Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user12
őstag
válasz
lionhearted #25116 üzenetére
Plusz ugye a két 10G ethernet adapter olyan 90 körül van (újonnan - ha használtan nem tud szerezni a kollega), SFP-s adapterekkel meg stopperos által említett issue lehet.
-
stopperos
senior tag
válasz
lionhearted #25116 üzenetére
Én foglalkoztam ilyennel:
* Fórumtárstól [dave93] vettem egy Lenovo M920Q-t. A választás azért esett erre, mert az alaplapon elérhető egy 8x PCI Express foglalat.
* AliExpressről vettem hozzá riser-t.
* Intel X520 DA2 volt a kártya. Annyi trükk volt vele, hogy a firmware-ben át kellett egy bitet ütni, hogy kezelje a nem támogatott SFP+ modulokat is. Jelen esetben ez Ubiquity 10G optikás moduljai voltak, de a Mikrotik DAC kábelt sem ette meg. Mikrotik switch oldalon nem volt gond ezekkel szerencsére. (Ott eddig a Ubiquity 1G rezes moduljától akadtak ki az eszközök)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest