- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rb941-2nd-tc vélemény eddig:
Ram kicsit kevéske azaz inkább éppen elég, nálam csak 7mb szabad a 32-ből. Igaz a tűzfalba van kb 3800 tiltott cím. Tárhely szintén kicsi, második restartra bírt updatelni, miután mindent töröltem. 16mb van.
Procija nekem megfelelő, a 433-ast váltott ki.
A műanyag tok iszonyat gagyi, már a kínai ebayes egydoláros ketyerék is jobban néznek ki. Nekem nem számít mert tudom mit tud a harvere és az többet ér. De ha ezt valaki hozzánemértő kirakatban látja akkor nem fogja negvenni, ennél a legganyibb noname router is minőségibben néz ki.
Hangszóró nincs, marad a 433-as ébresztőórának. Wifije kicsivel gyengébb mint a 433-asba de nem egy kategória. És antennája is integrált.Pozitívumok:
Nekem kellően erős
5v szabvány telefon töltőről megy, vagy usbről is.
Olcsó
Otthon pár gépre elég, tanulgatni is. Hozza ami elvárható.Negatívumok:
Brutál gagyi tok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest