Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
válasz
üzenetére
Szia,
-mire OK-t nyomtam bacus megelőzött-

Sokan vagyunk itt akik autodidakta módon, vagy sok idő /és pénz/ ráfordítással szereztük a tudást meg, így szerintem ne várd, hogy bárki "ingyen" bekonfigurálja a routered, mert jelenleg kb. ezt kéred.

Konkrét kérdés esetén segítek/tünk szerintem bárki, hogy hol merre indulj el, de nulláról azért más lenne.
Ha SOS-ben van szükséged olyan anyagra, amiből tudásod is lesz, és vissza tudod nézni, javaslom az egyik oktató oldalát itt és itt. Ha meg jobban érdekel az anyag, irány tovább az MTCNA és a többi tananyagra (Nincs jutalékom, hasznom az ajánlásból, csak én is nála tettem pár vizsgát és tudom, hogy van olyan oktatási módja (online) anyagok, amik másnak nincsenek, vagy nem tudok róla.)
Illetve itt ragadnám meg az alkalmat, hogy nem lenne-e már célszerű ennek a fórumnak is egy kezdő topocit létrehozni, mint sok más PH-s fórumnál, ahol ellehetne helyezni sok alap infót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hővezető paszták
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold