- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Beniii06 #11662 üzenetére
jerry311, Beniii06:
Nem valószínű, hogy olyan csatornára váltana, amit nem lát másik eszközöm.
Egyrészt azért, mert egy darabig no_country módban volt, ami nagyon kevés frekit kínál, azokat gyakorlatilag minden eszköz látja. Azzal is megtörtént ugyanez. Most hungary van country-nak beállítva és ugyanez van. Itt persze már több csatorna érhető el.
Próbáltam más csatornákon is. A 100-ról valóban egyszer elváltott száz-valahányasra, (talán 132-re, nem tudom biztosan), de a 36 és 52 csatornák radar tekintetében nem problémásak Magyarországon. A 100 felettieket érinti viszont.Mindegy, most egyelőre üzemel az 52-esen, ha újra eltűnik nem indítom újra, hanem megpróbálok utánajárni, hogy milyen státuszban van. Más csatornára váltott, lefagyott, stb.
Gondolom a routeros-ben leolvasható lesz (már ha ilyenkor elérhető marad lan-ról) éppen melyik frekin dolgozik.
Jelenleg már a cpu-t is visszavettem 700MHz-ről 500MHz-re.
Olyan ~42fokot mutat hőmérsékletnek és 24V tápfeszt.Nekem van egy olyan érzésem, hogy a routerboard haldoklik, de ne legyen igazam.
Szóval egyelőre várok egy újabb hibáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen széket vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest