Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
Aktív témák
-
fekeandras
őstag
válasz hobizoli #18299 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ezt vegye meg.Ez szerintem is drága.
Láttam már 699e-ért is 97-es 5ajtós 1.9TDi (90le) klímás Ibizát is.Egy vidéki körzeti orvosé volt.Nagyon rendben van a kocsi minden szempontból.Ahogy észrevett valamit azonnal szakszervíz.És ezt meg is hálálta a kocsi.Úgy néz ki mint ha 5-6éves lenne.
Szét kell nézni lehet találni egész jókat is.Én mondjuk tuti hogy Vario-t vennék mert kell a hely hátul.
Egyébként 350-400e km-t (ésszel) simán el lehet autózni az AHU/AFN motorral. -
hobizoli
nagyúr
válasz fekeandras #18297 üzenetére
10 eves, 281k km es szereny 1.4M...aha...eladonak biztos ritka jo vetel lenne ennyiert
Miert nem egybol mar 2M...?hobizoli
több drón kell ;P
-
fekeandras
őstag
válasz fekeandras #18296 üzenetére
Kicsúsztam az 5percből.
Vegyél egy ilyet.A mindennapi közlekedéshez bőven elég ez a teljesítmény.A forma még ma is tetszetős és nem fogyazt 6,5l-nél töbet városban sem.futómű fék elég jó a GT TDi-n,és ami még külön tetszett benne az sportbelső.Hosszú távon is kényelmesek az ülések és mégis jó oldaltartásúak, kormányt+ülést jól be lehet állítani.A Fehér számlapos műszerfal is jól néz ki.Ami kicsit béna benne az a belső "ajtó kilincs"
Szerintem nagyon jó kis kocsi.Ennél már csak a kombi verzió a jobb.[ Szerkesztve ]
-
fekeandras
őstag
válasz Kleroo #18291 üzenetére
A fogysztása sofőr függő.Ha városban egy Passatban 10liter körül fogyaszt akkor egy Golfban nem hiszem hogy 9lnél többet enne.
Azt még megkérdezhetem, hogy csak benzines autó játszik?Europark parkolóban szokott állni egy neonzöld '98-as Seat Ibiza GT TDi (110le).
1.250.000 -ért árulják.Nagyon jól néz ki az autó. -
Kleroo
veterán
Köszönöm a sok választ
a civic lenne a legjobb, (a zümi lámpás coupe ) de a környékemen tényleg vagy 7-8 embernek van civicje, és mindegyik sufnituning hú de keményvagyok,legyorsullak köcsög stílusú.(a hiba a tulajokban van)
a 3as golf 2ezres motorja rengeteget fogyaszt nem?az hatalmas feketepont
fordokat nem kedvelem.(focus nem rossz, csak csúnya a beltere)
egyéb felmerülő észrevételt várokHodor. Hodor? Hodooor!
-
nagyúr
juteszembe, ma láttam a mélygarázsban egy kocsit.
nem tudtam, mi ez, odamentem, megnéztem.
Basszus, egy új fiesta volt, szemből úgy nézett ki, mint valami pözsó 107-es... nem akartam hinni a szememnek.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
VR6-Fan
veterán
válasz Kleroo #18283 üzenetére
én valami GTi 3-asra szavaznék ( 2.0 8V 115 nem papir ló/ 2.0 16V 136ps/ 2.0 16V 151ps, ill itt van még 3-asban a VR6 de az kicsit más kategória, és jóval nagyobb élvezet, jah és számíts a Hondások merő undorára ha VR6-ban gondlkodsz), mert elég tartos és nem tucat autó, jah és nincs benne elektromos gáz pedál meg EGe szelep.
amúgy meg Leon, mert szép a formája, ugyan az mint a 4-es golf, de van ege szelep, e-gáz és a többi nyalánkság.
ha maradsz ezeknél akkor kres 1,6 8V-t 102le-vel, a 16V-t kerüld mert megkiméltett úgy se nagyon fogsz kapni...
"civicet nem akarok, mert mindegyik "menő" szépfiúnak az van. természetesen "leszakított" dobbal(pfúúúj)" ez aranyos volt
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
fekeandras
őstag
-
Kleroo
veterán
Sziasztok.
első kocsit keresek
nézeteim: ne legyen nagy, nem túrázásra lesz
fiatalos, de nem az a tipikus köcsögfajta.
legyen megjelenése
könnyen fenntartható
kb 10-6 év közötti (1.2-1,6 misi rá a keret)4 verdát találtam eddig.
golf 4 (1.6)
golf 3
corolla(92-97)
leon(1.6)civicet nem akarok, mert mindegyik "menő" szépfiúnak az van. természetesen "leszakított" dobbal(pfúúúj)
valakinek van valamelyikből 1?
leginkább a golf 4re fájna a fogam. kicsi, olcsó(bb) és mégis van megjelenése.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
lajafix
addikt
no hétvégén láttam először új honda accord kombit, kékben lesötítve, gyönyörű volt. az idtec motor ugye a dízel?
azon enyhén röhögtem hogy Duna Streda-i kereskedés adta el és szlovák rendszám volt rajtaRock'n Roll
-
nagyúr
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
törölt tag
-
fekeandras
őstag
-
trassher
addikt
válasz Khelben #18270 üzenetére
Osztálytársam hírdeti a trabiját 15K-ért. Motor nincs egyben de azt is tudok jót ha érdekel
Meg is találtam neked[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
-
TayRol
nagyúr
válasz fekeandras #18260 üzenetére
Koszi a tippet, Starletet meg nem neztuk, de a Swiftben egyetertunk
-
fekeandras
őstag
válasz #00809728 #18258 üzenetére
Az komoly.Én egyszer voltam életemben autó árverésen.Többet nem hiszem, hogy megyek...
TayRol:És Swift-et vennék.Sokan lesajnálják, hogy ez csak egy Suzuki de nagyon kiforrott, jó konstrukció.És nem kell sajnálni.Jól bírja a pesti szar utakat is.
Vagy esetleg egy Starlet-et.De inkább a Suzuki.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fekeandras #18256 üzenetére
Ott meg sem áltunk igazából bementünk majd jőtt egy ipse mocival és aki nem ismerős neki azaz nem kereskedő annál beprobálkozott.Volt egy szőke ciklon 206-ost árult 1misiért már majdnem bepalízták és megvették tőlle 800.000ft-ért de aztán jőtt valami apó és felvilágositotta.Lhet aporól tőbbet hallani se fogunk de rendes volt az őreg csak megérte-e?
Mert láttam már olyant Veszprémi piac faszi eladni akart valami vasat és nézegette a pár.Majd az ipse megmutatta a friss gittelési nyomokat.
Ipsét parkoloban megszurkálták...Bp-n azon a piacon azokból az "ember félékből" kinézem... -
törölt tag
válasz (Kolombusz) #18234 üzenetére
Hy!
Céges autó nálunk az ősszes ford.Fiesta-fusion-focus-mondeo-c-mac-s-msx stb...
ami 15 alatti az kb 7 litykoval beéri.Persze láttam olyant aki 10litert is kihozott belőlle de az egy "marha"
16felfelé ami focus 7-8 litykó de nem mennek legalább is a srácok akik napi szinten járnak velük ezt mondták.Nem érdekük elferditeni a dolgot mert mi tankoljuk.
Oké ki lehet hozni belőlle akár 10litykot is de az megint ,hogy mehetett vele....??? -
törölt tag
válasz Khelben #18240 üzenetére
Hy!
Ford fiesta 1.3-as benzines.70le tudom nem egy gyorsulási bajnok.
sárga villogott+3000ft benya bele majd Csór-Bp-Csór utvonalon haladtunk 90-120km/h mert volt benne sztráda is.
6.5körül evett .Multkor 2000ft tankoltunk majd Szfvár-Veszprém-Szfvár akkor kevesebett evett mert mértek mindenhol 80km/h kb 6körül. -
törölt tag
Ma kinéztem reggel a fordinkámmal a Bp-s fővárosi piacra.Apám annyi "emberfélét" láttam.Híhetetlen és ezeknek ki ad el?
Odajőn a muksó ki van írva 1.48 és ő azért finoman közli velem max 900.000kapok érte de mivel ő rendes ember átveszi 1.1-be.
Haver nem szivbajos mondta neki api menj pár kört a robogoddal hátha talász valahol egy 2002-es lapokkant modelt.
Másik meg odajőn kereskedők vagyunk?Mondom men csak gondoltuk keresünk rajta egy keveset ,rendberaktuk polír,wax kitakarit stb...Erre az ipde kb 2 ezüst fog +szotyi mondja akkor ti seftesek vagytok.
Kérdem én a kereskedő miben külőndőzik tőllem ha már én seftes vagyok.Ő hát ő azonnal kifizeti a tényleges árat.Na lool a barmot nem akartam elküldeni csak legyíntettem majd mondtam neki ,hogy további jó vásárlást.Sajnos elnéztem köpködni az tudnak mindenre Gyurcsány igy ugy de kiváncsi lennék ami hasznot hoz egy autó ugye azt bevalják,hogy heti 500.000ft keresek cimmel.
Mert ahogy a sorok között cikáztam minden második arról beszélt minap vettem itt egy renault 2002-es klímásat és már másnap eladta 200.000ft-vel tőbbért.[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
válasz fekeandras #18245 üzenetére
én is kérek pü-t róla
-
TayRol
nagyúr
Sracok!
Milyen autot erdemes venni 5 max. 600.000 ezer forintert? Csak annyi, hogy 4 vagy 5 ajtos legyen, legyen benne szervo, olyan 95' koruli, s legalabb 70 lo legyen benne.
TayRol
-
fekeandras
őstag
Rick4 + dragonfx: pü.
-
hobizoli
nagyúr
-
-
Khelben
nagyúr
válasz (Kolombusz) #18234 üzenetére
A benzines Fordok ... marha sokat fogyasztanak.
mihez képest? jó, most ne az itteni csodahondákból indulj ki, amik a suzukikat verik fogyasztásban és a ferrarikat gyorsulásban[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz BlacKSouL #18233 üzenetére
1.8-as vagy 2.0-s benzines Mondeokról mi a vélemény?
gyengék
najó, a 2 literes már elég a normális közlekedéshez, de 1,8-ast ne vegyél. Ugyanannyit eszik mint a 2literes de 1500 kiló az autó, nem elég hozzá az a kis motor.
2001-2002 körülit nem fogsz találni 90k km-vel, sokkal inkább 190k-val. A kisebb benzinesek 99%-a cégautó, azokat általában 150ezer km-nél cserélik, aztán tekergetik vissza.
A jó hír viszont, hogy ha jó állapotban van és karban volt tartva, akkor semmi neki a 190k km, mégegyszer annyit gond nélkül el fog menni.ha meg jót akarsz, keresel egy v6-ost, az 1 literes fogyasztástöbblet bőven megéri Ráadásul jó eséllyel olcsóbban megkapod, mint a 2literest és jobban fel is vannak szerelve.
-
VR6-Fan
veterán
válasz dragonfx #18237 üzenetére
lehet előtte rommá volt törve
no meg nem gyári se a fényezés (ami ráadásul előben még undorító is ) se a motor...
lelakott a belseje stb...
ezért 2 millát kiadni, inkább hozok egyet a brittektől vagy németo-ból, ami gyári és kevésbé van szét cseszve...[ Szerkesztve ]
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
dragonfx
veterán
válasz fekeandras #18229 üzenetére
pedig jónak néz ki.miért is?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Rick4
félisten
válasz fekeandras #18231 üzenetére
Nekem is küldesz pü-t? Nem akarom megvenni, csak kíváncsi vagyok, mi van vele..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
BlacKSouL
addikt
1.8-as vagy 2.0-s benzines Mondeokról mi a vélemény? Mármint akinek innen van konkrét tapasztalata. 2001-2002 körüliek. 1.6-1.8 közötti árban, 90-150k km-el átlagban.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
DeadMeat
nagyúr
-
fekeandras
őstag
[link]
Ettől a kocsitól óvakodjon mindenki. -
Rick4
félisten
Töréstesztes video-k menüből választható típus- évjáratokkal. [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
TayRol
nagyúr
Vegre rajottek Mazdaek a verbeli roadster egyik alapveto tulajdonsagara.
[ Szerkesztve ]
-
Carpio
tag
Manapság miért nem képes már ilyen gyönyörű autókat gyártani senki?
[ Szerkesztve ]
A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.
-
lajafix
addikt
válasz Khelben #18219 üzenetére
Milyen igények vannak! 0 kilóméteres nem jó, akkor ebből a szériából legyen egy félmillió kilómétert futott, de restaurált járgányod. így megfelel vagy kell a bankkártyám is a PIN kóddal? Szóval nekem az elsőnek linkelt formája tetszik nagyon-nagyon.
[ Szerkesztve ]
Rock'n Roll
-
anjani182
őstag
válasz Khelben #18210 üzenetére
Facelift, esetleg, de nem új!
Integra: Mivel a Honda is meglépte az új 1,4-es motort, hidd el nekem a Mazda is meglépi a 100ló körülit, egyszerűen nem maradhat ez a 84 lovas, főleg a következő termékciklusra, amikor már minden versenytárs továbblépett...
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Integra
titán
válasz anjani182 #18209 üzenetére
1.4-es? te sem gondolod komolyan
1.6-os motorral is lomha a mostani 3-as, ez is az lesz, mivel gyakorlatilag ugyanaz az autó, csak a lemezeket kalapálták át.. bár tény, 1.2-es motorral is elgurulna a-ból b-be.
a többit meg majd megteszi a zoom-zoom marketing hablababla...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
anjani182
őstag
Új Mazda3 [link]
Decemberben jön az 5ajtós, remélem valami "jó" 1,4-es motor lesz hozzá.
MOD: van új Focus?
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
Rick4
félisten
elég fanatikus lehet, aki megveszi: [link]
-
dragonfx
veterán
válasz #00809728 #18197 üzenetére
kemény vagy...
ésmelyik a kedvenc??
én se bírom de ha kell ütős pia majd rendelek egy üveggel...igen erőspaprikásat ittma én is 1x...elég volt erre az életre annyi
Amugy megfázás aspirin+libexin+neocitran+nozi fujkálás[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Micro Four Thirds
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest