Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
Szoszo94
őstag
Szép munka, szerencséje, hogy a kamion meg tudott állni.
Az Audi is megér egy misét, záróvonal, kanyarodósáv forgalomtól elzárt terület, előzni tilos, 40-es tábla...kihagytam valamit?MasterMark: szerintem igen, csak nem olyan hülye, hogy megáll a sáv közepén egy közeledő kamion előtt. Bár nekem volt olyan motoros balesetem ahol kijött elém egy 60-as nő a védett útra és megállt a sávom közepén mikor észrevette, hogy én is ott vagyok. Három hónapra be is vonták a jogsiját, én meg megúsztam pár tapasszal a térdemen - elfektettem a motort a csattanás előtt és elcsúsztam a kocsi orra előtt.
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
bul07
nagyúr
Na mai hogy álljuk el a főutat történés
(Azt a borzalmas zenét kényszerűségből gyorsan dobtam alá hogy a beszédünket ne halljátok )
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Cyrin
addikt
Semmi tolerancia....
Körúton mentem Szegeden, egy parkoló sáv, egy közlekedő sáv, villamos sáv.
Volt egy üres parkoló hely, tolatva lehetett beállni. Megálltam, tolatás. Mögöttem nagy bmw-s etnikum, ahogy megálltam, kénytelen volt ő is megállni, kikerülni nem tudott a villamos miatt, így azonnal rátenyerelt a dudára, és el se engedte, amíg be nem álltam, sőt utána mellém állt, és akkor is nyomta folyamatosan. Én rá se néztem. Aztán kénytelen volt tovább menni, mert így ő tartotta fel a forgalmat. -
Legjobb hogy a facebook poszt alatt egymást jelölgetik be az emberek hogy "az a6 te is lehetnél bá$tya" - "haggyadmá, 2-3 pont oszt ugrik a jogsim, remélem nem lesz rólam is ilyen felvétel".
Remélem a kommenteket is figyelik
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
syberia
veterán
válasz Reggie0 #52288 üzenetére
Na igen, és elég sok idióta szeret a másik seggében kocsikázni, mert nem tudja értelmezni a biztonságos követési távolság fogalmát. Ha az elől lévőnek hirtelen erősen fékeznie kell, akkor ki lesz a hibás? Mi persze tudjuk, de ezt utólag megállapítani, ha szemtanúk sincsenek....
https://howbad.info/
-
mephi666
nagyúr
válasz FireFox1996 #52285 üzenetére
gondolom azért, hogy ha az ember a sorokat olvasva arcot is tud társítani hozzá, személyesebbé válik az egész és pozitívabban fog gondolkozni a rendőrségről és a munkájukról... szerintem ilyen pszichológiai háttere van
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
FireFox1996
őstag
válasz philoxenia #52283 üzenetére
Miért kellett betenni a cikkbe az őrnagy képét?
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
tyielow
aktív tag
[link] ez mennyire hiteles? Támogatom!
YouTube: toty1ka
-
Reggie0
félisten
válasz FireFox1996 #52278 üzenetére
Sokan ledermednek es azt se tudjak hol vannak, nemhogy segitsenek.
-
syberia
veterán
Hold my change! Na ez a túlélő, nem a medveszarból palacsintát sütő Bear Grylls!
-
bul07
nagyúr
Nem néznél be a Opel fórumba[link] lenne kérdésem Y17DT motorral kapcsolatba
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Láttátok ?
Tanulgat ugratni[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Folytassuk hát a befékezős sort: video
-
Zolás
addikt
válasz Reggie0 #52270 üzenetére
Pont ezért, bárhol tud venni egy hasonló autót, nem egy nagy összeg. Bedobja a gyerekülést hátra, és már mehet is kocsikázni.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
mephi666
nagyúr
itt a reggeli kígyó, aki akkor érzi biztonságban magát, ha a záróvonalon halad oda-vissza
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Zolás
addikt
válasz Reggie0 #52266 üzenetére
Ha hülye egy gyerekkel a háta mögött, szerinted mennyire fogta fel, hogy mit tett? Vesz egy hasonló szekeret, és a jövő héten már direktbe fogja csinálni, mert neki lehet.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
syberia
veterán
válasz Reggie0 #52263 üzenetére
Megnéztem újra, szerintem a Renault sofőrje volt a felelős az ütközésért. Csak a felvételen-számomra-nem látszik hogy átvágott e a belső sávba, miután a kamionos megkezdte az előzést. De egyértelműen akadályozta, a felvételen látható első előzési kísérlet is ezt bizonyítja.
-
dh66e
veterán
válasz philoxenia #52260 üzenetére
Jajj ez sokba fog fájni csóri sofőrnek....A magasságkorlátozó táblát meg nehéz lesz kimagyarázni a rendőrnek.
[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
válasz philoxenia #52260 üzenetére
Nincs itt semmi látnivaló, csak hidat szállít!
-
syberia
veterán
Elmebaj a köbön.
(#52258) Lauda: Azt mondják, kettőn áll a vásár, itt eléggé ez volt a helyzet. Amúgy egy modern kamion fékútja jó útviszonyok között meglepően rövid.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Simán elment volna először, azonban a személyautós nem csak hogy gyorsított, de még be is húzodott.
(#52256) bul07 Szerintem is történt valami ott is. Az kellene felfogni az ilyeneknek, hogy a kamion ellen nem győzhet. Soha. Teljesen mindegy kinek van igaza, a kerekesszékben vagy az urnában ez már sokat nem oszt nem szoroz.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
És tuti hogy befékezett előtte mert az ütközés előtti pillanatokban a kamion olyan gyorsan kezdett el közeledni mintha rakétával gyorsított volna, azért ennyire nem gyorsulnak jól a kamionok
-
titán
Két agyhalott találkozott itt is: https://www.origo.hu/auto/20200605-egymast-szivatta-autos-es-kamionos-borzalmas-sikitas-es-siras-lett-a-vege.html
Hagyta volna elmenni a fenébe..... De nem, neki egy nyergessel kell oktatósdit játszani.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Pickit3 #52250 üzenetére
kell kitenni egy rendőrséghez bekötött kamerát és mehet minden piroson áthajtónak a csekk... majd megtanulják oszlopban csak az a baj, hogy ha valaki beleáll mondjuk 80-al, lehet mandinerből letarol pár gyalogot, így balesetveszélyes
-
Pickit3
aktív tag
[link] Én kibővíteném forgalomkorlátozó oszloppal is, mert így is csak bizonyos százalék fog megállni a pirosnál.
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #52243 üzenetére
Szerintem is baromsag, de ezzel nehez mit kezdeni. Foleg ha kapsz egy szakbarbar birot, akinek a facebookos kommenteles is kihivas.
Mondjuk a nemet autokrol meg talan elhinnem h megfelelnek, mert ott nagyon haklisak erre a temara, de a tesla biztosan rogzit, az szerintem se.(#52244) solena: Nem rossz ottlet, valoban mar nagyon eltertunk.
[ Szerkesztve ]
-
solena
tag
Reggie0, philoxenia: nem akartok ezzel átmenni a Jogász topikba? Mert szerintem odavaló...
[ Szerkesztve ]
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #52242 üzenetére
Ez az "alacsonyabb felbontású kamera" meg "néhány képkocka másodpercenként" akkora bődületes baromság, hogy gyakorlatilag már teljesíti a kamerám. Vannak 8k kamerák? Vannak. Ehhez képest a full HD jelentősen alacsonyabb felbontású. Vannak 320fps-el rögzítő kamerák? Vannak. A 30 fps ehhez képest "néhány"...
Simán szabvány menetrögzítő kamerákat kéne forgalmazni zárt rendszerrel, ha adatvédelmi aggályokról beszélünk. Amúgy a jelenlegi önvezető autók kameráin például? Azok mindenben megfelelnek az infotv-nek? Erősen kétlem...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #52241 üzenetére
A birosagokon rendre elfogadjak a felvetelt, az adatvedelmi reszet meg inkabb nem firtatjak, azert pereljenek kulon, ha akarnak. De altalaban nem akarnak.
En szemely szerint ugy vagyok vele, hogy a legjobb titkositani is a felvetelt a felvetel kozben. Igy, ha lefoglaljak es kekeckednek az adatvedelmen akkor nem lesz a kezukben semmi.
Es szerinted ott marineninek a faluvegrol voltak felvetesei, vagy valaki kompetensebb szemelynek? A torveny betujenek megeroszakolasaba meg politikusok bicskai is beletornek idonkent. Be kell latni, mi csak jogalkalmazok vagyunk, sem az ertelmezes, sem az alkotas nem a mi hataskorunk. Ha nem tetszik egy torveny ertelmezese, akkor hiaba okoskodunk a birosagon, az a birotol fuggoen le lesz soporve, az alairasgyujtesnek es nepszavazasnak is nagyobb eselye van.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #52239 üzenetére
Bírói gyakorlatról:
„A bírósági gyakorlat több esetben rögzítette, hogy a személyiségi jogokat sértő felvételek mint bizonyítékok alapvető célja ennek a közérdeknek a szolgálata, ezért a felvételek elkészítése és felhasználása nem tekinthető visszaélésnek, ha azok valóban bizonyítási céllal kerültek rögzítésre, és más módon a vezető nem tudná bizonyítani igazát (nevezetesen azt, hogy vétlen volt a közlekedési balesetben). [link]
De egyébként bekap..k, mert fogom magam és a telefonon elindítom a videót, a telefont a tartóban rögzítve, vagy kijelentem, hogy művészi céllal készítem a felvételt. Ott vagyunk, ahol a part szakad.
Amúgy nemrégiben történt pl. Szolnokon olyan baleset, ahol pont az "elkövető" kamerafelvétele szolgált bizonyítékként, hogy ő hajtott be a kereszteződésbe szabálytalanul.
A felveteseidre nem is lesz es nem is kell, hogy legyen valasz.
Szerintem ez érdekes kijelentés. Hiszen volt ilyen rendelet, de már valamiért nincs hatályban... Lehet voltak "felvetései" másnak is?Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
mephi666
nagyúr
válasz philoxenia #52238 üzenetére
félig ide vág a tapasztalatom: pár hete tartottunk egyeztetést cégen belül elektronikus dokumentumkezelésről-aláírásról és egyebekről... cég ügyvédje is jelen volt, aki azt mondta, hogy a bírói gyakorlat k*rvára le van maradva feszegettük, hogy pl. a papír alapú szállítólevelet, valamint a manuális aláírását mivel lehetne leváltani? pl. a vevő áruátvételkor egy erre kialakított online felületen egy kód megadásával "átveszi"? (amit automatikusan küldünk neki a megadott email címére) ...erre azt mondta, hogy jelenlegi gyakorlatban ami kb minden felett áll, az a papír, egy ráfirkált aláírással... ha már ilyen technológiai furfangot viszünk bele, akkor ha ügy van, akkor oda ki kell rendelni pluszba informatikai szakértőt a bizonyításhoz, ami megint nem olcsó dolog
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #52238 üzenetére
A felveteseidre nem is lesz es nem is kell, hogy legyen valasz. Ez mar erosen jogelmeleti kerdes, az ilyenekre az szokott lenni a valasz, hogy vagy modosul az allasfoglalas, vagy a kuria ad ki egy jogertelmezest. De amig nincs mas az alacsonszintu birosagokon a meglevokhoz probalnak igazodni. Azt megertem, hogy nem tetszik neked, elarulom nekem sem, en az amcsi fele barmit fel lehet venni az utcan hozzallast tamogatom. De amit csinalsz az vizeles a szellel szemben, el kell tudni fogadni, hogy ilyen szarok a szabalyaink. Birosagon az sosem lesz erv, hogy philoxenia a ph forumon nem ertett egyet. Az mar lehet erv, hogy az adatvedelmi biztos nem ert egyet. Mindazonaltal az sem erv, hogy az adatvedelmi biztost ritkan veszik figyelembe a birosagok, plane, hogy tiediet megkockaztatom nullszor. Tehat meg mindig neki van a nagyobb sulya.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #52237 üzenetére
Azt az állásfoglalást évekkel ezelőtt elolvastam már. A felvetéseimre nincs benne semmilyen magyarázat.
Van olyan, hogy technikai fejlődés. Na azt már akkor is csak kullogva követte, jelenleg késő kádár-kori aktualitással bír kb. Szerintem ezért volt felesleges ide linkelni.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #52236 üzenetére
Neviccelj, itt te kotekedsz, en csak leirtam, hogy mi a jelenlegi helyzet, amit te nem akarsz elfogadni. Ott az allasfoglalas, olvasd el.
Részemről befejeztem, ha írsz még valamit, azzal azt bizonyítod, hogy csak az a lényeg, hogy a tiéd legyen az utolsó szó. (Amugy az nyer, aki eloszor ezt mondja? )[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #52235 üzenetére
Semmi köze a vita érdemi részéhez. Gyakorlatilag kötekedsz. Egy-egy szót kiragadva, majd nem megmagyarázva, mire is gondoltál, mint itt is. Még mindig semmi választ nem kaptam a lényegi felvetéseimre. Légy boldog a hat éves linkelt "állásfoglalásoddal" . Semmiről nem tudtál meggyőzni. Részemről befejeztem, ha írsz még valamit, azzal azt bizonyítod, hogy csak az a lényeg, hogy a tiéd legyen az utolsó szó.
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #52234 üzenetére
Az elobb irtam le, olvasd el. Allasfoglalasban is benne van, a masodik kotojellel kezdodo bekezdes taglalja.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #52230 üzenetére
Dehogynem allando jellegu, ugyanis nem egy adott temat filmezel vele, hanem gondolkodas nelkul folyamatosan megy.
-
Szoszo94
őstag
válasz philoxenia #52230 üzenetére
Üdv itthon Sajnos elég sok dologban elmaradott szabályzások vannak.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #52229 üzenetére
Van egy dascamom, ami full HD-ban rögzít, van egy telefonom, ami 4k-ban, van fényképezőgépem cserélhető objektívekkel szintén 4k rögzítéssel, a dashcam csinálná a legjobb minőséget?
A fényképezőgéppel videózva a rendszámok festési hibái és a szomszéd autókon lévő karcok is felismerhetőek, nemhogy a rendszámok....
A dashcam végképp nem állandó jellegű, ráadásul folyamatosan töröl, mivel nyilván nem cserélgetem benne a kártyát. Ellenben a telefonnal, vagy a fényképezőgéppel készült videókat nem azért készítem, hogy megnézés nélkül töröljem őket. Idióta nyilatkozat, technikailag rendkívül elmaradott, ráadásul az állásfoglalásait csak akkor szokták idézni, ha valakinek éppen kapóra jön. Volt már egyáltalán bírói ítélet az adatvédelmi biztos állásfoglalásának alapján?Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #52228 üzenetére
Mert mas cellal van hasznalva. A dashcam tipikusan arra valo, hogy felismerhetoek legyenek rajta a rendszamok esetleg a soforok es azzal a cellal hasznalod, hogy bizonyitekkent hasznalhato legyen. Tovabba szamit a felvetel hossza is, ugyanis az adatkezelesnel a celhoz mert aranyossagot is figyelembe kell venni. Tehat teljesen mas, ha te folyamatosan felvetelt keszitesz jo minosegben es teljesen mas, ha kimesz a varba es csinalsz egy 2 perces felvetelt, hogy hogyan nez ki.
A nyilvanos webcamen nem lehetnek az emberek/rendszamok felismerhetoek igy rogzithet folyamatosan. A tomegfelvetel nem allando jellegu. Ha ezeket betartod, akkor igen, rogzitheted(a szerzoi jogokat most ne nezzuk, tfh megengedik).
De egyertelmu, hogy a dashcam tulmutat ezen a ket celon, ezert is van az allasfoglalasban, hogy direkt rosszabb minosegben kell felvenni. (Igy viszont az azonositasra alkalmatlan, csak arra jo, hogy a jarmuvek es a kornyezet mozgasat bizonyitsa, azaz pl. beledjott, atment masik savba, indexelt-e, stb., tehat nem er sokat)
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #52227 üzenetére
A dashcamet az utcán használom, azaz mi is a különbség, aközött, hogy az utcán milyen kameratípussal készítek felvételt. hol ír olyat a törvény, hogy az egyik típusú kamerával készíthetek felvételt, a másikkal meg nem?
Amúgy szerintem terelsz. Miért lenne közérdekűbb a tüntetésről közvetítés, mint a közlekedési szabálytalanságról?
Sőt a dashcammel is készíthetek felvételt egy tüntetésről....
A kérdés viszont változatlanul a tévéadás/vagy akár nyilvános webcam képének ÁLTALAM történő (bocs a kiabálásért) rögzítéséről és tárolásáról szól....
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #52226 üzenetére
De, a tomegfelvetel kulon kitetel. Ott nem kell kulon hozzajarulnod. Kozerdek pedig barmi masbol lehet, pl. tuntetesrol kozvetites.
Igen, ha te kozvetitesz valamit, akkor adatkezelo vagy. Ha elozol, akkor nyilvanossagra hozod, tehat adatkezelo vagy. Ha te felveszed, attol is adatkezelo vagy.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #52225 üzenetére
Nem járulok hozzá a tévéközvetítéshez azzal, hogy az utcán vagyok, legalábbis nem jobban, mint a magánfelvételhez. Nemcsak stadionban van élőkép. Felejtsük már el ezt a népfrontos dumát, hogy közérdek.
Csakhogy én amúgy sem erről beszéltem, hanem arról az esetről például, mikor valamit élőben közvetítenek és én veszem fel. Adatkezelővé válok?Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #52224 üzenetére
A teves elokozvetites az tovabbitas. Tehat adatkezeles.
Amugy azt a szoveget nem en irtam, az infotorveny 3. paragrafusaban talalod. A tv-s elokozvetitesre tobb kulonbozo kitetel is van, amik a dashcam-re vagy az fb kozvetitesre nem ervenyes. Foleg, hogy ha elozol, akkor azt valamilyen szerveren taroljak, vissza lehet tekerni, stb. stb.. Ha ugyan olyan feltetelekkel kozvetited, mint a TV, tehat valamilyen esemenyt kozvetit, tomegfelvetel van, vagy hozzajarultak a resztvevok(pl. sportfelvetel stadionban), nincs rajta szemelyes adat(arcok, rendszamok eleve kitakarva, nem felismerheto senki) stb. stb., akkor te is megteheted. A dashcam viszont nem az, az inkabb olyan, mint a kozteri kamera csak raadasul azt a maganerdeked miatt uzemel, tehat nem is igazan kozcelu.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Reggie0 #52223 üzenetére
Nem a tükör és a távcső sem, ha szigorúak vagyunk... Itt most azonban arról van szó, hogy mi minősül adatkezelésnek. Tévés élőközvetítést rögzítesz például. Adatot kezelsz? Sőt, ha az általad leírt szöveget szó szerint vesszük, nem nézhetsz, nem hallgathatsz és nem is olvashatsz... ha csak nem vagy aranyhal, bár ugye pár percig az is emlékszik.
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #52222 üzenetére
Az a felvetel keszites. Kepi adatokat keszitesz, ami egy memoriaban eltarolodnak ideiglenesen, majd halozaton atkuldod. Eloben a tukor es a tavcso sugaroz at ugy, ahogy te gondolod
adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adaton végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adat további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz philoxenia #52220 üzenetére
A felvetel keszites is egy adatkezelesi muvelet, nem csak a rogzites, szoval jo esellyel azt sem lehet csak ugy. Az elozes eseten meg pluszba jon a kozzetetel es tovabbitas is, mint onnallo muveletek.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
A rögzítésről beszélünk végig, de mi van, ha nincs rögzítve? Erről kérdeztem.
-
mephi666
nagyúr
-
titán
válasz tibcsiworld #52211 üzenetére
Mr. Huang ekkor vette észre, hogy nagy a baj és rálépett a fékre,
-
Reggie0
félisten
válasz tibcsiworld #52211 üzenetére
Nem valaszkent akartam, csak felrenyomtam.
Adatvedelmi biztos allasfoglalasa a dashcamrol: [link]
[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
már több helyen írták, nem autopilotban volt, de ha abban is volt, a sofőr aludt, vagy filmezett közben, ha 300m-ről nem látta a kamiont maga előtt, senki nem volt előtte, igazi balf...
IT iparban ez a PEBKAC esete. Itt PEBWAS
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
titán
válasz MasterMark #52207 üzenetére
-
MasterMark
titán
Ha a manus elé állt volna, akkor megállt volna.
Egyébként ránézésre ez se nem volt olyan gyors, se nem volt olyan hatalmas erejű ütközés mint amit írnak...
szerk.: Meg nem volt kint az elakadásjelző háromszög sem, bár nem tudom ott van-e ilyen a kreszben. (Igen, látom hogy az oldalán lévő kamionból nem lehet kiszedni adott esetben, de bárki rakhatott volna ki, azok közül akik csak simán továbbmentek.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
titán
Fekvő teherautóba rohant egy Tesla önvezető módban
Amúgy nincs velük semmi gond.
-
bul07
nagyúr
válasz kw3v865 #52203 üzenetére
Te Magyarországon élsz
Ha természetvédelmi területeket eltörölnek érdekek miatt, akkor majd pont egy két szabályt ne tudnának módosítani hogy megfeleljen az érdekeiknek, óóóó dehogynem
Elméletileg egy két múlva megint megyek, fényképet nem igen tudok csinálni de a menterögzítő kamera megfelelő részét le tudom majd menteni, már ha eszembe jut
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz kw3v865 #52201 üzenetére
Ó hát mennyibe fáj egy két szabályt átírni, ha más komolyabb dolgokba is akár egy nap alatt változtatnak törvény erejével
Táblán ott a jelzés csak áthúzva ennyi
-
kw3v865
senior tag
Teljesen kizárt, hogy az M44 autópálya legyen, ugyanis a koronaszélessége ezt nem teszi lehetővé. Nagyon komoly átalakítással lehetne csak autópályává alakítani. Az hogy milyen táblát láttál rajta letakarva, irreleváns, mert autóútnak építették, és a jelenleg épülő szakaszok is autóútnak fognak minősülni átadás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest