- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha én switchként akarom használni a mikrotiket akor eddig azt csináltam hogy az összes portot összebridgeltem de látom hogy van valami master slave megoldás is az miben másabb vagy jobb/rosszabb mint az összebidgelés?
A másik hogy van egy 2011-es ami meghülyült teljesen. Voltak kint a UPC-sek és cserélték a modemet. Egy napig tökéletesen ment. Rá egy napra fagyogatott a belső háló szakadozott. Szegény 2011-es 60 fokig felment pedig 40 körül szokott menni. Rá sem tudtam loginolni csak a kijelzője működött.
Restartoltam és utána is döglődött. A UPC portjának a helyén még le tudtam szedni gyorsba a konfigot és ráraktam egy másik 2011-esre ami hibátlanul megy. A modem meg hibátlan.Szóval a döglött a következőket produkálja:
8-as portja villog, és interfészeknél traficknál jelez forgalmat annak ellenére hogy nincs bedugva semmi. Ha bedugok oda valamit akkor hol van hol nincs rajta kapcsolat.
Nagy terhelésnél fagyogat és eldobálja a hálót.Amit próbáltam:
Tápcsere, update, resetelés többször is.
A 8-as port valamiért akkor is forgalmat jelez a winboxba és a ledjén is. Letiltva a 8-ast stabil a router.
Szétszedtem és kis elszineződés van a táp részen, a 8-as port körül viszont semmi látszólagos hiba.Létezhet hogy a UPC modem kinyírta a hőjével (alatta volt és melegítette) a 2011-est?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- eBay
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest