos 1.6 8V-st friss műszaki, klíma, ami ebben benne szokott lenni, a lyukas kormányig, vesénél kikopott ülésig minden volt, plusz az oldala itt ott megkarcolászva, az ülések pluszban xarráülve, de egyébként vállalható, kis odafigyeléssel jó kocsi lehetett volna belőle, de a 20 éves kocsim 334K km-re bármelyiket veri esztétikában, műszaki állapotban is... És a végén mondja a csóka, ha a foglalózós embere nem viszi akkor én már csak 900-ért vihetem, merthogy ő elhamarkodta a 800-at, meg különben is ma már 5-en hívták.
    Jólvan, kisbarátom, én mentem is köszi, aztán szépen hazajöttem... :U

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Aktív témák