Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBob
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
RAM problémák ellen letiltottam több, nem használt csomagot is. Nem sokat számít, inkább csak megnyugvás gyanánt. Nekem szerencsére nem volt probléma a frissítésekkel, de nekem is volt hogy csak második menetre sikerült neki. De erről még a 6.37.1-re való frissítés előtt tájékoztatott (changelog).
Nem tudom hány embert rémítene el a külső, én épp most vasárnap megyek egyet felszerelni.
-
csusza`
senior tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nekem még a Classic házú van, az egész tűrhetően néz ki. Valahogy ilyet sikerült kifogni, kb. fél éve rendeltem, azóta csak azt az álló házút hoztuk mi is, az tényleg gagyi feeling. Dehát, valamit valamiért, 7-8.000-ért a hardver kárpótolja a gagyi házat. Amúgy, most szeretnék venni egy ház nélkülit, csak a board meg a töltő van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG S22 ROSE PINK 8G/128GB FÜGGETLEN, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTBAN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AMD Ryzen 9 9950X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Asus x870 rog strixx F-gaming Wifi garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 13 128GB 88% (1év Garancia)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold