- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
válasz
DonJoee #13180 üzenetére
Nem minden részéhez tudok hozzászólni, de pont van itthon két Css610.
és pont ugyan ezeken gondolkodtam.
Legyen optika. Sfp+ ban olcsóbb sokkal, mint a réz. Én Fs márkájú modult és optikai kábelt rendeltem a cég honlajáról, olcsóbb volt, mint itthon bármi, és 3 nap alatt megjött. Itt rendelhetsz Mikrotik kompatibilis cuccot, de nálam a Generic ( értsd mindenhez jó) működik. Nálam OM3 MM optikai modul és kábel van, ami viccesen olcsó, kevesebből kijött, mint egy rendes Cat 8-as kábel értelmes csatlakozóval.Persze nem tudom, nálatok mekkora távolságok vannak, azért kilométeres távolságra már drágul ez a technika, de hajrá, a 10G optika szerintem pénzben meg jövőállóságban is a legjobb befektetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövedelem
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Házimozi belépő szinten
- Magisk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest