Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Biztonságosabb SSH
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Üzenet az országnak
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DravenMoral
senior tag
-
DravenMoral
senior tag
Néztem magamnak egy pár 1200-as platmormú alaplapot..
Elég nagy a választék, az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyiket érné meg a legjobban megvenni számomra, ezek az igényeg figyelembevételével:-Atx méretszabvány
-nem kell rá integrált vga
-4db ram foglalat, legalább 2933mhz támogatás-(i3 10100F - Artic Freezer duo 34
+Gtx 1070 megy bele)-4db hűtést legalább kezelnie kellene a házban. Mindegy, hogy 3 vagy 4pines csatlakozás.
Mehetnek 100%-on is a hűtések, folyadék csapágyasak, szóval hang az nuku.40.000ft környéke, inkább alatta érdeklődnék.
Akár használtan is szóba jöhet, habár nézegettem már, de ott nyilvánvalóan nincsenek jó, olcsó darabok.
-egy db m.2-es ssd foglalat sem ártana, de ennyi pénzért inkább az előzőeket preferálom, mint ezt.A válaszokat előre is köszönöm!
-
DravenMoral
senior tag
válasz palfitom #99098 üzenetére
Elgondolkoztam a 1151 v2-es lap/procikon is, használt vételnél.
I5 9500-as proci megy annyiba használtan, de még garanciával, mint az i3 10100f.
6/6-4/8 mag-szál, igazából erősségre ugyan ott vannak nagyjából.Ezekhez a 1151 v2-es alaplapok olcsóbbak, amiatt nézek inkább ilyet.
Most eléggé megszorultam pénzügyileg, szóval kimaxolom azt, amit ki lehet. -
DravenMoral
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Ryzen 5 5600x processzort használok, de a későbbiekben cserélni szeretnék R7 5800x-re.
Most egy Asus Rog Strix B450 F Gaming lapom van.
A kérdésem az az, hogy szerintetek megéri lecserélnem ezt a lapot egy ugyan ilyen lapra, csak már az újabbik kivitelben? (F Gaming 2)Vagy fölösleges?
Nincs cpu overclock, stb..
Használt mindkét lap, igazából az enyémet 30-ban el tudom adni, és a másikat 37-ben meg tudom venni.[ Szerkesztve ]
-
DravenMoral
senior tag
válasz DravenMoral #103495 üzenetére
Illetve az utóbbi kérdésemre reagálva, volna egy ASUS ROG STRIX X470-F GAMING alaplap is, 40ezer ft-ért. Inkább ezt az alaplapot, vagy inkább a B450 F Gaming 2-es lap a jobb választás? 3ezer ft difi van..
-
DravenMoral
senior tag
válasz kolopele #103507 üzenetére
Sziasztok. Pár napja kérdeztem, de nem kaptam rá választ.
Szerintetek megéri lecserélni egy régebbi, Asus Rog Strix B450 F Gaming alaplapot egy B450 F Gaming 2, vagy akár egy kicsivel drágább X470-re?Most jelenleg egy Ryzen 5 5600x van a lapban, egy 3070Ti társaságában.
A későbbiekben tervezek váltani egy R7 5800x, és egy sima Rtx 3080-ra. -
DravenMoral
senior tag
válasz DravenMoral #103508 üzenetére
Oups, nem Kolopele-nek akartam célozni az üzenetet.
-
DravenMoral
senior tag
válasz venom8888 #103535 üzenetére
Amennyiben teljesen ugyan abbol a szeriaszambol veszel meg 2x8gb-ot, tehat mindene megegyezik az elozo kit-el, akkor talan! Hansulyozom, talan menni fognak, igen.
Menniuk kene, bar ezt is alaplap valogatja.
Mivel a mostani ramjaid is kit-ben vannak gondolom, igy azok is csak 2x8gb-os kompatibilitassal vannak tesztelve.Sokkal jobban ajanlom azt, hogy add el a regi 2x8gb-ot, es vegyel 2x16gb-ot.
Alapbol a lapod is csak dual channel-t tamogat, igy 2 modult fog egyuttesen kezelni a procid. -
DravenMoral
senior tag
Sziasztok!
Szűk keretben vagyok, tehát kérlek titeket, ne írjatok nekem ennél a lapoknál sokkal drágábbat. (Így is használtan fogom venni őket az ár miatt.)
Sürgős lenne.Szerintetek egy Asus Rog Strix B450 F Gaming II, vagy egy Asus Rog Strix X470 F Gaming alaplap bírna el gördülékenyebben egy Ryzen 5 5800x, vagy esetleg egy 5800x3D-t? (Jöhet más ötlet is, ami használtan nem haladja meg a ~70k-t.)
Nem tervez többet adni ennél az összegért.
Oh, és igen, ragaszkodik a Rog Strix-hez, de ahhoz nem, hogy új legyen.
(Gyári Oc mellett menne, nem babrálná.)Tervez a lapba venni egy sima 3070-et, szóval még nem igazán lényegretörő a gen 4-es pci e.
Ssd terén is csak egy sima samsung 980.Ram pedig a megszokott, jól bevált, és a proci fsb-hez igazodott 2x16gb 3200mhz-es modul.
Szóval nem egy agyon töltött Gamer gép. -
DravenMoral
senior tag
válasz #46372352 #103580 üzenetére
Nem fejtenéd ki, hogy mi a hiba? Mit tapasztalsz? Miért gyanakodsz lap hibára? Gyere ebbe a csoportba. [Azonnali alaplapos kérdések órája]
Itt pedig írj le mindent. Mit próbáltál eddig, mi a hiba, pontos hardverek, stb.. -
DravenMoral
senior tag
Három lapot néztem ki most alzán.
[link] [link] [link]
Szerintetek melyiket érné meg megvenni?
Időtállóság szempontját nem nézem.. Most egy Ryzen 5 5600x lenne benne, a későbbiekben megy bele egy Ryzen 7 5800X3D.
Lesz egy kis oc, de nem az egekbe.Fog menni bele egy Rog Strix 3080, illetve 2x16gb Hypery rgb ram, illetve 6db 4pines rgb venti. Az a lényeg, hogy egy programmal tudjam mindd a négyet vezérelni.
Melyiket választanátok?
Abszolút semmi feltételem nincs azon kívül, hogy belemenjenek oc-val ezek a procik.
Így is csak a pci e 4.0, illetve a stabilabb vrm miatt kell új lap.Köszi előre is!
-
DravenMoral
senior tag
válasz nomic #103607 üzenetére
A B450 F gaming II bőven elég egy ryzen 5 5600-as procinak.
Az egyedüli hátulütője annyi, hogy csak pci e 3.0 van az m.2 és a kártyának.
Érdemi különbséget egyik alatt sem lesz, szimplán csak nem lesz annyira időtálló a b450-es lap.Ssd esetén is bőven elég, sok is a pci e 3.0 3500mb/s szekvenciális olvasása..
Az a 40k akkor éri meg igazán, ha már egy R7 5800X3D fölötti procit tennél bele.
-
DravenMoral
senior tag
válasz Celithrandi #103645 üzenetére
-
DravenMoral
senior tag
válasz Celithrandi #103647 üzenetére
Azt kérdezted, hogy "Konkrétan az érdekelne, hogy mennyire szereti a kingston ramokat."
És én pedig linkeltem neked a lap eredeti weboldalàt, ahol pontosan le van írva, hogy milyen ramokat támogat a lap. Te írtad, hogy abszolút nem találtál erről infót.. Akkor most valóban, ki is írt butaságot?
A helyedben örülnék a segítségnek ilyen hozzáállással. -
DravenMoral
senior tag
válasz Celithrandi #103655 üzenetére
Te írtad mégis, hogy nem találtál neten semmit sem a kompatibilitásukról.
Én a helyedben most ezt csinálnám:
És ne személyeskedj, örülj, hogy segítettem. -
DravenMoral
senior tag
válasz Chris1983107 #103675 üzenetére
Teljességgel fölösleges, hacsak nem munkára használod a gépet.
Nyilván a ddr5 időtállóbb lesz, de még annyira magasak az árai, hogy a helyedben várnék még vele.
-
DravenMoral
senior tag
válasz spleenszuru #103678 üzenetére
Valószínűleg már újracsomagolt terméket vettél meg, olcsóbban.
Mennyibe került a lap? -
DravenMoral
senior tag
Jövőre nézve is inkább egy minőségibb B450-es lapot ajánlanék. 25-30ezerben mennek használtan a hibátlan állapotúak, tehát olcsók, és teljességgel elfogadhatóak még akár a Ryzen 5/7/9 5xxx szériának is egészen kicsi hátránnyal. Nyilván a mai piacnál ne várd el azt, hogy borzasztó módon előre tudj gondolkozni bármelyik lappal is, de azért van lehetőséged.
Nekem egy Rog Strix B450 F gaming lapban ketyeg egy Ryzen 7 5800X hibátlanul, gyári boostal. Hozza az elvárt eredményeket már lassan 1 éve, ugyan úgy, mint az akkori videókban szereplő X570-es lapokba tett ugyan ilyen proci. -
DravenMoral
senior tag
Ugyan ilyen árban vannak használtan Rog Strix B450 F Gaming lapok is, azok azért sokkal komolyabbak.
Inkább azt venném meg használtan egy biztos eladótól.
De ez sem rossz, a te általad említett procinak bőven elég.
Viszont ebbe már nem mernék rakni 5xxx szériás procit a későbbiekben. -
DravenMoral
senior tag
válasz Iroil #105303 üzenetére
Személy szerint ehhez a kártyához és procihoz azt mondom, hogy ha nem akarod húzni a procit a csillagos égig, akkor ki fog szolgálni az általad linklet lap. Nem fapados, legalább már van a vrm-nek egy viszonylag értelmes hűtése. Az biztos, hogy a mostani lapodhoz képest ez a lap sokkal jobban tudja majd kezelni a procit, szóval elég nagy ugrás lesz.
Ahogy nézegettem a használt piacot, ennél jobb ár/értékű lapot nem találsz. Ha jobbat akarnál venni, az rögvest +25.000ft-tól indul, szóval ha olcsót akarsz használtan, vedd meg bátran. -
DravenMoral
senior tag
válasz Iroil #105309 üzenetére
Atx-es méretű a lap és a gépházad is. Az más kérdés, hogy a házban elég nehéz elférni, kicsit szűkös, de befér. Ismerős a házad, dolgoztam már vele..
Majd a lapon frissítsd le a bios-t, jót fog tenni neki.
És nézd meg feltétlen utana bios-ban, hogy alapból hány mhz-en járatja a ramokat, mert szinte biztos vagyok benne, hogy csak 2400mhz lesz a legalább 3200mhz helyett.[ Szerkesztve ]
-
DravenMoral
senior tag
válasz molnisz #105312 üzenetére
Nem rossz döntés, testvére erőben a Ryzen 5 5600x-nek. Árban is ugyan ott van, szóval..
De tekintve, hogy nem töltötted ki a topic összefoglalót, így nem tudjuk, hogy milyen gépházba kerülne be az alaplap, illetve hogy akarod e húzni a processzort majd, vagy csak gyári értékeken fog e menni. Kell e esetleg RGB funkció a lapon, illetve milyen és mennyi ssd-t akarsz tenni majd a lapba.
Nem is beszélve arról, hogy új, vagy használt érdekel? Esetleg mindkettő?Ha mAtx méretben kell, és olcsó, akkor legalább ez: [link] Esetleg ez: [link]
Ha Atx és szintén olcsó, akkor ez: [link] Esetleg ez ha jövőtállóbbat aszeretnél: [link]
De ha jövőtállót, már elég minőségi darabot szeretnél venni, akkor leginkább ezt: [link][ Szerkesztve ]
-
DravenMoral
senior tag
válasz hyperst #105330 üzenetére
Szia! Az általad felsorolt két lap közül az elsőt ha teheted, inkább ne. A második (tuf) elég lenne a 13genes i5-nek is, nem lenne gondod a lappal.
Ha mindenképpen olcsón szeretnéd megúszni, és microAtx lap kell, akkor nyugodtan veheted.Viszont azt nem értem, a 2080ti kártyádat miért szeretnéd lecserélni egy 3060ti-ra? Mármint értem, kevesebb, mint fele annyit fogyaszt, de erőben számottevően gyengébb a 3060ti a mostani kártyádhoz képest.
(Bár írtad, hogy nem használod ki a mostanit sem, szóval valamelyest érthető...)A procihűtést kérdezd meg itt: [link]
Biztosan fognak tudni Lga 1700-ra viszonylag olcsón, sokkal nagyobb hatékonyságú hűtést, mint amit leírtál.
Nem mondom, elég karcsú az általad leírt hűtés egy 13.-ik genes i5-höz. (Bár undervolt esetén elegendő lenne, viszont azzal időznöd kell majd egy ideig.)Ssd-ből biztosan nem használnád ki az esetek többségében a 990pro sebességét, de őszintén, 2000ft-al drágább, mint a 980pro. Én inkább 990pro-t vettem, ha már bírja a lap a gen4-es sebességet.
[ Szerkesztve ]
-
DravenMoral
senior tag
válasz hyperst #105334 üzenetére
Annyi, hogy ha megérkezik a 990pro ssd-d, azonnal frissítsd le a legfrissebb firmware-t rá. Nem hiszem, hogy régi lenne rajta, de nézd meg feltétlen. (A gyári "Magician" programja is jó erre a célra!)
Én a Tuf lapot teljesen megfelelőnek tartom mindkét procidhoz, nem fog felforrni a lap miattuk. Vagy akarod turbózgatni a procit az egekbe?
Nyilván akkor erősebb kell..
De alaphangon bőven elegendő.Hűtésekből, ha átmész a másik csopiba, amit linkeltem, ott tudnak neked 15-20ezer ft-ért ajánlani vadanat új, 156mm alatti nagyon erős és csendes hűtéseket, amik stabilak lesznek akár egy I7-es fejlesztésnél is a későbbiekben.
A kártyával azt számold, hogy a mostani 2.5x többet fogyaszt, mint a 3060Ti, viszont kb. 30%-al erősebb átlagban. Ha neked megér ennyivel több fogyasztás 30%-ot, és hangosabb hűtéseket, akkor megtarthatod, egyértelmű.
Én ha váltanék, minimum egy 3070Ti, de inkább már egy 3080-ra esne a választás. Ezeknél már minden téren fejleszteni fogsz, nem is keveset.Aio-t a "milyen processzorhűtést vegyek" csoportban sem nagyon ajánlanak, sokkal több a hibalehetőség, és amennyivel többe kerülnek, mint a léghűtések, még kevesebbet hoznak, mint azt elképzelnéd.
-
DravenMoral
senior tag
válasz vargalex #105343 üzenetére
Miért akarod cserélni a lapot? Egy Ryzen 5 5500-hoz bőven elegendő a B450-es lapod. Nekem egy éven át egy Ryzen 7 5700x-et futtatott problémamentesen a lap.
Viccen kívül, ha 40.000ft a keret rá, én inkább maradnék a B450-es lapnál, csak annyi, hogy frissítsd le a bios-t rajta. Abszolút bírni fogja a procit, egy percet sem kell félned. -
DravenMoral
senior tag
válasz vargalex #105345 üzenetére
Teljesen fölösleges.. Egy jó' B450-es lapot akarsz cserélni egy belépő szintű B550-re. Az a Pcie 4.0 annyit fog tenni neki, hogy ha esetleg egy RTX 30xx kártyát tesz a gépébe, akkor bizonyos játékoknál hoz majd +pár fps-t neki..
Meg persze ha 4.0-ás ssd-t vesz, akkor tudja 3500mb/s fölött járatni őket, aminek abszolút semmi haszna nem lesz mindennapos felhasználásnál. Én most cseréltem le egy Samsung 980-at egy 990Pro-ra, ami annyit tesz, hogy kereken 2x gyorsabb a 980-nál és van ebben már gyorsítótár dram is, persze észre is veszem a különbséget alkalmazás betöltéseknél és rendszerbetöltésnél, de csak nagyon szerényen. Illetve azt is nézd, hogy nekem egy 8/16magos Ryzen 7 5700x hajtja az ssd-t, nem egy Ryzen 5 5500..
Őszinte leszek veled, egyáltalán nem éri meg lecserélni a lapot, ha 40ezer ft a keret rá. De ha több lenne, akkor sem érné meg. Kivéve, ha akartok majd egy jóval erősebb procit rakni a lapba, és leaglább egy RTX 3060Ti erősségű vagy mégerősebb kártyát, ami már kihasználja néha! a Pcie 4.0-át.[ Szerkesztve ]
-
DravenMoral
senior tag
válasz vargalex #105356 üzenetére
Leírod kérlek, hogy mik is pontosan azok a stabilitási gondok? Hátha tudunk segíteni.
Mert az, hogy bootoláskor eltűnt a manufacturer' logo még nem hiba. Az ki/be kapcsolható bios-ban, illetve ha a fast boot engedélyezve van, sokszor elő sem jön, olyan gyorsan tölt be a windows. -
DravenMoral
senior tag
válasz vargalex #105359 üzenetére
A ramok minden lapnál így vannak.
Az én eddigi összes lapomba, bármilyen ramokkal játszani kellett.
Amd-nél A2-B2-be kell alapból tenni a ramokat, hogy dual-ban menjenek és menjenek egyáltalán.
De még így is sokszor van, hogy a két ramot fel kell cserélni.
A fast boot-ot nem kikapcsolni tudod, hanem átállítani másra.[ Szerkesztve ]
-
DravenMoral
senior tag
válasz Dr. Akula #105401 üzenetére
Ahány weboldalon olvasom, annyi féle "legjobb" deszka van, kb. mind az, biztos alaposan letesztelték, semmi jattolás... Gondoltam itt is megjáratom a kérdést.
Fölösleges kérdezned, ha úgyis jobban tudod, illetve már sok weboldalon megnézted a dolgokat, és a mi véleményünk egy a sok közül.
-
-
-
DravenMoral
senior tag
válasz helgi #105542 üzenetére
Amiket felsoroltál, arra nem kell nagyon drága, csicsás, hatalmas vrm hűtésű lap.
[link]
Igaz, ezen már csak dp és hdmi van, de ezeken a lapokon már nem is nagyon találni dvi-t.
4600mhz-ig tudod húzni a ramokat benne.Bár ha olcsón akarod megoldani, de szamít a minőség, akkor én inkább őt venném [link]
Itt már van m.2 beépített hűtésed is, illetve tágasabb bios van rajta.Bár most ő [link] le van akciózva 52-re, annyiért pedig egészen elfogadható. De ez a lap már egy jövőbeli Ryzen 7 5800x-es fejlesztést is magának fog tudni simán, ha tervezel ilyet esetleg.
Annyi, hogy mindegyik lapon először a 3400G-vel frissítsd le a biost, hogy biztosan támogassa majd az 5700G-t is.
Nem, nem lesz értelme a későbbiekben a ddr5-el szemben, a ddr4-es korszak már kifutott.
De az biztos, hogy pl. Az 5xxx ryzen procik még egy jó pár évig teljesen elfogadhatóak lesznek játékokra.[ Szerkesztve ]
-
DravenMoral
senior tag
válasz helgi #105545 üzenetére
A normálisabb B450-es lapok 30-tól kezdődnek használtan.
Én nem vennék B450-et a helyedben, főleg, ha már fog járni 5700G is a lapban.
Jövőtállósag szempontjából, illetve a Pcie 4.0 miatt is inkább a B550.
Az támogat 3xxx-es procikat is, szóval nem lesz gond.Illetve a B450-es lapok 40alatt nem nagyon tudnak neked 3200mhz fölötti ram teljesítményt hozni még manuális kisajtolt oc-ban sem.
A B550-nek viszont a 4000mhz meg sem kottyan. -
DravenMoral
senior tag
válasz Telda #105555 üzenetére
Újonnan csak ezt találtam, egy kicsit a belőtt ár fölött.
[link]
Nem tudom hogy vagy vele, de én egy ilyen proci alá nem adnám lentebb semmiképpen sem, ha hosszútávra tervezel vele.
Mehet bele 2db pcie 4.0-ás ssd is, és egy szintén pci e 4.0-ás videokártya, el fogja bírni sebességben.
De kövezzetek meg, ha hülyeséget írtam.
Alatta ez van ami még okés [link]
De én ebbe szívem szerint nem tennék Ryzen 7 7700x-nél nagyobb procit.[ Szerkesztve ]
-
DravenMoral
senior tag
válasz ollie #105557 üzenetére
Értem, hogy mit írsz, és köszönöm a felvilágosítást. Viszont elég sok negatívumot hallottam a B650-es Tuf lapok bios beállításairól, tesztek alapján pedig a Prime x670-nek a vrm-je jobban visz egy R7 7800x-et, mint a B650-es Tuf.
Ebből fakadóan ajánlanám inkább azt egy R7 7800x3D-hez, bár igen, írtam, hogy még az a Tuf is jó lehet számára.
Persze, az x3D cache-es procik kevesebbet fogyasztanak, és nem mennek, csak max 1.25v-on, de ettől függetlenül elég forrófejűek szoktak lenni.
És azért ehhez a procihoz egy normális alaplapot ajánlanék minimum, hogy tényleg kordában tudja tartani az x3D cache-es procik erős limitjeit bioson belül.[ Szerkesztve ]
-
DravenMoral
senior tag
válasz jokeph #105592 üzenetére
A 1155 és am3/am3+ sem volt egyáltalán acélos, sorra döglöttek kifele. És mindig volt valami hibájuk.
Nálam szám szerint kettő 1155-ös asrock lap járt, és egy am3+ is.
Jó értékeléses emberektől vettem, náluk működött elviekben, utána ahogy próbálgattam őket, mindig kijött valami probléma.
Ram támogatottság, hang, folyamatos akadások, stb.
Mire visszaírtam az eredeti eladóknak, mindegyik egyből közölte velem, hogy ilyen "apró" hibák náluk is előfordultak, éppen ezért adták el, mert nem tudták, hogy ez mennyire elfogadott..
Nagyon sokan szórták kifele hibásan azokat a lapokat, folyamat csak a nyűg volt velük, redditen olvasva is ezt kaptam visszajelzésként.
Am4-től fölfele már összeszedték magukat valamelyest.[ Szerkesztve ]
-
DravenMoral
senior tag
Középkategória felett az asrock am4-től összeszedte magát, igényes lapokat gyártanak.
Nem olyan részletes biossal vannak az egy árban megforduló asus vetélytársaival, de azért egy átlag felhasználónak több, mint sok még így is.
Másabb.. De ettől még nem rossz.
Videokártyák közül is csak az asus tuf, rog strix és msi (csúcskártyái) vannak emlegetve, holott például a Zotac felsőkategóriás kártyái hozzák kishíján azt a szintet, amit a rog strix képvisel, csak sokkal olcsóbban.
Egy példa volt a sok közül.
Szóval ahogyan írtad is, aki nem tud dönteni, annak hiába írsz bármit is, mindig lesz egy kifogás, egy kizáró tényező, vagy valami hibaforrás.[ Szerkesztve ]
-
DravenMoral
senior tag
válasz Meizubee #105667 üzenetére
Ha normálisat akarsz hosszútávra, ami bírja az oc-t is akár, akkor az áron felül van. [link] Ebben van wifi, és bt 5.2, írtad, hogy kell.
Ha tényleg nem akarsz ennyit költeni rá, akkor talán ez:
[link] esetleg ez [link]
Viszont ezek már nem rendelkeznek bt-vel. Bár tudsz venni hozzá külön bt 5.1 adaptert 5000ft-ból..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Windows 11
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok