Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
melkah
tag
válasz
juhiati
üzenetére
Kiprobaltam mindent amit irtal, kiveve capsman. Egy ap-ra kicsit overkillnek erzem.
Betettem a mikrotiket legutolso channelre amit nem hasznal a "sok szemet", semmi valtozas.
Tovabbra is max 15mbit/sec 3-5 meterrol, ugy, hogy ralatok az ap-ra.Velemenyem szerint oke oke, hogy zajos a kornyek es lat a mikrotik 105db wifit a kornyeken, de amikor ezek csak broadcastolnak akkor velemenyem szerint nekem is jol kellene, hogy mukodjon a wifi. Marpedig nem hiszem, hogy a 105db mind egyszerre sugaroz full sebessegen. Ezt a velemenyemet az is erositi, -amit mar korabban is irtam-, hogy ubiquiti ap-val teszteltem a mikrotik mellett. Ugyanazokkal a parameterekkel ubiquitin siman mertem 80 mbit/sec-et, de meg a gagyi doboz aljabol kiszedett tplinkel is megvolt a 40mbit/sec.
Innentol szamomra valalhatatlan a mikrotik teljesitmenye es egyre jobban azt erzem, hogy ezzel a peldannyal belenyultam.Minden eddigi otletet koszonok.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold