Hirdetés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Egy ügyfelemnél volt ilyen egy hete, hogy lehalt a wifi (ott még capsman se volt).
Sikeresen dugdosták a kábeleket és persze csináltak loopot a miki után rádugott switchen. A lényeg, hogy a wifi feküdt meg. (mikrotik procija meg pörgött rendesen), volt ellenpróba, kihúzattam a switchet, azonnal volt wifi, ahogy rádugták a switchet, lehalt. Mondtam, hogy keressék meg a loopot, mert tuti van.
A lényeg, hogy persze "nem csináltak semmit', csak kihúztak mindent és visszadugtak (és váltig állitották, hogy nem volt ilyen
), de rendbe jött.Ezt egyébként már megcsinálták egyszer, valaki lát egy lógó vezetéket, azonnal kényszere van, hogy bedugja valahova

Érdekes módon a wifi eszközök fel tudtak kapcsolódni, a routeren láttam is, de sávszélesség az nem volt nekik. A hiba jelenség pont az volt, mint most nálad. Nézd azért át a kábeleid, hátha nálad is ilyesmi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), de rendbe jött.
ekkold