Hirdetés
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Reggie0 #51141 üzenetére
Nem én hoztam ítéletet egy korosztályról egy megélt közlekedési szituáció alapján, egyszerűen nem érted, mire akartam célozni az általam (magamtól) idézett mondattal.
Konkrétan, ha visszaolvastál egy közlekedési szituáció alapján már az "orvos adott pálinkáért alkalmasságit", sőt "rengeteg ilyen van", gyakorlatilag általánosnak tekinti a fórumtárs.
Egyébként nincs tökéletes egészségű ember, biztosan van olyan vizsgálat a világon, amit még a NASA sem végeztet el.
Egyébként most pont azt veted a szememre amit te csináltál, azaz a szavakba kötsz bele, a mögöttes jelentést figyelembe nem véve.
Erre reagáltam, csak neked úgy jó vitázni, hogy ha akarod vemhes, ha akarod, nem, azonban felesleges így, úgyhogy hagyjuk ezt annyiban szvsz. vagy folytassuk privátban, ha fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1 év garancia
- Dell XPS 9310 (i7-1185G7/16 GB RAM/512 GB SSD)
- Intel NUC 8i7BEK Mini Desktop
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 Ti 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 4060 8Gb/16Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari (27% ÁFÁ-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest