- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Integra
titán
haha, viccesek ezek a sebességek, még a végén el is hiszem
max óra szerint.
citroen c4 is tud ám ilyet, csak senki ne kapcsoljon be mellette egy komolyabb gps-t mert elsírja magát a valós sebesség láttán.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dare2Live
félisten
Számoljátok bele a körülményeket.
170km/h végsebességü Yarisal is sikerült 19X-et mennni: csak egy 50-60km/h hátszél kellett hozzá meg a német autópálya.
Lehet bírt volna egyszer többet is csak a szemét elektronika nemhagyja, hogy túlpörögjön a motor...ja és elég jól megvagyok vele MOon semmi problémám nincs vele 130ig elég jól megy.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Khelben
nagyúr
válasz feel good #12586 üzenetére
a bogyóidat ne felejtsd el bevenni netán érintve vagy?
Én erről mást gondolok. Vitát meg nem akarok nyitni.
tehát szerinted jó, ha 20 km-t utazol egy kamion mögött 70nel az 1,4es autóval, miközben ha 2literes motor lenne benne, már rég leelőzted volna. hát.. kinek mi a hobbija ugye
[ Szerkesztve ]
-
Hybryd
tag
Pont akartam írni én is a 210-re, hogy az eggyel régebbi civic gyári végsebessége 1.4-es motorral 177, 1.6-ossal 187, 1.7-es dízellel meg 182 km/h. Az óra amúgy mindig csal, ennyi
Kolumbusz:
OK hogy nem akkora szenvedés a nagyobb kocsi, de egy kezdő vezetőnek talán fontosabb, hogy hamar érezze a kocsi méreteit, könnyen tudjon parkolni, ilyesmi.
Meg aztán kisautóból sem csak alap motorral lehet keresgélni... -
feel good
aktív tag
Most mit köcsögösködsz?
Szerinted érdekemben áll hazudozni az interneten holmi ismeretlennek, vagy mi
Elég sok hely kellett neki, de csak ment és ment feljebb. A végén már kíváncsi voltam, mennyi lesz a vége.
Az tény, hogy ennyit mutatott az óra. Hogy mennyi lehetett a valós sebesség, nem tudom, 180 és 190 között talán.Csak pályahossz és elszántság kérdése az egész, meg óracsalásé. Mentem már 1.2-es kocsival is óra szerint 200 fölött
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz feel good #12572 üzenetére
Egyébként amikor mindenhol mérnek, akkor van értelme arról beszélni, hogy minek mekkora motorja van? Ezekhez a sebességlimitekhez tökéletesen elég egy kis Matiz is.
azért nem mindegy, hogy egy kamion megelőzéséhez 100 vagy 1000 méter szabad hely kell
megugye amikor az 1.6góf elkezd rádgyorsítani, mert nem tetszik neki, hogy megelőzik... -
TexT-BoY
addikt
válasz Gomezz #12573 üzenetére
japán vs. cseh
aranyos vagy
eggyikse japán és eggyik se cseh
amikor a skoda az full VW konszerm, a Nisant pedig rohadtul nem importálják japánból, sőt a Renault gyakorlatilag felvásárolta...
Persze a régi nissan az királyos.HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Eagl3
veterán
válasz (Kolombusz) #12574 üzenetére
Toyota, Honda, BMW
Ezeket nézegesd meg 2 millióig szerintem. -
Rick4
félisten
válasz feel good #12562 üzenetére
Lehet, hogy téged nem zavar az, hogy naponta jön valami fenyegető apeh levél...lehet, hogy zavarna, de nem jön...a szja bevallásomban is 3 db nulla fog szerepelni...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
feel good
aktív tag
válasz (Kolombusz) #12574 üzenetére
Én azt tudom..
Ennyiért még atombrutál teljesítményt is elvárunk?
Első autónak sok is ez a Civic.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Gomezz #12573 üzenetére
Nissan Primerakat nézegetem.
Van egy most is a családban, meg volt is egy, meg voltunk vele elégedve.Nézegettem a 98-2000 körüli E osztályos mercedeseket, de azt nem tudnám fenntartani.
feel good: más egy erős, nyomatékes autóban utazni, nyugodtan, mint egy kicsivel, szenvedve. Főleg, ha nem egyedül vagy.
[ Szerkesztve ]
-
Gomezz
senior tag
Újat semmiképpen. csak használtat, fizesse ki valaki más helyettem az első két évben elszenvedett értékcsökkenést.
És ha lehet ne legyen német, francia, olasz, hacsak nincs egy saját szervized és élvezed a bütykölést.
Inkább japán vagy cseh gyártmányt válasz (Skoda vagy Nissan) -
feel good
aktív tag
-
Eagl3
veterán
válasz (Kolombusz) #12563 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
-
dokar
addikt
-
Khelben
nagyúr
ennyiből újonnan max dacia lesz, klíma nélkül...
vagy 2,4ért suzuki splash klímával.[ Szerkesztve ]
-
feel good
aktív tag
gondolkodom erősen, hogy kétmillás új japán van-e
-
(Kolombusz)
veterán
2 millió körül milyen autót ajánlanátok? Kezdő sofőrnek.
Legyen klima, elektromos ablak, légzsák, legyen biztonságos és megbízható. -
feel good
aktív tag
Bocs, hogy beleszólok, de a tények azt igazolják, hogy széllel szembe hugyozni nem érdemes.
Ha berágnak rád a rendszámod miatt, akkor majd lehet, hogy a rendőr elenged, de később meglátogat az apeh, vagy valami hasonló.Túl erősek még ezek az összefonódások ahhoz, hogy az állammal szemben egyénieskedni lehessen.
Lehet, hogy téged nem zavar az, hogy naponta jön valami fenyegető apeh levél, de a többségnek ez nem hiányzik szaros párszázezer miatt.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
hidd el, ha akarnak úgy kicsinálnak hogy belegebedsz..
nem arról van szó, hogy találnak e valamit, mert nem találnak, mert full brutto adózom és midnenem mindig rendben volt, ahogy családnak is, cég is, most volt apeh két hónapja, legjobb besorolásúak vagyunk mindenhol.
szóval lehetne játszani.
de úgy vagyunk vele hogy így jobb és nem fogunk nekiállni játszani.
lehet hogy elvisznek 20%-kal több pénzt, de továbbra is biztosan tudunk aludni, basztatás és egyéb nélkül.
továbbá nincsen több 10millios autó sem ami miatt ezzel kéne foglalkozni.
hidd el az apehot és vpop-t elég jól ismerem ahhoz hogy tudjam hogy ha akarnak mire képesek. nekem ez nem kell....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Khelben
nagyúr
nem tudom, mi kikészítő lenne ebben idegileg
pl ha nincs első rendszámod, minden rendőr megállít, mindegyiknek magyarázhatod, hogy miért nincs, és jó eséllyel minden második nem fogja érteni/elhinni, amit magyarázol és megbüntet, minden ötödik meg kivonja a kocsidat a forgalomból a helyszínen.
Aztán hogy utána pár hónap alatt tisztázod magad, az ugye kevéssé vigasztaló.
(amúgy érdekes jogi kérdés, hogy ha egy usa autóval az euba jössz, akkor fel kell-e szerelned első rendszámot, mert pl kötelező biztosítást kell rá kötnöd, pedig az se kötelező az usa egyes részein)
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Integra #12558 üzenetére
ha ezt így gondolod, az a te bajod/ nézeted. ha eszerint cselekszel, akkor elérte a média- hoaxszolgálat, hogy eggyel kevesebb ember merje megtenni azt, amire egyébként lehetősége van..
tovább: ugyanez volt a szlovák rendszámokkal, mégsem tudtak semmit sem csinálni velük..nem tudom, mi kikészítő lenne ebben idegileg, ha tudod, hogy semmit sem találnak, nem hinném, hogy lenne miért aggódnod..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Integra
titán
itt nem arról van szó hogy tudnak e vagy sem
egyszerűen "meghurcolnak"
ahogy korábban is olvasható volt, szépen berángatnak vagyonosodási vizsgálatra etc..
idegileg készítenek ki ha akarnak, időd, energiád és pénzed megy rá..
én is szívesen látnék miami-s rendszámot az autómon, meg is lenne oldható, csak ami utána jönne, na az nagyon nem hiányzik. úgyhogy egyenlőre csak az amcsi jogsim csinálom a magyar mellévan olyna is ugye hogy amerikai autón nem kötelező első rendszám, elég a hátsó.
ez tök jó, csakhogy itthon meg ha első rendszám nélkül mész...
ok, hogy szabályos. de.. a rendőr aki ott fog állni, pont telibeszarja, egy merő provokációnak fogja venni hogy nincsen első rendszámod, hogy ott okoskodsz neki hogy legális, tudja ő is, csak pont nem fogja érdekelni, továbbá mit és hogy érvényesítesz a hatalommal szemben?
semmit és sehogy. nekik mindig eggyel több tanújuk lesz.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Rick4
félisten
válasz Integra #12555 üzenetére
talán inkább szeretnének, mint a szlovák rendszámos mókára.....igazából sokat nem tudtak azokkal sem csinálni...meg ugye senki sem mondta, hogy ne végezz teljesen legális tevékenységet...meg eleve senki sem beszélt off-shore cégről..
-
Integra
titán
ha valakinek megbízható tádéi passzát kell biztos forrásból:
[link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Rick4
félisten
válasz viharhozo #12549 üzenetére
new yersey-ben csinálsz egy céget, ott regisztrálod az autót, mert ott 2004 óta nincs műszaki vizsga. ha kint vetted a gépet, és áthozatod, akkor használod, (ezt legálisan lehet így) és annyi. ha meguntad, és el akarod adni, raksz rá e-s rendszámot, és egy éved van a magyar forgalomba helyezésre, vagyis elindítod a vámolást, meg a többi procedúrát). vagy eladod E-s rendszámmal, vagy Te magad rakatod rá a magyar rendszámot, és adod el. de az ilyen gépeket jobb németországban eladni, többet adnak értük.
ha valakinek van 10-20 millája autóra, az valószínű olyan nem magánember, aki 100K-ért kulimelót végez, hanem olyan, akinek van 2-3 cége, eleve onnantól buli a dolog, hogy egy csomó dolog elszámolható, ami itt nem, és viccen kívül érdemes legális tevékenységet végezni, mert az is megéri, jobb mint itthon..
-
viharhozo
addikt
Maganemberkent sztem hulyeseg szlovak rendszamra allni. Az okossag a cegautoban van az afa miatt, az mar erezheto penz, es nehezebben ellenorizheto.
Nagyon nezegetem az amcsi rendszamot is, de ket dologra nem talaltam valaszt:
1. Hogy lehet x ev utan muszakiztatni egy ilyen autot.
2. Hogy lehet eladni.A tortenet egyebkent elegge hoax-szagu.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Rick4
félisten
válasz Sátán44 #12546 üzenetére
01-LA.0769-C LADA 2101-2107 8 100 Ft
01-LA.0769-CB LADA 2101-2107 8 900 Ft
C szintelen szélvédő
CB szintelen szélvédő kék napvédő sávval[link]..én sem csináltam mást, mint beírtam a google-be, hogy lada szélvédő..
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Tudom,hogy nem ide tartozik a kérdésem,de talán ti tudtok segíteni.Mennyibe kerül egy új első szélvédő lada 2105-re?Hiába kerestem a google-ban,csak bontottat találtam.Főképp az ár érdekelne.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Rick4
félisten
visszakérdezek: ha a szlovák rendszámos autót szlovákiában adja el, akkor mi van? semmi. ha "behozatja", regadót meg mindent kifizet rá, a használat miatt már életbe lép az avultatás, kisebb a regadó, és a kocsi akkor is itthoni piaci ár alatt lesz meg neki, frissen forgalomba helyezve, vagy még az E rendszámmal egy "rokonnak" eladva gond nélkül behozható, eladható. nincs ebben semmi trükk....csak úgy elsőkézből..
hányan csinálják azt, hogy egy használt autót hoznak pl németből, és behozva, forgalomba helyezve elkadják, többszázezret kereseve rajta, nem hinném, hogy pont egy ilyennel ne lehetne...eleve a kombi, tehergépkocsinak vizsgáztatott gépek után visszajár az áfa, nincs regadó, egvenni tuti j áron lehet...ehhez képet viszont behozva kicsivel olcsóbban mint a többi lazán gyorsan el lehet pattnitani..szal a "kereskedő" vagy az apeh bérbloggere, vagy eléggé korlátolt látókörű.
-
Dumb
senior tag
Kis szösszenet a szlovák rendszámhoz, ha magánemberként szeretné valaki
"Na akkor adok nektek első kézből infót!
Autókereskedő vagyok, szóval maximálisan képben vagyok a témával kapcsolatban, sőt amiért írok, hogy most kért meg egy kedves barátunk, hogy adjuk el a szlovák rendszámú autóját!
A tények a következőek, amikkel kalkulálni kell!!!
A nagy okosság, hogy megspórolom a regadót, valóban okos és értelmes húzásnak tűnt neki is, és ezért meg is tette. Csak éppen azt nem gondolta ami ezután következik: Amint megvette az autót, a tulajdonost azonnal lejelentette a szlovák hivatal, a nemrég megkötött együttműködési megállapodásuk alapján a magyar APEH-nak! Nem kérdezik, hogy miért van szlovák autód! Nem kell bemutatnod semmit! Nem kell bolti számlákat vinned! Egyszerűen rádb@sznak egy olyan vagyonosodási vizsgálatot, hogy belerokkansz! 4-ből tegnap kapta meg a 4dik ismerős a behívóját egy vagyonosodásira! Mindnek szlovák rendszámos kocsija van! A legértelmesebb 250 ezret spórolt a regadón, és cca 50 ezret havonta! Ő már a másodfokon pereskedik (és vesztett pert) 8 milliós bírsággal!!!! Szóval csak az vegyen szuperokosságból szlovák rendszámos autót akinek az elmúlt 10(!!!) évben nincs semmi szürke, fekete jövedelme, nincs semmi titkolnivalója, nem kapott soha senkitől ajándékba semmit és minden látszik a bankszámláján!
És, hogy miért írtam, hogy autókereskedő vagyok: Mint ahogy fentebb is írtam, az egyik ismerős szeretné eladni a kocsit! Az egész ügy, egy szívás! Hitelre ugye nem lehet eladni, mert nem magyar rendszámos! Ergó le kéne rendszámoztatni, de arra meg nincs pénze! Így viszont SENKINEK nem kell! Nem veszik meg az emberek és kész! Az emberek 99% fél attól, hogy milyen hercehurca lenne azzal, hogy neki szlovák rendszámos legyen a kocsija...Hosszu lenne megírni, a többi problémát, de én személy szerint csak annyit tanácsolhatok, hogy csak és kizárólag az vegyen szlovák rendszámos autót, akinek soha semmi titkolni valója nem volt az APEH előtt, és legalább 5 évig nem akar autót cserélni vagy eladni, és legalább a 2,2 milliós vagy a 3,2 milliós regadót spórolja meg! Ez alatt egyszerűen nem éri meg a későbbi szívás!"[ Szerkesztve ]
"Aki háborúzik, az a legnagyobb barom!"
-
Rick4
félisten
válasz hoby36 #12529 üzenetére
próbálj ki egy 2.0 után egy 2.5-öst is, és utána gondold el, hogy kb ugyanazt eszik meg 100-on..meg gondolom azért csak nem néznéd jó szívvel, hogy egy kombi skoda fabiában is ugyanakkora motor van, mint a tiedben, vagy nem?
-
hoby36
senior tag
Hali!Légyszíves jelezze az aki tud mazda xedos 6 v6-ot eladót.Csak kéziváltós érdekel.Legalább jövő év elejéig műszakival.700-750 ezrem van rá.Kb 3-4 hét múlva lenne aktuális.
A logikában semmi sem véletlen!
-
lsc
nagyúr
válasz CriticalHit #12521 üzenetére
Tesztekben elég jól szerepelt , amennyiben a minőségen sikerült javítani /ígéret volt/ akkor talán jó lehet . Az más tészta , hogy én franciát nem vennék .
Az élet kegyetlen .
-
CriticalHit
őstag
Az 1,2 Turbo Clio II-t ajánlott vétel?
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
dragonfx
veterán
vazze hátúlról fotozták le...baxxus akkor eldőlt semmi értelme előről levenni mert hátulról is lekéne...de azt azé már nem nem látják a narancs zöld karikát az már überpara kimagyarázhatatlan.....valami megoldás akkor is...detektor kell.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Füge007
senior tag
válasz Dr. Ernő #12516 üzenetére
Le is védetem míg el nem lopod az ötletem
Hány bőrt lehet még lehúzni róllunk autósokról? Kitesznek egy táblát uttána meg sunyiban mérnek. Próbálják beszedni a költségvetési hiányt! Ez a helyzet, nem az érdekli őket milyenek a baleseti statisztikák, hagyjanak már ezzel a humbukkal!
[ Szerkesztve ]
Füge
-
Rick4
félisten
-
lsc
nagyúr
Tudom . Régi százast már vezettem 4,2-es td automatát , az nem igazán tetszett / a motor bivaly , a váltó egy kicsit lusta / . Új v-8-ra nem igazán lesz esélyem /még egy próba erejéig sem / , nincs tesztautó Szombathelyen . Vásárlásról meg inkább ne is beszéljünk .
Egyébként egy 3,0 d4d is elég lenne , valahogy megbékülnék vele .Az élet kegyetlen .
-
lenox
veterán
A 3.0 d4d az nem ugyanaz a land cruiser. Van az lc120/125, ami a kicsi, es van az lc200, ami az lc100 utodja, ami a nagy. Persze a valosagban pl. hosszban 10 centi a kulonbseg, de mindenesetre az lc120 elfer varosban, es tok keveset fogyaszt (pl. nekem most a varosi atlagom 10.2, pedig minden nap hegyen jarok). 10 milkaert mondjuk nem hinnem, hogy tul jo lenne, egy automata valto mindenkepp kell bele, meg szerintem a TEMS is, ami pl. a legrugot is tartalmazza. Igy mar rogton 14 milka. Viszont nincs jobb auto .
-
Rick4
félisten
hehe: [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
lorcsi
veterán
ezek tényleg iylen jók ?
eladó: vadi új soundcore motion+
Aktív témák
- Letiltás - hogy is van ez?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...