- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Elméleti kérdés, csak érdekel a véleményetek. Mi a fene tud beakasztani úgy egy frissen létrehozott PPPoE kliens interfészt, hogy felépül a kapcsolat (valamilyen folyamatos forgalom is volt pár 100Kbps), címet is kapok, DNS szervereket is, a route-ok között is ott a PPPoE if, de már a routerről se bírok még IP címet se pingelni (8.8.8.8 és hasonlók).
DHCP-ről váltottunk, koaxot optikára cserélték. Annyit tettem még, hogy betettem a WAN listába és a tűzfal is így volt beállítva (nem If, hanem If lista volt megadva a szabályokban) és eddig működött, régi interfészt meg később kiszedtem már kínomban.
Mivel szűk volt az idő, de netet szerettem volna csiholni, toltam egy config reset-et és így újra felvéve már rendben működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3196
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest