- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
#42556672 #8664 üzenetére
+(#8663) bambano
Köszi a válaszokat! A 2-3 szoros sebesség különbség, azért durva, várós lesz az update. Kár, hogy még várni kell a stabil megjelenésig, ismételten.
Más:
Site-to-Site VPN megoldáshoz ki mit javasolna? Röviden: A és B helyet szeretném összekötni két mikrotikes eszközzel, fontos, hogy layer2 menjen(DLNA, DHCP) teljesen mintha egy hálózat lenne.
Ez az EoIP(mivel mikrotik sajátosság) új nekem, jól értem, hogy ehhez szükséges egy alap VPN konfig(PPTP vagy OpenVPN) és azon felül kell id-t megadni neki mindkét eszközön, betenni a bridge-be portként és működik is vagy hogy kell elképzelni? Van ezzel személyes tapasztalat? Mennyire stabil ez a megoldás napi használatban? Vesz el a sávszélből az EoIP?Amit keresésben felleltem erről, az csak mikroitik wiki vagy prezentáció, ami csak részleges választ adott, én viszont személyes tapasztalatra/megoldásra lennék kíváncsi inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- bambano: Bambanő háza tája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest