Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcelldzso
tag
Sziasztok!
Kérdeznég steeringel kapcsolatban.
Lefrissítettem én is 7.13.4 os-re.
Nálam egy CHR VM és két cap ac xl-van.
Felraktam a wifi-qcom csomagot az ap-kra, előtte uninstall a wireless-re.
A CHR-ben megcsináltam a capsman-t van WPA3 az FT-t is bekapcsoltam írja a kliensekre, hogy ROAMED.
Kérdésem, hogy a steering-et hogyan lenne érdemes beállítani?
Gyakorlatilag akkor most már mehetne simán az SSID nem kellene akkor külön bontani igaz?
A wiki elég szűkszavú vagy én nem értem.
Ez esetben a 2.4-es wifiknél ki kell jelölnöm az 5ghz-sat két pipa és kész?"When sending neighbor reports and BSS transition management requests, an AP will list all other APs within its neighbor group as potential roaming candidates.
By default, a dynamic neighbor group is created for each set of APs with the same SSID and authentication settings.
APs operating in the 5GHz band are indicated to be preferable to ones operating in the 2.4GHz band."
https://help.mikrotik.com/docs/display/ROS/WiFi#WiFi-Steeringproperties
Új hozzászólás Aktív témák
- Pitterix: Gyógytorna
- Formula-1
- Arc Raiders
- Három lett, maradhat?
- Óvodások homokozója
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen házat vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold