- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Na, örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel, már tényleg kezdtem elhinni, hogy velem van a baj
Nekem most is volt egy kirohanásom, mert egy Cisco-nál több WAN és LAN esetén a NAT és a routing kezelése egyszerűbb és ésszerűbb is, Mikrotik annyi paraméterből amennyi a Cisco-nak elég ilyen esetben, azt sem tudja mit csináljon, még kell mark routing, preouting stb... mint ha az egész fejlesztői gárda bohócokból állna és halvány lila fingjuk sem lenne a protokollokról, amit integrálnak a ROS-ba.
Nekem még LTE-hez nem volt szerencsém, pedig kipróbálnék már egy olyat is, csak igen, Mikrotik-nél elvileg az is egy varázslat azt hol sikerül, hol nemMekkora sávszélesség? Mert néha használtan kerülnek fel pl. Cisco 892SFP routerek meg hasonlók egész jó áron, sőt felujitottcisco.hu nem tudom mennyire megbízható, de elég jó áron van ott is, ilyen ~600 Mbit/s-t ki tud NAT-olni és ahhoz képest még egész kis kompakt mérete van és a fogyasztása sem túl sok, persze gigás sebességnél már igen, sokkal komolyabb router kell CIsco téren sajnos, ilyen téren kicsit fejlődhetnének, más téren viszont különösebben nincs probléma a Cisco-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- YouTube
- Autós topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest