- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
válasz
Alteran-IT #24023 üzenetére
Udv a klubban
nekem is nemreg volt egy kirohanasom, mert 20+ vagy nem is tudom mar hany ev cisco tapasztalattal a hatam mogott a mikrotik egy ocskavas. En is azt hittem, hogy a tobbi szerencsetlen szappantartohoz kepest vegre egy doboz aminek kozepkategorias ara van es cserebe a feature-ok benne vannak. Hat, benne, de olyan lutri az egesz. Nemreg az LTE-vel szenvedtem, vegul rendszeres reboot lett a dologbol, ami azert eleg szanalmas, ha ugy nezem. Most ket napja eppen egy ipsec kapcsolat szakadozik nekem is. Egy olyan ipsec kapcsolat ami kb evek ota stabilan megy, nem kellett hozza nyulni, most hirtelen ket napja kezzel ki kell torolnom az active peer-eket es hagyni ujra felepulni.
Visszaternek a ciscora, csak az a baj, hogy a savszelesseg amit ki kell szolgalni csak akkora cisco cuccal megy, ami befuti a szobat, az meg nem tesz jot a villanyszamlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest