- Fórumok
- Egyéb
- Milyen autót vegyek?
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
34800 - 34701
50140 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Integra
titán
-
Mobi28
tag
Kalkuláld bele azt is, hogy nem mindenki vigyáz annyira az autójára. Emellett a korai halál oka lehet pl. fáradás/anyaghiba is de user error is benne van a pakliban. És ha visszaolvasol nem azt írtam, hogy a százezredik kilométer megkezdésének pillanatában hangos robajjal azonnal lehal a turbó hanem azt, hogy benne van a pakliban, hogy megfárad/elromolik.
-
_Voyage_
aktív tag
-
lajafix
addikt
-
lajafix
addikt
-
_Voyage_
aktív tag
Az elsőt láttam, azzal az a gond, hogy csomagoktól rengeteg helyet elvesz. Második az érdekes lehet, hétfőn lesz is egy telefon felé, ma már nem zavarom.

Amúgy neked mi a véleményed, E85, kb 70-80.000ft-nyi átalakítással, 220ft-os literenkénti árral, vagy gáz, 400.000ft-os átalakítással, 170ft-os árral?

-
lajafix
addikt
-
lajafix
addikt
-
tibi666
senior tag
-
_Voyage_
aktív tag
-
Mobi28
tag
Elméletileg egy hengerenkénti injektoros cucc ~5%-on belüli fogyasztás többlettel kell dolgozzon. Dízelt szerintem úgy éri/érné meg megvenni, hogy 100.000km környékén átülsz egy másikba. Ha még előtte beszarik valami akkor szopóágra kerül az ember. Lehet zsebbe nyúlni. Ha egy hengeren beszarik mondjuk a befecskendező fúvóka az összes többit is cserélni kell vele. Az egy 6hengeres dízelnél fincsi kis összeg. Emellett 100k alatt elfáradtat a turbó is, az megint plusz zseton felújíttatni/cserélni. A benzinesnél inyen gond nincs. Én tuti a benyást venném egy jobb fajta gázszettel. Annyiból elmászkál vele az ember mint ha egy 1.6-os benzines kocsit hajtana.
-
_Voyage_
aktív tag
Megtérülés kilométerben:
19408.05 kmHmmm, akkor is sok. Mondjuk én számológépben elírtam, azért jött ki sok km, de mindenképpen sok km. Az legalább 1.5 év.

Eladni nehezebb, stb.
Etanol jobb, ahogy utánaolvastam. Beszereléssel együtt, a V8-asba megvan 70.000-ből, és 90ft-ot lehet spórolni vele. Bár E85 kút is elég ritka...

E85-el 6-7.000km alatt megtérül.

Illetve V8 mellé kell luxus adó is, évi 150.000ft biztos lenne rá, 175kw-nál ha jól tudom ráadásul nem csak kétszerese a sima adónak, hanem talán 3szorosa is?

Akkor meg lehet, hogy lenne az 200.000 is...
-
lajafix
addikt
'Ha azt számolom, hogy mennyi km után jön vissza az ára, kb 50.000 jön ki. Az sok. '
azé' nem ártana megtanulni számolni -IS !
- 15 ezer alatt visszajön az átalakítás.
itt találsz kalkulátort: http://www.gazauto.hu/a gáz előnye éppen a nagy fogyasztású , nagy köbcentis autóknál jön ki jobban.
dízel? vegyél hozzá egy ekét és menj szántani!

-
lajafix
addikt
gondolom a barátod családnak veszi a CMAXot, teljesen megfelelő az a dízelmotor oda, ha az S80as Volvoba is beteszik.
Az erősebb 11x lovas verzió focus kombiban 6 litert eszik értelmes stílusban. Amit érdemes kideríteni a fórumokról, hogy mikor menthetetlenek valóban a befecskendezők, azaz doktori szinten ismerni a motor és perifériái működését, a gondokat és a jó és olcsó(bb) javítási lehetőségeket.
ha barátnak akarod megtartani, akkor csak gratulálj neki, döntés után csak felesleges torzsalkodáshoz vezet ha felhívod a figyelmét a hibákra..
-
_Voyage_
aktív tag
Na, ez már sokkal jobb alternatíva. És E85-t merre lehet tankolni?

Gázhoz még csak ennyit:
Hengerenkénti injektoros szekvenciális gázrendszerrel 6-8 hengeres 345.000 Ft-tól
Szóval 400k lenne az átalakítás, pótkeréktartállyal.
Ebből 20.000km-en keresztül tankolok. Ha azt számolom, hogy mennyi km után jön vissza az ára, kb 50.000 jön ki. Az sok. Egyértelmű, hogy nem éri meg, csak 3-4 év távlatba.
lajafix: Pontosan ezért nem a V8 benzin jön számításba, hanem a dízel.

Egyébként V8-asból sokkal több/jobb a választék sajnos...
-
lajafix
addikt
-
lajafix
addikt
-
Mobi28
tag
Akkor E85. Sokkal olcsóbb mint a benzin és nem igényel semmi extra átalakítást.
mod: azért nézz már meg közelebbről egy Grand Cherokee-t, hogy mekkora kereke van. Ha a virsligumis kisautókba 60lityis tartályokat pakolnak abba majd dupla akkora elfér. Tőlünk nyugatabbra pedig egyáltalán nem probléma az lpg tankolás. Sőt ott már a cng a "menő". De itthon is ritka az a város vagy nagyobb település ahol ne tudnál lpg-t tankolni. És picit jobban hangzik a 170ft/liter mint a 316ft/liter.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_Voyage_
aktív tag
Mekkora lehet egy pótkerék térfogata?

Mert a v8 benya alapon fogyaszt 15-20l benzint, szóval 25-30l gázt. 100km-en. Legyen nagyvonalú, és pótkerékre mondjuk befér egy 60l-es tartály. Az jó esetben 200km. Autópályán hol van 200km-enként olyan kút, ahol lehet LPG-t tankolni?
Az autó meg nem csak itthon, hanem külföldön is lenne használva(szlovákia, románia, ausztria, németország, franciaország, olaszország), és azért nem hiszem, hogy mindenhol van lpg kút.
Ha enne 10l gázt, akkor np, lehet 500km-t is menni vele, de 200km-enként megállni az már nem keveset elvesz az időből, hogyha egyáltalán van ennyi kút pályán.
-
Mobi28
tag
Leszarom hogy, mercedes vagy bmw vagy fócvágen... Én minden agyonbonyolított modern dízel motort fikázok. A mai hiperszupercsillivillicsúcsdízelekről megvan a véleményem. Nem kicsit érzékenyek a rossz minőségű üzemanyagra. Mész vele 150.000km-t és legalább annyit ráköltesz mint amit egy benzineshez képest ezidő alatt megspóroltál az üzemanyagon. Van értelme? Nincs. A régi kamrás dízeleket aminek a porlasztócsúcsain még a sütődés panírdarabkás étolaj sem fog ki na azok ilyen szempontból faszák. Ott havonta cserél az ember egy 170forintos üzemagyagszűrőt meg néha löttyint bele némi tiszta gázolajat, hogy átmossa a rendszert és hello. Egyik barátom vagy 10éve hajtja így az ezer éves rozsdás 1.6D Fiesztáját és simán bírja az autó.
Amúgy ha jól tudom már az általad linket szériánál is a csomagtartóban volt a pótkerék. vagyis egy nagyobb pótkeréktartály simán elfér ott minden gond nélkül. Pótkerék meg a csomagtartóban is elvan. Ez nem egy maruti ennek azért van csomagtartója is. Na meg nem mindegy, hogy idegesítő fémes csattogó és az autóhoz nem illő kerepelést hallgatsz napphosszat vagy egy V8-as motor halk és kultúrált morajlását. Ég és föld a kettő.
A dízel motor teherautóba való és pont.
-
dragonfx
veterán
-
tibi666
senior tag
-
Dare2Live
félisten
2008as FORD ~1600cm³ es dizelekkről (és úgy amblokk Ford dízelekről) mi a vélemény tapasztalat, mi hal be rajta mikor?

Mire kell vigyázni, pl gázolajszürő cserét itt is ajánlott előírásnál gyakrabban cserélni....?barátom vesz hétfőn egy 2008as C-Maxot lebeszélni már nem fogom lerakott 300K foglalót, de tájékoztatnám döntése következményeiről....

szerk: Látom téma is volt az elmúlt időben a Ford dizel....

Yarisnak van egy nagy forja pl Swiftel szemben: Tologatható a hátsó üléssor. Tény ekkor 190literes a hátsó csomagtér de befér 2db 190cmes ember hátulra. Ültess be 2db 190cmes embert Swiftbe...
uez gyerekekkel is előny lehet én pl kicsi vagyok ~18xcm ~85kg első üléssor így relatíve elöl van. Ha hátul 160cmes mértig (~10éves korig?) ül vki simán maxra lehet állítani a csomagteret (~350liter).
A variálhatóság nagy előny.... -
_Voyage_
aktív tag
-
_Voyage_
aktív tag
-
Mobi28
tag
-
Khelben
nagyúr
-
dragonfx
veterán
-
_Voyage_
aktív tag
-
neduddki
nagyúr
HI!
tessek szipen magyarosan kimondani simili similis gauset:-)))
udv
neduddki
-
anjani182
őstag
Így van, pont akartam is már írni, hogy ez csak most az én példám, nyilván ha közép kat. vs. alsó közép kat.-ról beszélnénk, akkor más lenne a helyzet...
De mivel az autók nagyon nagy hányada e két kategóriából kerül ki, így célszerű olyan összehasonlításokat végezni, hogy az alsó kat.-ot nem olcsóbb fenntartani, mint egy picit idősebb alsó közép kat.-ot, főleg ha 1.300-1.400 cm3-ről beszélünk, viszont ha megnézünk pár szempontot, LEHET, hogy van aki belátja hogy mégiscsak jobb nagyobb autóban ülni, meg talán egy fokkal minőségibb is...(ez is magánvélemény)
Na már most, egy új 2.0 TDCi Mondeot, kb. sehogysem tudok összehasonlítani egy új Type-S-el, sem árban, sem motorikusan, sem fogyasztásban...meg nagyon lehet érvelni mindkettő mellett, és ellen, kinek mire kell...
-
Khelben
nagyúr
Úgy látszik, még mindig reggel van, mert elég sokára esett le, hogy miről beszélsz

-
_Voyage_
aktív tag
Hát mondjuk az tuti nem használ, pláne, hogy nem is szabad annyival menni...

Legdurvább dolog, amivel eddig találkoztam, az az volt, hogy volánbusznak egyik mercedes busza, hatvan-pest között jár reggel ugyebár. Én is ezzel jártam egy ideig. De mivel a menetidő 37 perc hivatalosan, és az m3-as bevezető mindig be van dugulva, elnyúlt egy órára is az út. Ezért, a busz, ahogy felért gödöllőnél a pályára, rögtön padló, 140-150-el ment, órát ki is akasztotta 150-nél, a busz remegett, rezgett úgy ahogy volt, sofőr kényelmesen telefonált, busz meg belsősávba villogott le mindenkit, reggel 6-kor, tök sötétben.
Tudtam neki gratulálni...

Szóltak már egynéhányan a sofőrnek, azóta visszavett a tempóból, már csak 110-120-al közlekedik. Ha ilyenkor okozna balesetet, én legszívesebben lecsuknám vagy 10 évre...

-
Winner_hun
félisten
-
Khelben
nagyúr
Ha otthonra Corollát vettél volna, cégesként meg kapsz egy Mondeot, akkor sem tudnád megmagyarázni, miért vettél egérkamiont
Viszont nekem nem rémlik, hogy az illető feltételei között a méret szerepelt volna, csak te mondtad, hogy a swift sokkal kisebb, mint a corolla, aztán annyira nem is, max a tengelytáv miatt a hátsó lábtér. Szélességben még a te adataid alapján sincs lényeges eltérés. -
Eagl3
veterán
-
tibi666
senior tag
-
_Voyage_
aktív tag
-
anjani182
őstag
2460-as tengelytáv?

Nah, látod, megint szerinted! Én meg tudod miért ajánlottam neki a Corollát? Az első autóm nekem is egy alsó kat. volt, a Pug 206 HDi, Premium felszereltséggel, annak idején nem volt rossz, úgy 6 éve még jól felszereltnek számított.
Viszont amikor megkaptam a céges Toyotát, azonnal megbántam, hogy egy kis egérkamiont vettem, persze 2. autónak tökéletes, meg elmegy 4,5L-ből, ellentétben egy Swiftel, amit megnézve nem tudom magamnak megmagyarázni miért vegyek egy 2 évvel fiatalabb Swiftet, mint egy Corollát?!

Persze aláírom, a váltója biztos jobb a Swiftnek, mint a 206-nak, ezt nem tagadom, meg biztosan keményebb a futóműve, nem lágyan ringatózó franciás, de itt most nem a 206 vs. Swift párharcról van szó!
-
Khelben
nagyúr
-
anjani182
őstag
-
milomi
tag
Sokan DIZEL ellenessek De ültem már Olyan DUCATO-ba amiben 760 ezer Km volt
2,8 IDTDI volt és mégisment ugyan úgy platós létére 150 Km/h GPS szerint , fogyasztása vegyes 10 liiter , olajat 8000 Km nél csere 4 Deci foygott csak és Mégis Húzni húzott szépen .. szal jók a dizelek kinek mi jön be és meik szerelő mit ajánl !
Olyant szerelőt nem láttam hogy 10 ből 10 ugyan azt az autót ajánlotta volna
most nem okoskodni akarok csak elirtam .. nem az éppeni témába vágó tapasztalatom -
_Voyage_
aktív tag
-
anjani182
őstag
Corolla: Hossz x szél x mag [mm] 4200x1730x1510 tengelytáv: 2610mm
__Swift: Hossz x szél x mag [mm] 3760x1690x1500 tengelytáv: 2380mmKhelben, Te mostanában arra nem veszed a fáradtságot, hogy felmenj 2 honlapra és összevess pár adatot, csak lököd a dolgokat hasraütésszerűen...
(mint múltkor a gumiknál)Egy 44 centivel hosszabb alsóközepes autó mióta rendelkezik 8 centivel nagyobb tengelytávval, mint egy alsó kat. autó?! 8 cm vs 23 cm elég nagy tévedés részedről!
Sajnos ezek után nem nagyon tudok neked hinni semmiben, mert oltári baromságokat hordassz össze a Corollával kapcsolatban, persze nem kell hinned nekem, végül is nekem van ilyenem...biztos tévedek, biztos nem látom a saját szememmel milyen gumival kaptam.

-
_Voyage_
aktív tag
-
tibi666
senior tag
-
Khelben
nagyúr
Sok tulaj azt mondja, hogy egyértelműen a magyar üzemanyagtól van, olyan is volt, akinek a kezdődő hiba Németországban elmúlt.
A probléma ugye az, hogy azok az igen pici lyukak eltömődnek, tehát tuti a gázolajban van valami, ami eltömi, mert más nem megy át rajta. Nyilván lehet találni nyugati tdci-ket is ilyen hibával, csak kevesebbet. -
tibi666
senior tag
-
Khelben
nagyúr
-
Khelben
nagyúr
Azért te is tudsz hülyeségeket beszélni, beállhatsz mellé

Tdci-ben nincs adagoló, amire te gondolsz, az a porlasztócsúcs, ami 150k km-enként hal be és darabja 40-60k.
A régebbi Tddi-knek volt gond az adagolójával, de azzal se 80ezrenként.
1,8-as és 2literes benzines mondeokban meg nem a hengerfejjel, hanem a szívósorral szokott gond lenni, ami, ha időben észreveszik, viszonylag olcsón orvosolható. -
_Voyage_
aktív tag
-
tibi666
senior tag
-
dragonfx
veterán
na mi van nem jöna fikázás?
közel 1300kg.os kocsiba 1.6os motor.....
..4henger!!! 
a tdci.kbe 80k.enként lehal az adagoló....darabja 70k...de végülis persze hihető a 128k 7év alatt egy olyna kocsival ami 6-7 litert eszik és pláne kombi..tuti valami területi képviselőé volt aki 200 bejárta mo.t. vele.
1.8as benyás ford motor nagyon hajlamos hengerfejességre. -
Khelben
nagyúr
Mitől egérkamion a toyotához képest? Ugyanolyan széles, tengelytávban 8 centivel kisebb, ami kb észrevehetetlen. Mitől masszívabb? Törésteszt ugyanúgy 4 csillag mindkettőnél. Szerintem semmivel nem rosszabb autó a 6 éves Toyotánál, a hazai gyártás miatt meg esetleg olcsóbb a szerviz, az alkatrész. Ha a kettőből kellene választani, én is a swiftet vettem volna.
-
anjani182
őstag
Nem az igénytelenségről van szó, nem értem miért akar magának az ember 4 éves egérkamion Swiftet, -de csak hogy megnyugtassalak állhatna itt Yaris is-, ha adott a lehetőség egy nagyobb, tágasabb, masszívabb, stabilabb, kicsit idősebb Corollára (a márkát már fel sem említem, úgyis le leszek szólva).
Csak azt tudom elképzelni, hogy magadat meggyőzted, hogy elég ez a méret, meg legyen olcsó fenntartású, meg első kocsinak jó az...mondjatok más érvet egy 4 éves Suzuki mellett! És a 6 éves Corolla ellen!
-
Khelben
nagyúr
-
Enton
addikt
-
Mobi28
tag
-
Integra
titán
-
neduddki
nagyúr
-
_Voyage_
aktív tag
Ízlések és pofonok.
Szerintem egész jó.
Bár Insigniához képest sehol nincs. Sőt, utóbbi pár év Opeljei közül a legborzalmasabb.
De szebb, mint pl rönyó megán.
-
Winner_hun
félisten
-
_Voyage_
aktív tag
Harisnya is jól hangzik...

Amúgy nincs jobb dolgod?
-
Integra
titán
ááá, ne aggódj, mennyi ilyen lesz még, idővel feladod, mert úgysem bírod idegekkel..

gratula, mi lett végülis?? -
!Overdose!
őstag
-
_Voyage_
aktív tag
-
dragonfx
veterán
-
Mobi28
tag
weltauto.hu > autókereső > ÁR: állítsd 0 - 1,5 millióra, KM: 0 - 50.000 km-re máshoz ne nyúlj és indítsd el a keresést. Az első kocsinak egy szürke fabia-nak kell lennie. Az jó vétel annyiért. Főleg, hogy van rá 12hónap vagy 30.000km garancia. A kereskedések 90%-ában egyáltalán nincs garancia semmire a magánszemélyeknél meg pláne nincs.
-
_Voyage_
aktív tag
Sok kilométer. Alapból ott jönnek ki a bajok. Persze ráírhatják, hogy 30-40.000km, de ha kopott a pedál, a kormány, a váltó, szakadozott a váltó harisnya, csillognak a bajuszkapcsolók, mind-mind látszik, hogy az nem 30-40.000km, hanem inkább 130.000...

Amik dízelnél nem olcsó mulatságok azok a piezo kristályos befecskendezők, a turbó, a kettős tömegű lendkerék, stb.
Ha azt írják, hogy van szervízkönyve, az nem elég, hanem vásárlás előtt mindenképpen el kell menni egy adott márkaszalonba, szervízbe, és kikérni az autóról az adatokat. Illetve egy hivatalos állapotfelmérést kell csináltatni. Lehet, hogy belekerül 10.000-be, de hogyha megveszed, és nem éppen kítűnő az állapota, akkor akár belekerülhet 1 misibe is a javítás.
-
csny75
csendes tag
Ugye egy ilyen autónak a legköltségesebb része, ha a motort kell szerelni. Mit kell figyelnem, vagy nézetnem egy szerelővel, ha ki akarom szűrni a dízelek hibáit, megvételkor?
-
Mobi28
tag
-
_Voyage_
aktív tag
Franciák kilőve, 3-4-5 évesen kezdenek megdögleni.
Mondeo kombi, esetleg Vectra kombi, Astra kombi ideális lehet.
Viszont inkább 6-7 év körül keresgélj, 50.000km-hez ne ragaszkodj, ezeknek a típusoknak nagy részében úgyis csavargatták az órát, inkább az állapota legyen jó, mint a km kevés.
50.000km alatti autónál dízel miatt nem kell félni, sokan el riasztanak itt a topikban, de mondjuk amit ők mondanak, hogy nagy a szervízköltség, az kb 100-150.000km után okoz gondot. -
Szplöttyy
senior tag
-
Ck.
addikt
-
Khelben
nagyúr
dízel, alacsony szervízköltségű
Ez így nem fog összejönni.

Mellesleg kisautóban teljesen jó egy 1,4-es benzines (fabiával 6-6,5-ös átlaggal el lehet autókázni, 7,5nél többet még akkor se evett, amikor én vezettem)
A felsoroltak közül én csak a fabiát merném megvenni, bár ha babakocsis gyerekekről van szó, akkor inkább valami régebbi nagyobbat. -
csny75
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől! Gépkocsivásárlás előtt állok, de nagyon tanácstalan vagyok! Vannak elképzeléseim: ha összejön a cash, max. 1,5 millám lenne rá! Szeretnék egy kis fogyasztású, dízel, alacsony szervízköltségű, lehetőleg 5 évnél nem idősebb, 50000 KM-nél kevesebbet futott, családi (2 gyerek, én, asszony+csomagok) autót. Valamilyen kombi változaton gondolkodom, esetleg Suzuki Ignis, Skoda Fabia Kombi, Peugeot 206 SW, talán Hyundai Accent, Renault Thalia, Renault Megane, Nissan Almera. Naggyából ezek férnek bele, előre is köszönöm a segítséget: Csaba
Ha van még egyéb elképzelés, esetleg konkrét autó az sem baj!

-
Khelben
nagyúr
-
Enton
addikt
Az új swiftekkel nincs baj, viszont tényleg kicsit drágák, és nekem a sx4 jobban bejön, de ez szigóruan szvsz.
Ezt a kavicsbeverődést meg valahogy ezek a suzik vonzzák magukkal.
Volt munkatárs is tavaj télen csapatta neki a friss havon és a semmiből, egy kavics olyan törést produkált a szélvédőre, amire a szervízvben azt mondták ilyet csak kalapáccsal lehet csinálni.
De neki a casco fizette. -
Motion_Blur
félisten
Megvettem az autót, nem telt el 24 óra és kaptam egy kavicsot az első szélvédőre.. éjszakára leragasztottam, másnap reggel meg vittem javíttatni. Szerencsére kívülről absz. nem látszik, belülről is csak egy bizonyos szögben. Szétbaszott az ideg... de az autóval egyébként minden ok, én nagyon szeretem, úgy látszik ennyire igénytelen vagyok

Főleg az lepett meg, hogy mennyire pontos a váltója és hogy ilyen rövid úton jár

-
Ck.
addikt
-
_Voyage_
aktív tag
-
_Voyage_
aktív tag
Volt már 4 napotok, szóval lehet örülni.

Ismét vagyok.
-
Winner_hun
félisten
Egy ideig

Holnap már két ideig lett volna
-
Khelben
nagyúr
-
!Overdose!
őstag
-
Enton
addikt
-
_Voyage_
aktív tag
-
Khelben
nagyúr
-
csaba54
tag
-
Mobi28
tag
-
csaba54
tag
-
SpeedR
őstag
-
Mobi28
tag
-
SpeedR
őstag
-
Zewa
senior tag
-
Khelben
nagyúr
-
SpeedR
őstag
Oda nem BMW 325ix kell.
-
milomi
tag
Aktív témák
-
34800 - 34701
50140 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 35901 35900 - 35801 35800 - 35701 35700 - 35601 35600 - 35501 35500 - 35401 35400 - 35301 35300 - 35201 35200 - 35101 35100 - 35001 35000 - 34901 34900 - 34801 34800 - 34701 34700 - 34601 34600 - 34501 34500 - 34401 34400 - 34301 34300 - 34201 34200 - 34101 34100 - 34001 34000 - 33901 33900 - 33801 33800 - 33701 33700 - 33601 33600 - 33501 33500 - 33401 33400 - 33301 33300 - 33201 33200 - 33101 33100 - 33001 33000 - 32901 32900 - 32801 32800 - 32701 32700 - 32601 32600 - 32501 32500 - 32401 32400 - 32301 32300 - 32201 32200 - 32101 32100 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Milyen autót vegyek?
- (téma lezárva)
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Konteó topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Linux kezdőknek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)