Aktív témák

• Integra

titán

válasz #00809728 #19185 üzenetére

nem gyorsulok, max csak nézem a versenyzőket.
    nem látom sok értelmét szétcsattogtatni a kuplungom meg a váltóm. nem is erre tervezték.
    meg nem is tudok gyorsulni, de ezt már írtam. :DDD
    meg egy kibelezett, moddolt civic-kel már simán bajom lenne ami 200le és 950kg.. szóval semmi értelme. ez az autó versenyzésre és kanyar vadászatra jó, erre építették, nem negyed mérföldes gyorsulásra. én ennek megfelelően használom és megyek gyorsan.

majd ha kevés lesz a 200le, akkor kap egy jdm átépítést, stabilra épített 400-500 lovas rendszerre, oszt jónapot. jelenleg nem tervezem ezt, mert egy kicsit vaskos összeg és a technika így ahogy gyárilag van, maximálisan atombiztos, amihez van egy 9 lilteres városi fogyasztásom van. tökéletes.
    ami lehet, hogy jövőre változik, ha jó lesz az árfolyam, hogy kap egy teljes mugen 4-2-1 leömlő, jasma sportkat és twin scroll rendszert és egy mugen airboxot. meg megkapja a jdm 16os gyári enkei felniket valami extreme semi slick gumikkal. r-s2 vagy xs, nem tudom. árfüggő sajnos.
    a fékek is maradnak gyáriak. nincsen értelme cserélni, ha nem tudok legalább egy dimenzióval nagyobbat és erősebbet rárakni. egy ilyen fék viszont 600-700e ft alaphangon... annyit viszont nem megyek olyen tempóval, hogy eltapsoljak rá ennyi lét.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Aktív témák