Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiska007
senior tag
Hali!
Egy kis szakértelmet kérnék.
Van egy Mikrotik routerem és 2 CAP-em (AC) földszinten és emeleten.
Megpróbáltam ez alapján beállítani, de olyan problémába ütköztem, hogy csak a 2GHz-re csatlakozott minden eszköz automatikusan, mivel 1 SSID volt, így nem tudtam váltani manuálisan, és olyan volt, mintha az 5GHz nem is működött volna.
Most áthidalva úgy oldottam meg, hogy Capsman-ben 2 configot hoztam létre, 2 és 5 GHz-eset, külön SSID-kal és azt rendeltem hozzá adott CAP interface-ekhez (ugye ebben az esetben 2db 2GHZ-es és 2db 5GHz-es. Ez így most már úgy tűnik működik is jól.Viszont nem tudom hol rontottam el, vagy egyáltalán működik-e, ha minden egy SSID alatt van, emeleti 2+5 GHz és földszinti 2+5 GHz.
Be lehet ezt állítani valahogy? Ha igen, mint ronthattam el?Szóval amit mindenképp szeretnék, hogy az eszközeim lakáson belül, ahol erős az 5GHz-es jel, ott arra csatlakozzon fel és ha kimegyek az udvarra, ahol már gyenge az 5GHz, akkor váltson automatán 2GHz-re, de mindez egy SSID alatt.
Remélem érthető volt a nyűgöm/bajom
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold