- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
válasz
#31774976 #4457 üzenetére
Szia,
-mire OK-t nyomtam bacus megelőzött-
Sokan vagyunk itt akik autodidakta módon, vagy sok idő /és pénz/ ráfordítással szereztük a tudást meg, így szerintem ne várd, hogy bárki "ingyen" bekonfigurálja a routered, mert jelenleg kb. ezt kéred.
Konkrét kérdés esetén segítek/tünk szerintem bárki, hogy hol merre indulj el, de nulláról azért más lenne.
Ha SOS-ben van szükséged olyan anyagra, amiből tudásod is lesz, és vissza tudod nézni, javaslom az egyik oktató oldalát itt és itt. Ha meg jobban érdekel az anyag, irány tovább az MTCNA és a többi tananyagra (Nincs jutalékom, hasznom az ajánlásból, csak én is nála tettem pár vizsgát és tudom, hogy van olyan oktatási módja (online) anyagok, amik másnak nincsenek, vagy nem tudok róla.)
Illetve itt ragadnám meg az alkalmat, hogy nem lenne-e már célszerű ennek a fórumnak is egy kezdő topocit létrehozni, mint sok más PH-s fórumnál, ahol ellehetne helyezni sok alap infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest