Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Úgy végig jártam, hogy probléma nélkül kicserélték a rossz cuccom. Volt mikor postán küldtem vissza, akkor mondjuk 30 nap volt, későn vettem észre a hibát. Ott se varáltak aztán, kérdezték pénz, vagy csere. Személyesen még egyszerűbb. Kekec van, vásárlók könyve, már buktak is. Annak nyoma van és válaszolni kell. Nem fogják megkockáztatni. Ügyfélkapun át is fel lehet nyomni őket. Kapnak egy általános fogyasztóvédelmi vizsgálatot. Az drágább, mint egy 25 ezer forintos router. Azért is írtam korábban, hogy már cseregaranciával veszek dolgokat. Alza stb. Egy 85 ezer forintos switchnél + 4000 ft volt. Nem volt jó, visszaküldtem. Odaért, másnap, írták, hogy holnapután jön a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 13 Pro Max 128GB graphite grafit független Apple
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest