- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
Át szeretném rakni a konfigot egy hap ac2-ről egy hap ac3-ra.
Sima export parancs kimenetét rakjam át, vagy az export verbose kimenetét?
Mac címekre figyelni kell, az rendben.Meg lehet állapítani, hogy a hap ac2-n teljesen üres volt-e, vagy a defaultra konfigoltam rá? (/system reset-configuration vagy /system reset-configuration no-defaults volt-e kiadva)
Vagy hagyjam a francba, építsem újra a konfigot és csak a spéci dolgokat vegyem ki a régiből? (pár éve csináltam és megkopott az a kevés felszedett tudás azóta
)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest